• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadını gören var mı ?

T triskadan nagmeler bu sen misin, yorumlarda okuduğum, beğendiğim bir üyesin gerçekten yaşadıklarına şok oldum, neler yaşamışsın, eşin destek olmamış sana hiç, kusura bakma ama bu nasıl eş? İnsan karısının çırpınışlarına nasıl arkasını döner, nasıl yüz çevirir, ilk aşkınmış evlenmişsiniz, sana göre aşkınız çok büyük ama adamın umrunda değil. Valla ne yapsan bilemedim, yazık olmuş.
Hastalığın için de çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.

bu ben miyim ? herşey kabus gibi uyanmak istiyorum 2,5 yıl önesine dönmek. neşemi istiyorum. benim gözümü açmaya çalışan eşimin farkedip hayatımdan çıkardığı insanları istiyorum.

yaptığım planları geri istiyorum. 5 para etmez ailesi için harcadığım paraları alıp yakmak üstünde tepinmek istiyorum.

yüzüm gülsün istiyorum. kıskançlığından beni çirkin olduğuma inandırmaya çalışan kocama dön bi kendine bak demek istiyorum.

ama yapamıyorum

Her seyden once morale ihtiyacin var. Ailene soyle durumunu. Biliyorum zor geliyor ama esinden destek goremiyorsan ailenden almalisin bu destegi. Cok uzuldum. Birak esini, ne yaptigini kendini dusun. Sagligin onemli.

bu ben miyim ? herşey kabus gibi uyanmak istiyorum 2,5 yıl önesine dönmek. neşemi istiyorum. benim gözümü açmaya çalışan eşimin farkedip hayatımdan çıkardığı insanları istiyorum.

yaptığım planları geri istiyorum. 5 para etmez ailesi için harcadığım paraları alıp yakmak üstünde tepinmek istiyorum.

yüzüm gülsün istiyorum. kıskançlığından beni çirkin olduğuma inandırmaya çalışan kocama dön bi kendine bak demek istiyorum.

ama yapamıyorum
Ya gerçekten çok beğeniyorum sizin yorumlarınızı, bu kadar şey yaşadığınız hiç anlaşılmıyordu, eşiniz için fedakarlıklar yapmışsınız karşılığını alamamak yıpratmış sizi, haklısınız, kim olsa artık isyan ederdi, inşallah sağlığınıza kısa zamanda kavuşursunuz, evliliğiniz için bir şey diyemiyorum.

Geçmiş olsun, çok üzücü. Baştan lades demişsiniz. 27 yaşında sizin zorunuzla işe başlayan bir adam nasıl ev sorumluluğu alsın.
Şuan için bence tedaviniz süresince ailenizle kalın, daha az stres yaratacak insanlarsa. Ailenize hastalığınızı söyleyin. Bütün yükü sizin taşımanızı isteyen, size hastayken bile merhamet etmeyen eşinizden uzaklaşın. Hatasını anlamazsa boşanın. Size de yazık. Umarım tedaviniz en kısa sürede sizi hastalıktan kurtarır.

ailede malesef çok kanser vakası var . babanne dede teyze bunların kardeşleri hep kanserden öldü. tvde duyduklarında bile ailemin yüzü korku kaplıyo. buyüzden söylüyemşyorum.

1 yıl önce kolon kanserinden dedem öldü daha babam onu atlamadı banada çok düşkün kahrolur adam.
annecim zaten ne varda söylemiyosun sen hep kötü rüyalar görüyorum diyo.

Canımcın eşine s..yım sana bir şey olmasın. Bu herifi daha fazla dert edinme hastalığını stresle ilerletme.

Ya gerçekten çok beğeniyorum sizin yorumlarınızı, bu kadar şey yaşadığınız hiç anlaşılmıyordu, eşiniz için fedakarlıklar yapmışsınız karşılığını alamamak yıpratmış sizi, haklısınız, kim olsa artık isyan ederdi, inşallah sağlığınıza kısa zamanda kavuşursunuz, evliliğiniz için bir şey diyemiyorum.

teşekkürler , kimseye bişey belli edemiyorum. hep kendi içimde herşey. işte canım sıkılsa eşime gülerdim eşime canım sıkılsa işte gülerdim. ama aylardır kimseyi görmek istemiyorum. kimse gelsin istemiyorum.

herkes beni unutsun modundayım ben baştan refdettim hastalığı doktora bağrışımı sonrasında yakvarışımdan başka bişey ypktu aklımda.

ama çalış ne ya çalış . bana başka şeyler için çalış demesi lazım. mutlu etmeye çalışması lazım eş olmak bu mı

teşekkürler , kimseye bişey belli edemiyorum. hep kendi içimde herşey. işte canım sıkılsa eşime gülerdim eşime canım sıkılsa işte gülerdim. ama aylardır kimseyi görmek istemiyorum. kimse gelsin istemiyorum.

herkes beni unutsun modundayım ben baştan refdettim hastalığı doktora bağrışımı sonrasında yakvarışımdan başka bişey ypktu aklımda.

ama çalış ne ya çalış . bana başka şeyler için çalış demesi lazım. mutlu etmeye çalışması lazım eş olmak bu mı
Çok haklısınız, eşiniz sizi hiç hak etmemiş, hak edememiş..

Kocaman bir merhaba

işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.

eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.

o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.

İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.

zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.

eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.

eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.

Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...

Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi

halbu ki eşim çalışmam için göbek atıyo süreklide baskı...

ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.

ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.

ben ne yapıyım şimdi ?

Benim abimin evli versiyonu olsa gerek

Gonderin anasinin evine anasi baksin canim.nasil bir evlilik dusuncesi adamdaki.evlenirsin sorumluluk sahibi olursun adam bunun farkinda degilmiski.git evlatlik al canim ona bak hayra girersin.rabbim sanada sifa versin .kendini üzme üzdürme hastaligin dahada ilerlemesin .kimsenin cani kendinden daha kiymetli degil.kendini dusun artik.ins bian once iyilesip yeniden is hayatina baslarsan kendin icin calis.

Bence boşver uğraşma canına yazık. Kendine odaklan bence, iyileşmeye çalış.
O herif de ne yaparsa yapsın takma bence.

o ne demiş bu nedemiş normalde takmam.
ama gitsem kimseye açıklama yapamam.
yani onun çizdiği profil geç saatlere kadar çalışan bir koca ilgili bi koca. karısını gezdiren yılda 2 kere tatile götüren bi koca. ama hepsinin parası benden çıkıyo kimse bilmiyo ki

Eşin ne kadar acımasız. Hastalığının farkında değil galiba.

doktorum onun tanıdığı. arka arkaya çok operasyon geçirdim şimdi yine geçiricem yoruldum 1 ay takip edelim büyürse bekleyemeyiz dedi. hergün ölçüyorum kadıbda hergün eşimi arıyo soruyo foto gönderiyorum. farkında olmamak demek ıqsunun 0 olması demek

Gonderin anasinin evine anasi baksin canim.nasil bir evlilik dusuncesi adamdaki.evlenirsin sorumluluk sahibi olursun adam bunun farkinda degilmiski.git evlatlik al canim ona bak hayra girersin.rabbim sanada sifa versin .kendini üzme üzdürme hastaligin dahada ilerlemesin .kimsenin cani kendinden daha kiymetli degil.kendini dusun artik.ins bian once iyilesip yeniden is hayatina baslarsan kendin icin calis.

anası kabul etmez yıllarca hadi evlenin diye baskı yaptı üstelik zerre sevmezler beni. demek bununiçinmiş

Back
X