Bu kadının amacı ne?

Bumuduur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
132
93
18
35
Merhabalar. Daha önce defalarca anlattım burda derdimi. Kv ile konuşmuyorum. O benimle konuşuyor ama.

Yaklaşık bir sene önce ortada hiçbir sebep yokken kavga çıkardı. Çıkar elde edeceğini zannetti ama umdukları boşa çıktı. Maddi beklentileri varmış eşim karşılamamış ben engel olmuşum. Eşim annesine evli kız kardeşine bakmak zorundaymış. Annesini gezdirmek zorjndaymış. Kopuk bir aileleri vardı ben zorlardım eşimi kardeşinle görüşelim babanı ara diye. Sadece annesiyle iyiydi eşim. İstediklerini elde edemeyip eşimi yanına çekemeyince Allah size çocuk nasip etmesin boşanın diye beddualar etti. Eşimle boşanmamız için aylarca uğraştı. Bize yerleşmeye kalktı. Apartmanda bağırıp bizi rezil etti. Aileme küfür etti arkalarından. Çook uzun ve çirkin şeyler yaşandı eski konularımda ayrıntıları var. Bu arada hayatımda bu olaya kadar gek bir insanla kavga etmişliğim yoktur benim. Kv ve görümce bana iftiralar attılar...

Hamile olduğumu öğrenince güya melek kesildi. Arada eşimi arıyor ki bu olaylardan önce hergün konuşurlardı. Eşim artık hiç aramıyor annesini. Kv de bazen ardarda bikaçgün bazen de haftada bir iki arıyor. Bazen telefona beni isteyip nasılım diye soruyor. Bir de kaç kilo aldım diye soruyor ne yapacaksa. Bir iki cevap verip iyi günler bile demeden nasılsın demeden kapatıyorum. Beni istemezse de eşimle selam gönderiyor yapmacık şey.

Dün eşimi aradı. Kır evleri var. Erkek kardeşiyle oraya gidecekmiş. İyi dedi eşim. Beni çocuğumuzu sordu. Ne haddineyse. Bir iki cümle konuşup kapattılar yanımda. Eşim mesafeli zorla konuşuyor halen. Bugün sabah 9da mesaj atmış kv eşime. Siz de gelin isterseniz haftasonu kalırsınız demiş. Ben yola dayanabilirsem gitmemiz benim için iyi olurmuş temiz hava alırmışım.

Bu kadının amacı ne. Görüşmüyorum konuşmuyorum. Gidip iki gün birlikte kalacakmışız. Allah aşkına siz söyleyin fitne fesat sokup aramızı bozma derdinde mi yine. Yoksa yavaş yavaş sızarım ben bunların arasına mı diyor. Hamileyim son zamanlar artık. Ne bir yardımı oldu ne torununa en ufak birşeyi. Asla olmasın beklentim yok olmasını asla istemem aksine ama niyetini anlamanız için söylüyorum. Kızı hamileyken tüm ev işlerinden yemeğine kadar hergün yapıyordu. Eli ayağı tutan genç birisi. Anlatabilmek için söylüyorum bunu.

Amacı ne bu kadının? Anlayan varsa bana da anlatsın.

Amacını boşver. Huzurun kaçacaksa gitme. İnsanları beyninizde esir etmeyin. Salon gitsin...

Ben düşmanımı oturup düşünmem. Ona beynimde ayırdığım zamana yazık...
Gitmeyeceğiz tabiki. Eşimle birbirimize girelim diye yapıyor acaba. O kadar kötü günler yaşattılar ki bize düşünmeden edemiyorum. Bir deri bir kemik kalmışsın derler ya o kadar kilo vermiştim o dönemde.
Eşim mesajı okudu bana annem mesaj atmış diye. Ne işimiz var dedim. Siz gidin diye yazdı sadece o kadar. Biz gerilmedik ama asla istemeyeceğimi bile bile sabahın köründe mesaj atması bana masum gelmiyor.

