• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadını gören var mı ?

Kocaman bir merhaba

işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.

eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.

o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.

İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.

zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.

eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.

eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.

Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...

Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi

halbu ki eşim çalışmam için göbek atıyo süreklide baskı...

ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.

ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.

ben ne yapıyım şimdi ?
:KK57:Ah canım ya ne diye çekiyorsun sen bu adamı peki

maddi manevi yük senin üstünde, bir türlü kıymet bilmeyen

vicdansız bir eşe sahipsin

bu yaşadığın stres üzüntü hastalığının ilerlemesine bile sebep olur

çok çok geçmiş olsun bu arada ,çok üzüldüm.

Esinizin calismayi sevmedigini neredeyse kucuklugunuzden biliyormussunuz. Bazen ask yetmiyor. Bile bile lades demissiniz. Mutsuzsaniz bosanin. Ayaklari ustunde duramayacak bir kadin degilsiniz sizi bu duruma dusurenler utansin.

Ah canım sana yazık değil mi ya, sinir sistemi alt üst olur böyle bi adamla insanın ya. Çok seviyomusun? Allah aşkına hak ettiğin hayat bu mu? Hemde böyle güçlü bi kadının. Gerçekten bu adamda bi ilerleme olcağına ben inanmam.

Valla defed gitsin başından, hiç bişey senden değerli değil. Evet biliyorum burdan boşan demek kolay ama, hayatı seninle yüklenicek bi adam yakışır senin yanına..

:KK57:Ah canım ya ne diye çekiyorsun sen bu adamı peki

maddi manevi yük senin üstünde, bir türlü kıymet bilmeyen

vicdansız bir eşe sahipsin

bu yaşadığın stres üzüntü hastalığının ilerlemesine bile sebep olur

çok çok geçmiş olsun bu arada ,çok üzüldüm.

çok teşekkürler canım saol

nasıl atıcam ? geç mi kaldım herşey için bilmiyorum.

ona sorsak hiçbir problem yok. hatta hastalığım bile problem değil grip gibi görüyo.

halbuki hayata okadar güzel hayalkerle başlamıştım ki

kalan ömrümü ot gibi mi geçiricem hayır o bile nekadar 1 yıl 2 yıl bilmiyorum

gücüm yok gücüm

çok teşekkürler canım saol

nasıl atıcam ? geç mi kaldım herşey için bilmiyorum.

ona sorsak hiçbir problem yok. hatta hastalığım bile problem değil grip gibi görüyo.

halbuki hayata okadar güzel hayalkerle başlamıştım ki

kalan ömrümü ot gibi mi geçiricem hayır o bile nekadar 1 yıl 2 yıl bilmiyorum

gücüm yok gücüm
öyle deme atlatıp kendine yeni bir hayat kurabilirsin

kimseye kolay kolay boşan demiyorum ama boşan

yazıktır sana adam çok sorumsuz çünkü

Ah canım sana yazık değil mi ya, sinir sistemi alt üst olur böyle bi adamla insanın ya. Çok seviyomusun? Allah aşkına hak ettiğin hayat bu mu? Hemde böyle güçlü bi kadının. Gerçekten bu adamda bi ilerleme olcağına ben inanmam.

Valla defed gitsin başından, hiç bişey senden değerli değil. Evet biliyorum burdan boşan demek kolay ama, hayatı seninle yüklenicek bi adam yakışır senin yanına..

korkuyorum galiba ben. Kaç yıl boşanmak için uğraşırım ? 13 yıldır düzelsin diye uğraştığım adamın aslında koskoca bi yanlış olduğunu şimdi anladım.

hayatıma yeni biri ve boşanmak için vakit olup olmadığı muallak. eriyorum buz gibi

eşim normal saatlerde çalışsa inanın işten çıkmazdım bile hadi çuktım başka yere geçerdim. ama adam akıllı biyere girmiyo.

ona sorduğumuzda ben hiçbişey yapmamışım. bizde düğün yok dediler bende var dedim düğünümü yaptım ailesi kredi çekti kendileri için benim üstüme kaldı. birde onların borçlarıyla uğraştım az buzda değil
ağtal mıyım beyim

Aşık oldunuz, düzelir dediniz.. aşık olduğunuz için her şeye olabilir gözüyle baktınız şimdiye kadar belki ama siz akıllı bir kadınsınız.Buraya kadar olsun deyin, her türlü bir başına tüm güçlüklerle savaşmışsınız.Niye yolunuzun üstünde sırtınıza çıkardığını yükleri taşıyın ki?

Adam cocuklugundan beri böyleymiş artık degisecegini sanmıyorum. Sende aksina caliayi seven birisin. Hem hastalik hem baska birinin bakımını ustlenmek zor. Bosanin diyemem bu durumda. Ama bi is bulup ayri eve ciksan kafan daha rahat eder eminim. Esinin bu davranışı hastaliginida tetikliyordur

Aşık oldunuz, düzelir dediniz.. aşık olduğunuz için her şeye olabilir gözüyle baktınız şimdiye kadar belki ama siz akıllı bir kadınsınız.Buraya kadar olsun deyin, her türlü bir başına tüm güçlüklerle savaşmışsınız.Niye yolunuzun üstünde sırtınıza çıkardığını yükleri taşıyın ki?

ben ilişkimiz hakkında hep kötü yorumlar aldım. ama evlendikten sonra...

rolleri değişmişsiniz sen erkek o kadın. sana çok güveniyo herşeyi senden brkliyo. o yoğunlukta inanın bunları ve öncesini düşünücek vakit olmadı.

şimdi en eskiye kadar gidiyorum ya hata nerede hata ? bulamıyorum

Çok geçmiş olsun.. Tamamen siz haklısınız... İçinizden nasıl geliyorsa, nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.. kendinizi üzmeyin, en doğru kararı vereceğinizden eminim. Allah yardımcınız olsun.. Sevgiler..

