• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadını gören var mı ?

hastalığınızın ve bu hayattaki yasadığınız ve yasayacağınız bütün olumsuzlukların sebebi o adam
bence kurtulursanız tedavi bile daha olumlu sonuç vermeye baslar

Eşimle konuştum. biraz tartışma biraz birbirimizi suçlama.

Benimiçin istiyomuş çalışmamı kafaya takmıyım hani bişey yokmuş gibi hayatıma devam ediyim diye. işte bana başkalarının eşlerini evliliklerini örnek gösterdi kimin eşi benim gibi diyo.

Tabi gösterdiği oklar işten çıkınca eve gelmek, çiçek almak, öpmek sarılmak, romantizm vs. kendisinin değiştiğini söyledi ( bekarken evde durmazdı gece yarısı giderdi yada hiç gitmezdi ) koşa koşa eve geldiğini, hala sevgili modunda olduğunu söyledi.

evet gerçekten ilgili bi adam sürekli mıç mıç öper sarılır çiçek alır. ama hasta olsam sormaz, aramız kötüyse içimi acıtmak için uğraşır.

sevginden şüphem yok ama nasıl sevdiğinden şüphem var dedim. ben uokssyıyorum hastalığı davranışlarımla içimi bilmiyosun dedi .

annemlede konuştum eşim 1 ay önce konılmuş annemle. son bi kaç aydır kimseyle görüşmüyorum aramıyorum arandığımda açmıyorum . annemde sonzamanlarda sürekli oraya gidelim dur sana geliyim. kısır yaptım koş bakiyim modunda. neden çalışmıyosun diyipte duruyo hani ben söyliyim diye bekliyomuş.

iş konusuna gelince eşim istemiyosan çalışma nen maddi olarak değil senin için dedim diyo.

ben biraz kırıp döktüm bağırdım çağırdım bağırma dedikçe daha çok bağırdım.

boyama kitabı almış birde dikiş makinası ( daha önce de almıştı makina unuttu mu niye aldı anlamadım) bilaç saat oyalan diyo

rahatladım biraz ama çalışma konusunu bidaha gündeme getirirse o makinayı yediricem ona

hayırlısı olsun ne diyelim.ama eşinizin öyle kötü özelliklerini anlatmıştnız ki konuyu ilk açtığınızda,şimdi sıradan basit bir ev huzursuzluğu gibi anlatmışsınız.ikisi arasında fark var.
ama bir anne olarak sizin adınıza sevindim.umarım çok sağlıklı ve mutlu olursunuz.

hayırlısı olsun ne diyelim.ama eşinizin öyle kötü özelliklerini anlatmıştnız ki konuyu ilk açtığınızda,şimdi sıradan basit bir ev huzursuzluğu gibi anlatmışsınız.ikisi arasında fark var.
ama bir anne olarak sizin adınıza sevindim.umarım çok sağlıklı ve mutlu olursunuz.

ablacım okadar baskı yaptı okadar kırıcı konuştuki şimdi söyleyince ben senin için dedim oldu görücem benim için mi para için mi .

ona göre huzursuzluk yok karısını evini düşünen bi adam.
ama bana göre kendini düşünüyo çizdiği çizgi onu gösteriyo. şimdi hayır öyle değil oldu bilemiyorum

ablacım okadar baskı yaptı okadar kırıcı konuştuki şimdi söyleyince ben senin için dedim oldu görücem benim için mi para için mi .

ona göre huzursuzluk yok karısını evini düşünen bi adam.
ama bana göre kendini düşünüyo çizdiği çizgi onu gösteriyo. şimdi hayır öyle değil oldu bilemiyorum

vallahi canım,50 yıllık hayatım bana şunu öğretti.hayat çok kısa.göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor. kimse için kendini üzmeye,yıpratmaya değmiyor.annen,baban, varsa bir de evladın,birtek bunların içi yanıyor.

eş tabi ki önemli,ama bir yere kadar.seni üzüyorsa,sana kendini kötü hissettiriyorsa,sırtından silkeleyip atmak gerekli.böyle düşünüyorum diye,öyle evlilik düşmanı,her basit olayda hemen ayrılmalı diyen bir tip değilim.ama senin durumunda ne bileyim,kendimi annenin yerine koydum ve,annenin sen boşanma kararı verirsen yanında olacağını hissettim.
ama sanırım sen biraz daha denemek istiyorsun, keşke dememek için.umarım herşey senin için güzel olur.