Gitmeyeceğiz tabiki. Eşimle birbirimize girelim diye yapıyor acaba. O kadar kötü günler yaşattılar ki bize düşünmeden edemiyorum. Bir deri bir kemik kalmışsın derler ya o kadar kilo vermiştim o dönemde.
Eşim mesajı okudu bana annem mesaj atmış diye. Ne işimiz var dedim. Siz gidin diye yazdı sadece o kadar. Biz gerilmedik ama asla istemeyeceğimi bile bile sabahın köründe mesaj atması bana masum gelmiyor.
Ben oralı olmam şahsen oturur çay demlerim. Sizde öyle yapın. Düşünmeye bile değmez bu tip insanlar

Eşiniz bu mesajdan sonra size "hadi gidelim" dememiş ya, ne güzel işte boşverin. Canınızı sıktığınıza değmez, hamileymişsiniz, üzmeyin bebişi de.

Kv ile ilgili bir sürü konunuz var. O kadar olay çıkarmış ama hala konusuyorsunuz. İyi günler demedim diye kar sayıyorsunuz. Kvde de diyor ki oh olsun neler ettim ama hala benle konuşuyorlar. E muhabbetiniz var, davet etmesi mi sorun? Anlayamadım sizi.

Siz neden eşinizi zorluyorsunuz ki ? Bu konulara cok kiziyorum. Ailesi de olsa eşiniz kocaman adam kimseyle görüşmeye zorlamayın. Kararına saygı duyun. Niyeti de belli işte ufak ufak yol yapıyor maddiyat için. Görüşmeyin de beklentiye de girmeyin.
Akıllandım artık. Eskiden ben görüştürmek için ısrar ettiğim halde beni eşimi ailesinden uzak tutmakla kıskançlıkla suçladışar kv de görümce de. Ben eşimin annesini kızkanıyormuşum. Küçücük yeğenini kıskanıyormuşum eşimin. Vicdansız bu insanlar. Benim annem hayatta değil. Kv dedi ki sen kıskanma diye ben senin yanında kızıma sarılmadım hiç. Kazık kadar evli barklı kıza yanımda niye sarılacakmış ki kendini tutmuş onu da anlamadım ama ne kadar vicdansız olduklarını anla. Ama eşimi yanında bebek gibi sever sonra bana dönüp yaa anne olmak böyle birşey derdi. Annem de yoktu çocuğumda ama vicdansızca utanmadan bunu yapardı.

Eşini ailesiyle görüşmeye zorlaman yanlis olmuş bence..Boyle insanlar anlamazlar ki. Yıllarca evladıyla bağ kuramamış simdi aksine seninle iyi olacak ki yanaşsın ama o kadar cahil ve akılsızmıs ki kaynanan seninle kavga etmeyi tercih etmiş.
Bir daha üzerine sorumluluk alma. Bırak yesinler birbirlerini bazı aileler böyledir
Biz de gecinemeyiz kendi aramızda mesela. Esim seyirci kalır ama bir kez baristirmisti ona dahi sinir olmuştum 😡
Bir de gitme tabiki kır evine falan..torunu olacak yer yapıyor aklı sıra. Yüz verme

gitmeyin
öyle öyle ara yumuşatmaya çalışıyor
ailenize ne hakla küfür ediyor dengesiz!!

adam gibi özür dilerse belki zamanla düzelir bişeyler

Kadınları anlamak zordur ama kayınvalideleri anlamak daha zordur. Amaçlarını anlamak için harcadığımız enerjiyi Covid-19 aşısı bulmak için harcasak tedaviyi bulurduk herhalde. Düşünmeyin, gamsız olun kaleyide boş bırakmayın gol yersiniz, aman diyeyim!

Eşini ailesiyle görüşmeye zorlaman yanlis olmuş bence..Boyle insanlar anlamazlar ki. Yıllarca evladıyla bağ kuramamış simdi aksine seninle iyi olacak ki yanaşsın ama o kadar cahil ve akılsızmıs ki kaynanan seninle kavga etmeyi tercih etmiş.
Bir daha üzerine sorumluluk alma. Bırak yesinler birbirlerini bazı aileler böyledir
Biz de gecinemeyiz kendi aramızda mesela. Esim seyirci kalır ama bir kez baristirmisti ona dahi sinir olmuştum 😡
Bir de gitme tabiki kır evine falan..torunu olacak yer yapıyor aklı sıra. Yüz verme
Gitmemiz söz konusu bile değil ama gıcık olacağımı bile bile çağırıyor. İstemeyeceğimi nefret ettiğimi bile bile yapıyor. Melek görünüp şeytanlık yapmaya devam ediyor. O dönemde yani kavga zamanında istediğini elde edemeyince içime şeytan kaçtı her kaynana gelin arasında olur böyle şeyler diye normalleştirmeye çalışmıştı bir de utanmadan. Dünyaya gelmesin diye beddua ettiği torunu nasıl diye sorabilecek kadar utanmaz. İki ay önce telefonda dedi ki bana insan sevdiğine kırılır ben seni seviyorum sen benim canımın canısın torunumun anasısın dedi. İyi günler dedim kapattım cevap vermeden. Bu olaylardan önce annecim derdim ona bırak anne demeyi. Şimdi hitap etmiyorum.