Esinizin calismayi sevmedigini neredeyse kucuklugunuzden biliyormussunuz. Bazen ask yetmiyor. Bile bile lades demissiniz. Mutsuzsaniz bosanin. Ayaklari ustunde duramayacak bir kadin degilsiniz sizi bu duruma dusurenler utansin.

eşimin önünde çalışan bi erkek bi baba profili yok.babası hep bedavadan konmuş bişeylere 13 yıldır tanırım adam çalışmıyo. diğerleride öyle. hanş bunu düşündüm hep. benim babam ise 6 yaşından beri çalışıyo yapmadığı iş kalmamış. şükür 30 yıldır herşeyi var fazlasıyla hala durmadan çalışır. kendine 1 kuruş harcamaz eşim çocuklarım ne istiyosa alsın der.
çtezat hayatlar

Eşine destek olmadıktan,evin geçimini sağlamadıktan,sevgi veremedikten sonra yemişim Onun kocalığını.Erkek olmuş ama adam olamamış.Sizin eşinizin problemiyle değil,kendi sağlığınızla ilgilenmeniz lazım.Siz kendinize değer vermezseniz,hiç kimse vermez.

ben ilişkimiz hakkında hep kötü yorumlar aldım. ama evlendikten sonra...

rolleri değişmişsiniz sen erkek o kadın. sana çok güveniyo herşeyi senden brkliyo. o yoğunlukta inanın bunları ve öncesini düşünücek vakit olmadı.

şimdi en eskiye kadar gidiyorum ya hata nerede hata ? bulamıyorum

Ya sizi o kadar iyi anladım ki; değer verdiğiniz her ne ise her kim ise , tüm zerrenize kadar hakkını vermeye çalışmışsınız, göstermeye çalışmışsınız.. laflarla değil eylemlerle hem de birçok kez.. Az önce dedim ya bu sizin güçlü bir yanınız.. yoruldunuz önemsemediniz, çünkü kendinizden çok değer verdiniz sahiplendiniz.. e böyle olunca da kadın ya da erkek hatta ve hatta en yakınımızda direkt şu algı uyanıyor: bu kız altından kalkar, bu kıza bir şey olmaz, bu kız böyle bu kız şöyle..

Şimdi bu kadının bence tam da her şeyi farkedip yapabilme kapasitesinde olduğu şu zaman : BENDEN BU KADAR deyip yoluna bakması lazım.. Hata sizde değil, hata bencillikten çelik yelek giymiş insanların umarsızlığında!

Kocaman bir merhaba

işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.

eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.

o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.

İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.

zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.

eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.

eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.

Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...

Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi

halbu ki eşim çalışmam için göbek atıyo süreklide baskı...

ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.

ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.

ben ne yapıyım şimdi ?
T triskadan nagmeler bu sen misin, yorumlarda okuduğum, beğendiğim bir üyesin gerçekten yaşadıklarına şok oldum, neler yaşamışsın, eşin destek olmamış sana hiç, kusura bakma ama bu nasıl eş? İnsan karısının çırpınışlarına nasıl arkasını döner, nasıl yüz çevirir, ilk aşkınmış evlenmişsiniz, sana göre aşkınız çok büyük ama adamın umrunda değil. Valla ne yapsan bilemedim, yazık olmuş.
Hastalığın için de çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.

Ya sizi o kadar iyi anladım ki; değer verdiğiniz her ne ise her kim ise , tüm zerrenize kadar hakkını vermeye çalışmışsınız, göstermeye çalışmışsınız.. laflarla değil eylemlerle hem de birçok kez.. Az önce dedim ya bu sizin güçlü bir yanınız.. yoruldunuz önemsemediniz, çünkü kendinizden çok değer verdiniz sahiplendiniz.. e böyle olunca da kadın ya da erkek hatta ve hatta en yakınımızda direkt şu algı uyanıyor: bu kız altından kalkar, bu kıza bir şey olmaz, bu kız böyle bu kız şöyle..

Şimdi bu kadının bence tam da her şeyi farkedip yapabilme kapasitesinde olduğu şu zaman : BENDEN BU KADAR deyip yoluna bakması lazım.. Hata sizde değil, hata bencillikten çelik yelek giymiş insanların umarsızlığında!

teşekkür ederim . ben ailem için üzülüyorum onlar hiçbişeyin farkında değiller. üstelik babam enbaşından sen bu kple yapamazsın iyi düşün dedi.

ben oğluyla evleniyorum kple yapıp yapmamak problem değil kapını kapattımki ikimiz olucaz dedim.

baba neyse oğluda odur koca olunca dedi ozaman nasıl saçma gelmişti.

Kendine Eziyet ettiginin Farkındamısın bacım?
Yapma....
Otur Evinde. hastasın Zaten Eşin Calıssın...
Yahu benim Eşim Hasta Olucak Ayaklarını Öper Kaldırmam yerinden (erkek olsam )
Rabbim Şifa Versin Size Eşinizede Merhamet Duygusu....

Geçmiş olsun, çok üzücü. Baştan lades demişsiniz. 27 yaşında sizin zorunuzla işe başlayan bir adam nasıl ev sorumluluğu alsın.
Şuan için bence tedaviniz süresince ailenizle kalın, daha az stres yaratacak insanlarsa. Ailenize hastalığınızı söyleyin. Bütün yükü sizin taşımanızı isteyen, size hastayken bile merhamet etmeyen eşinizden uzaklaşın. Hatasını anlamazsa boşanın. Size de yazık. Umarım tedaviniz en kısa sürede sizi hastalıktan kurtarır.

Back
X