Bu zamana kadar kimseye bosan veya boşanma demedim,bu vebalin altına giremem çünkü.Ama size nacizane tavsiyem,bu tur hastalıklar biliyorsunuz stresi sevmez.Ben öncelikle hastaligimi aileme anlatırdım,sonra bakmak zorunda hissettiğim tüm çıkarcı insanlardan kendimi arindirirdim.Sonra bir nefes terapistine gidip birkaç seansta tıkanan bütün hücrelerimi açtırır,vücuduma enerji yuklerdim.Sonra da imkanlarım ölçüsünde gezer,tozar,hayatımı yaşamaya çalışırdım.Yanı kendim için yaşardım artik.Unutmayın,bu dünyada sizden bir tane daha yok.Yanı siz tek ve ozelsiniz.Lütfen silkelenip kendinize gelin.Çok çok geçmiş olsun,bol şifalar,saglikli günler Dilerim size:)

Ben anlamadım şimdi eşim maddi manevi beni sömürdü ,yıllarca hem ona hem ailesine baktım hatta ailem bana maddi destek oldu dediniz.Adam hastalığımla ilgilenmiyor dediniz şimdide öpüyor sarılıyor beni seviyor diyorsunuz kafam karıştı.

Kaybedecek neyiniz kaldı ki çok önemli bir hastalığınız var .Aileniz bilmiyor durumu ve siz hala bu sağlıksız ortamın içinde olmaya çalışıyorsunuz.

Bir an önce ailenize anlatın herşeyi ve onların yanına taşının.Siz bu adamın bencillikleri ve vurdumuymazlıkları yüzünden bu hale geldiniz.

Ben anlamadım şimdi eşim maddi manevi beni sömürdü ,yıllarca hem ona hem ailesine baktım hatta ailem bana maddi destek oldu dediniz.Adam hastalığımla ilgilenmiyor dediniz şimdide öpüyor sarılıyor beni seviyor diyorsunuz kafam karıştı.

Kaybedecek neyiniz kaldı ki çok önemli bir hastalığınız var .Aileniz bilmiyor durumu ve siz hala bu sağlıksız ortamın içinde olmaya çalışıyorsunuz.

Bir an önce ailenize anlatın herşeyi ve onların yanına taşının.Siz bu adamın bencillikleri ve vurdumuymazlıkları yüzünden bu hale geldiniz.

sevgisinden emin olmasam evlenmezdim heralde değil mi ?

herzaman öper sarılır böyle şeylerde bir şikayetim yok ki.

kötü huyları olduğu gibi tabiki iyi huylarıda var. hastalığımla insanlarla olan problemlerimle ilgilenmez.

beni benimle bırakıyo herhangi bi problem olunca. benim derdim bu.

öpmek sarılmak herşeyin üstünü kapatıcak şey değil bana göre

sevgisinden emin olmasam evlenmezdim heralde değil mi ?

herzaman öper sarılır böyle şeylerde bir şikayetim yok ki.

kötü huyları olduğu gibi tabiki iyi huylarıda var. hastalığımla insanlarla olan problemlerimle ilgilenmez.

beni benimle bırakıyo herhangi bi problem olunca. benim derdim bu.

öpmek sarılmak herşeyin üstünü kapatıcak şey değil bana göre

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığınıza kavuşursunuz.. İlk yazdıklarınızla sonrakileri okuyunca kafam karışmıştı.

Bu arada ailenize anlatın herşeyi onların bilmesi lazım.Kızım hasta olsa ve bana söylemese çok kırılırdım.Annem hassas diyorsunuz ama eminim size çok büyük güç vereceklerdir.

Back
X