Akıllandım artık. Eskiden ben görüştürmek için ısrar ettiğim halde beni eşimi ailesinden uzak tutmakla kıskançlıkla suçladışar kv de görümce de. Ben eşimin annesini kızkanıyormuşum. Küçücük yeğenini kıskanıyormuşum eşimin. Vicdansız bu insanlar. Benim annem hayatta değil. Kv dedi ki sen kıskanma diye ben senin yanında kızıma sarılmadım hiç. Kazık kadar evli barklı kıza yanımda niye sarılacakmış ki kendini tutmuş onu da anlamadım ama ne kadar vicdansız olduklarını anla. Ama eşimi yanında bebek gibi sever sonra bana dönüp yaa anne olmak böyle birşey derdi. Annem de yoktu çocuğumda ama vicdansızca utanmadan bunu yapardı.
Ay uzak dur bu kadından sen.vicdan yok onda. eğer insan olaydı ikinizde yanıma gelin sizi kanatlarım arasına alım derdi. şok oldum şuanda oğlunu bebek gibi sevmesine. bırak boşver şu kadını ,bak ne güğzel eşin senden yana,gitmiyor onun yanına.sana tavsiyem fazla bu konuda eşinede güvenme et tırnak nede olsa. erkek öyle bir zaman geldığinde anacı oluyorlar sen bile şaşırırsın bu mu ? benım kocam diyip şaşarsın ....mesefeni koru bak hamılesın düsünme bunları.müziği aç bebeğnle bu zamanların keyfını cıkar :) :KK200: :KK200::KK200:

gitmeyin
öyle öyle ara yumuşatmaya çalışıyor
ailenize ne hakla küfür ediyor dengesiz!!

adam gibi özür dilerse belki zamanla düzelir bişeyler
Yok ya ne özrü. O dönem eşime dedi ki bir erkek ne olursa olsun haklı da olsa haksız da olsa annesini savunmalıymış. Eşim hayal kırıklığına uğratmış onu. Allah düşman başına versinmiş eşim gibi evladı. Haksız farkında ama burnundan kıl aldırmıyordu. Eşim karımdan özür dilemediğiniz sürece konuşmayacağım sizinle dedi. Vücudunda yaralar çıktı fotoğraflarını gönderdi eşime. Kanser oldum diye yalan söyledi. Pikniğe gittiler acildeyim hastaneye kaldırdılar beni diye yalan söyledi. Bu saatten sonra dilerse aramıza girip huzur kaçırmaktan başka birşey amaçlamaz. Kalpleri kararmış çünkü. Hiç günahsız bir yuvayı yıkmaya çalıştılar. O güne kadar asla saygıda kusur etmedim. O kadar sessiz birisiydim ki haksızlıklarına bile cevap vermezdim.
Bir dönem şehir dışında çalışıyordum evliyken. Pazar gecesi hola çıkacağım. Akşam balık alıp bize geldiler kv görümce aileleriyle. Canımız balık istedi diye. Girdiler mutfağa kızarttılar yediler içtiler leş gibi kokutup evi gittiler. İki saat sonra da ben yola çıktım. Bu yaptıkları insanlık mı. Sesimi çıkartıp da bişey demedim. O yüzden bu kadar bindiler sırtıma. Yumuşak gördükçe yükleniriz buna dediler. Kvnin kavga çıkarmaktaki amacı da nasıl olsa oğlum yanında olur çıkar elde ederim diye düşünmesiydi herhalde. Zaten eşim annesinin yanında olmayınca iyice çirkefleşti kayaya çarpmışa döndü kv.

