Bu kadının derdi ne ??

Maria_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
33
35
Herkese merhabalarr
Sevgili kk hanımları, bn 26 yasında sevgilim 30 . üç yıllık ilişkimiz var. Önümüzdeki hafta isteme nişan olacak inşallah

Ama bugün canımı sıkan olayı anlatayım sizlere , benım bu sevgılım bnden önce yurtdışında çalışmış bir buçuk yıl falan orda yaşamış. Onun orda tanıdığı bir İngiliz kadın var 56 yaşında bu kadın , bizimkine takıntılı kadın annem yasında . geçen yıl bu kadının bnmkini aramasından dolayı büyük kavgalar ettık hatta ayrıldım bu yüzden , barışmak için uğraştı kavgaları ettık barıştık sonunda bn o kadınla hala görüşüyorsun falan dedım gel resmimizi çekelim atalım dedı attı . Kadınla bnde konuştum derdin ne niye arıyorsun diye bana diyor ki ;
O seni sevmiyor Ailesi Türk bir kız istıyor ondan senınle görüşüyor biz kaç yıldan beri tanışıyoruz onu en iyi bn tanırım diyip beni sinir hastası etti kadına bişi anlatmak zor hiç bişeye inanmıyor.

Herneyse sular baya duruldu kadını heryerden engelledik sevgılımle de 7/24 beraberdik hep bakıyordm falan engelli heryerden baya unutmuştum bu olayı taa ki bugüne kadar

Sevgilim dün ıntgramda bir hikaye paylasmıs bn bugün tesadüfen hikayeyi izleyenlere bakarken o kadının ismini gördüm bi şok oldum. Msj atacaktım neyse durdum .
bn kendim sevgılımın hesabından bir hikaye daha paylaştım ikimizin resmini ve 5dk içinde kadın yine izleyenler arasında .

Sevgilimin hesabı herkese açık ve hep ikimizin fotoğrafları . Paylastıgım hkayeyi bile 5dk içinde ilk o kadın görüyor anlamıyorm ki kadın sürekli bnmkini mi takip edıyor yemiyor içmiyor. Napacagımı şaşırdım su an sevgılımle birlikte degılız çalışmadıgım için ailemin yanındaym bi yandan acaba görüşüp konuşuyorlar mı diye aklımdan geçmiyor degıl, sevgilim bu akşam yemeğe geldi bize teli alıp kurcalamak istedim sonra aman sacmalama dedım ona bu konuyu acacaktım niye hala deli gibi seni takip ediyor hayırdır dcektm şimdi kavga çıkartmıyım dedim

Yani sevgili arkadaşlar ben şimdi ne yapayım kadına Msj mı atayım sen hala ne istiyorsun falan diye ağzıma gelen herşeyi yoksa sevgilime mi açsam bu konuyu ???

Yas 56"mi kadinda ve sevgiliniz 30'mu ay yok artik yaaa... cok dert ediyorsaniz herkese acik yapmayin hesaplarinzi ve listesinde bu kadin varsa cikarsin listesinden telde falanda engelleyin birde böyle deneyin ve bakin bakalim bu sefer nasil ulasmaya calisacak?

Profil neden herkese açık? Sadece arkadaşları görecek sekilde gizlesin.

Paranoya yapıp telefon kurcalamak en büyük hatalardan biri bence varsa birşey dürüstçe konuşun.

Sevgilin o kadınla birşeyler yapacak olsa seninle olan fotolarını heryere afiş etmezdi. Ayrıca annesi yaşında ne beklentisi olabilirki belliki kadın takıntılı.

Heryerden engelleyip profili sadece arkadaşlarına açsın gerekirse sosyal medya hesaplarının tümünü kapatsın zor birşey değil. Neticede ortada evliliğe giden bir ilişki var sosyal medya ön planda olmasada olur.

