- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi triskadan nagmeler
Yorumlarına hep rastlardım ben de çok şaşırdım ve üzüldüm. Boşanıp boşanmamak hemen şu an pat diye vereceğin bir karar değil, biraz olgunlaşıp demlenmesi gerekiyor o fikrin. Fakat lütfen ama lütfen en acilinden ailenle paylaş durumunu. Ah be canım keşke sana sarılabilsem şu anda neden yükleniyorsun bunca şeyi içine atarak.
Senin sıkıntılarının yanından bile geçmez elbet ama, ben de iki yıl kadar önce aşırı stresten psikolojik bir rahatsızlık geçirdim, kendi kendime psikolog psikiyatr dolaştım. Ailemden farklı şehirde tek başımaydım. Allah kimseye vermesin çekmeyen bilmez, nöbet geçirmekten artık tükendiğim zaman aileme haber verdim güya son çare olarak. Annem babam kardeşlerim öyle bir koştular ki. Babam hep karşı kanepemde uyudu bir gözü açık, gece lavaboya gitsem kapıda bekledi. Annem kardeşlerim hep yanımdaydı nöbetleşe. Ve benim rahatsızlığım onların desteği sayesinde kısa zamanda yok oldu. Buymuş yani olay. Tek başıma asla beceremezdim.
Ailen senin en büyük şansın, güç kaynağın. Lütfen onlardan gizleme.
hunter7
nin söylediği gibi, biz çocuklar aman üzülmesinler diye kendimizce yansıtmamaya çalışırız ama anne baba dediğin öyle bir koşar sana öyle büyük bir güç verir ki. Üzülürlerse ancak gizlediğin için üzülürler.
Rabbim en kısa zamanda şifa versin, hem ruhuna hem bedenine. Dualarım seninle canım.
Senin sıkıntılarının yanından bile geçmez elbet ama, ben de iki yıl kadar önce aşırı stresten psikolojik bir rahatsızlık geçirdim, kendi kendime psikolog psikiyatr dolaştım. Ailemden farklı şehirde tek başımaydım. Allah kimseye vermesin çekmeyen bilmez, nöbet geçirmekten artık tükendiğim zaman aileme haber verdim güya son çare olarak. Annem babam kardeşlerim öyle bir koştular ki. Babam hep karşı kanepemde uyudu bir gözü açık, gece lavaboya gitsem kapıda bekledi. Annem kardeşlerim hep yanımdaydı nöbetleşe. Ve benim rahatsızlığım onların desteği sayesinde kısa zamanda yok oldu. Buymuş yani olay. Tek başıma asla beceremezdim.
Ailen senin en büyük şansın, güç kaynağın. Lütfen onlardan gizleme.

Rabbim en kısa zamanda şifa versin, hem ruhuna hem bedenine. Dualarım seninle canım.