Yok ya ne özrü. O dönem eşime dedi ki bir erkek ne olursa olsun haklı da olsa haksız da olsa annesini savunmalıymış. Eşim hayal kırıklığına uğratmış onu. Allah düşman başına versinmiş eşim gibi evladı. Haksız farkında ama burnundan kıl aldırmıyordu. Eşim karımdan özür dilemediğiniz sürece konuşmayacağım sizinle dedi. Vücudunda yaralar çıktı fotoğraflarını gönderdi eşime. Kanser oldum diye yalan söyledi. Pikniğe gittiler acildeyim hastaneye kaldırdılar beni diye yalan söyledi. Bu saatten sonra dilerse aramıza girip huzur kaçırmaktan başka birşey amaçlamaz. Kalpleri kararmış çünkü. Hiç günahsız bir yuvayı yıkmaya çalıştılar. O güne kadar asla saygıda kusur etmedim. O kadar sessiz birisiydim ki haksızlıklarına bile cevap vermezdim.
Bir dönem şehir dışında çalışıyordum evliyken. Pazar gecesi hola çıkacağım. Akşam balık alıp bize geldiler kv görümce aileleriyle. Canımız balık istedi diye. Girdiler mutfağa kızarttılar yediler içtiler leş gibi kokutup evi gittiler. İki saat sonra da ben yola çıktım. Bu yaptıkları insanlık mı. Sesimi çıkartıp da bişey demedim. O yüzden bu kadar bindiler sırtıma. Yumuşak gördükçe yükleniriz buna dediler. Kvnin kavga çıkarmaktaki amacı da nasıl olsa oğlum yanında olur çıkar elde ederim diye düşünmesiydi herhalde. Zaten eşim annesinin yanında olmayınca iyice çirkefleşti kayaya çarpmışa döndü kv.
aman özür falan dilemesin ne biçim insan bunlar

ben de kayinvalidemle bu kadar konusuyorum ki,
biz kavga da etmedik.

Hani kadinin amaci ne diye sorulacak bir durum yok ki
Sizin amaciniz ne asil.

Bence sorun burada.
Iletisiminizi kesememissiniz, bosverememissiniz de.

Siz iletisimi kesti iseniz kesin, ama ondan sonra da bosverin kim ne yapiyorsa ne soyluyorsa soylesin.
Benim nasil oldugumu sordu, ne haddineyse yazmissiniz mesela. Bu cumle bana cok normal gelmedi acikcasi, bu kadar icinizde nefret buyutmeyiniz. Gorusmemek konusmamak ayridir da sesinden bile rahatsiz olmak cok abarti. Zarari da kendinize, baskasina degil. Aile huzurunuzu bozarsiniz bu sekilde.

Gitmemiz söz konusu bile değil ama gıcık olacağımı bile bile çağırıyor. İstemeyeceğimi nefret ettiğimi bile bile yapıyor. Melek görünüp şeytanlık yapmaya devam ediyor. O dönemde yani kavga zamanında istediğini elde edemeyince içime şeytan kaçtı her kaynana gelin arasında olur böyle şeyler diye normalleştirmeye çalışmıştı bir de utanmadan. Dünyaya gelmesin diye beddua ettiği torunu nasıl diye sorabilecek kadar utanmaz. İki ay önce telefonda dedi ki bana insan sevdiğine kırılır ben seni seviyorum sen benim canımın canısın torunumun anasısın dedi. İyi günler dedim kapattım cevap vermeden. Bu olaylardan önce annecim derdim ona bırak anne demeyi. Şimdi hitap etmiyorum.
Terbiyesiz ler canim bir tek kendileri akıllı geri kalan herkes akılsız ahmak sanki . Şuanda hamilesin daha cok sinir oluyorsundur . Seninki yine iyi seni soruyormuş davet ediyormuş. Benim ki arıyor oğlunu torunu soruyor sadece. Benimki de uyuyor tekme atiyor falan diye rapor veriyor. Her aramasına soruyor. Herhalde sey duymak istiyor. Bebek hasta bebegin durumu kötü. Onu duymak istiyor.

Bunlar yüzünün astarını eline almışlar. Sen sakin olmaya çalış yine de yoksa seni çok iyi anlıyorum aslinda hic muhattap olmasan daha iyi. Yani telefonda dahi diyaloğa girme bence.

Back
X