Eş adayı neden gerekeni yapmıyor ?
Neden kadını inandırmak zorunda hissediyorsunuz?
Biseyler yaşanmamış olsa kadın bu kadar yapışmaz ayrıca.
Nişan işini iyi düşünün
Telde sesli ve mesaj olarak kaç kere yanımda küfür etti beni arama diye. Kadın atılan mesajları görüyor telde dinliyor. Kadına diyorum o senin oglun yasında diyorum hayır ben yaşlı değilim diyor .

Telde sesli ve mesaj olarak kaç kere yanımda küfür etti beni arama diye. Kadın atılan mesajları görüyor telde dinliyor. Kadına diyorum o senin oglun yasında diyorum hayır ben yaşlı değilim diyor .
Savcılığa şikayet etmekle uyarı yapın bakalım ne diyecek

Hala görüşüyorlar.net
İngilizlerle çok uzun yıllar çalıştım, sevilmediklerini, cinsel birliktelik için erkeklerin onlarla birliktelik yaşadıklarını anlamadıkları gibi sürekli askıntılar. Çünkü erkekler aile faktörünü sürekli kullanıyorlar, kadın dürüst yani.
Çevremde çok çift var, Türk ile evlenip hala İngiliz kadınla olan.Açıklar çünkü her fanteziye,pardon ama öyle.
Sorun ne sende ne de o kadında, sorun senin sevgilinde,engellemek istemiyor kadını, hala kullanmak istiyor.
Fazla dürüst oldu ama öyle.
Sevgiline say,gereken engeli koymuyor kadına.

Profili Herkese açık bn yaptım açıkcası sevgılım pek aktif degıl insgtramda . Bir yandan kadın resimlerimizi görsun hayallere kapılmasın diyorum ama paylastigim herseyi anında onun görmesi benimkinden hiç mi vazgecmicek acaba dedirtiyor

Bence bu konuyu hiç sevgiline açma teyze resmen belliki takmış hesaplarınızı gizleyin

kadının takıntısı mı dertlendiğiniz tam anlayamadım.
uzaktan uzağa taksın ne olcak ki.

Ben görüştüklerini düşünüyorum. Hatta orda evlilik bile yapmış olabilirler. Sevgilinizin işine gelmiyor onu hayatından çıkarmak.

Çok haklisin canim bn ve sevgılım turizmde çalışıyoruz. Bende en az senin kadar iyi tanıyorum o kadının tek derdi cinsellik ve sevgilimi dış ülkeye çağırıyor. Yazın biz 7 ay birlikte yaşadık o kadın çalıştığımiz bolgeye tatile de geldi hesaplarından gordum yanı . Sevgilimin gece Eve gelmediği bi akşam olmadı çok açık aradim hala da arıyorum ama bilemiyorum napmam gerek

Tehdit ettim kadını tamam engelliyorum dedi ondan sonra aramasini falan görmedim böyle takip ediyor ama aklında hala benimki var
O zaman bi gelisme var bi adım geri durduğuna göre
Sevgilinizle hiç süpheniz yoksa madem konuyı kapatın gitsin bos yere huzurunuz daha da kacmasın

Çok dikkat etmen gerek,daha ne diyim bilemedim.

kadının takıntısı mı dertlendiğiniz tam anlayamadım.
uzaktan uzağa taksın ne olcak ki.
Takıntısı beni biliyor resimlerimizi görüyor ama hala neyin pesinde . Birde kadın yaşlı Zengin zor durumdaysan sana para atayım demisligi bile var bir erkeğin aklını böyle seyler karistirir mi bilemiyorum benimkine kaç defa dedim para icin mi gorusuosn bu kadınla diye kabullenmedi

O zaman bi gelisme var bi adım geri durduğuna göre
Sevgilinizle hiç süpheniz yoksa madem konuyı kapatın gitsin bos yere huzurunuz daha da kacmasın
Ahh canim iste bi yanim güven deseleme dio bi yanım nerden biliosn belki görüsup konusuolar senin arkandan is çeviriyorlar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…