Telde sesli ve mesaj olarak kaç kere yanımda küfür etti beni arama diye. Kadın atılan mesajları görüyor telde dinliyor. Kadına diyorum o senin oglun yasında diyorum hayır ben yaşlı değilim diyor .Eş adayı neden gerekeni yapmıyor ?
Neden kadını inandırmak zorunda hissediyorsunuz?
Biseyler yaşanmamış olsa kadın bu kadar yapışmaz ayrıca.
Nişan işini iyi düşünün
Yani sevgilime bu konuyu acmayayim en iyisi demı ?Ben olsam esegin aklina karpuz kabugu dusurmezdim heralde....
Savcılığa şikayet etmekle uyarı yapın bakalım ne diyecekTelde sesli ve mesaj olarak kaç kere yanımda küfür etti beni arama diye. Kadın atılan mesajları görüyor telde dinliyor. Kadına diyorum o senin oglun yasında diyorum hayır ben yaşlı değilim diyor .
Profili Herkese açık bn yaptım açıkcası sevgılım pek aktif degıl insgtramda . Bir yandan kadın resimlerimizi görsun hayallere kapılmasın diyorum ama paylastigim herseyi anında onun görmesi benimkinden hiç mi vazgecmicek acaba dedirtiyorYas 56"mi kadinda ve sevgiliniz 30'mu ay yok artik yaaa... cok dert ediyorsaniz herkese acik yapmayin hesaplarinzi ve listesinde bu kadin varsa cikarsin listesinden telde falanda engelleyin birde böyle deneyin ve bakin bakalim bu sefer nasil ulasmaya calisacak?
Çok haklisin canim bn ve sevgılım turizmde çalışıyoruz. Bende en az senin kadar iyi tanıyorum o kadının tek derdi cinsellik ve sevgilimi dış ülkeye çağırıyor. Yazın biz 7 ay birlikte yaşadık o kadın çalıştığımiz bolgeye tatile de geldi hesaplarından gordum yanı . Sevgilimin gece Eve gelmediği bi akşam olmadı çok açık aradim hala da arıyorum ama bilemiyorum napmam gerekHala görüşüyorlar.net
İngilizlerle çok uzun yıllar çalıştım, sevilmediklerini, cinsel birliktelik için erkeklerin onlarla birliktelik yaşadıklarını anlamadıkları gibi sürekli askıntılar. Çünkü erkekler aile faktörünü sürekli kullanıyorlar, kadın dürüst yani.
Çevremde çok çift var, Türk ile evlenip hala İngiliz kadınla olan.Açıklar çünkü her fanteziye,pardon ama öyle.
Sorun ne sende ne de o kadıns,a sorun senin sevgilinde,engellemek istemiyor kadını, hala kullanmak istiyor.
Fazla dürüst oldu ama öyle.
Sevgiline say,gereken engeli koymuyor kadına.
Tehdit ettim kadını tamam engelliyorum dedi ondan sonra aramasini falan görmedim böyle takip ediyor ama aklında hala benimki varSavcılığa şikayet etmekle uyarı yapın bakalım ne diyecek
O zaman bi gelisme var bi adım geri durduğuna göreTehdit ettim kadını tamam engelliyorum dedi ondan sonra aramasini falan görmedim böyle takip ediyor ama aklında hala benimki var
Çok dikkat etmen gerek,daha ne diyim bilemedim.Çok haklisin canim bn ve sevgılım turizmde çalışıyoruz. Bende en az senin kadar iyi tanıyorum o kadının tek derdi cinsellik ve sevgilimi dış ülkeye çağırıyor. Yazın biz 7 ay birlikte yaşadık o kadın çalıştığımiz bolgeye tatile de geldi hesaplarından gordum yanı . Sevgilimin gece Eve gelmediği bi akşam olmadı çok açık aradim hala da arıyorum ama bilemiyorum napmam gerek
Takıntısı beni biliyor resimlerimizi görüyor ama hala neyin pesinde . Birde kadın yaşlı Zengin zor durumdaysan sana para atayım demisligi bile var bir erkeğin aklını böyle seyler karistirir mi bilemiyorum benimkine kaç defa dedim para icin mi gorusuosn bu kadınla diye kabullenmedikadının takıntısı mı dertlendiğiniz tam anlayamadım.
uzaktan uzağa taksın ne olcak ki.
Ahh canim iste bi yanim güven deseleme dio bi yanım nerden biliosn belki görüsup konusuolar senin arkandan is çeviriyorlar diyoO zaman bi gelisme var bi adım geri durduğuna göre
Sevgilinizle hiç süpheniz yoksa madem konuyı kapatın gitsin bos yere huzurunuz daha da kacmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?