bu kadının derdi ne

everyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
145
0
46
Gaziantep
kızlar eşimin eskiden tanıdığı (bana sanaldan tanıdığını söyledi kendisi bu sanal alemde çok aktif bir insanmış önceden) bir kadın var. bu bayramlarda falan mesaj atardı eşime kim diye sordum eski bir arkadaş dedi o zaman en son yıl başında atmış gece vakti o son oldu ben bu durumdan rahatsız oldum eşimde rahatsız oldu sanki çünkü evli bir adama gece vakti mesaj gelmesi hiç hoş degil
yıl başındaki mesajdan sonra eşime o hattı kullanmamasını söyledim daha önce de söylemiştim zaten çünkü aynı operetörden iki hattı var tamam dedi iki gün sonra o hattı kullanmayı bıraktı. şimdi o da rahat bende. fakat bugun eşimin face ni açtım bu kadın arkadaşlık isteği yollamış eşime kabul etmeyip engelledim hemen ama sinirim bozuldu bu konuyu eşime açmalı mıyım açmamalı mıyım onu düşünüyorum:44:
ben niye bu kadın sana mesaj atıyor dedigimde eşim bilmiyorum ben cevap bile vermiyorum bir daha atmasın diye ama o yolluyor demişti. bu kadın sadece arkadaş mı eski sevgili mi onu da bilmiyorum. konuyu açıp canımı sıkmaya gerek var mı sizce

ben bu kadının eski bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum
öyle olsa arkadaşı olan bir kadın evli olduğunu bildiği halde gecenin bir vakti kalkıpta eşinize o mesajı atmaz bu kasıtlı bir durumm :97:
bence hiç söylemeyi ne gerek var bilmesin bile eklediğini. ama o kadın durmayacağa benziyor telefon olmasa face demiş kadın hodri meydan yani.
siz dikkatli olmalısınız onun amacıda galiba huzurunuzu bozması buna izin vermeyin canım ne gerek var. :31:

madem eşin önemsemiyor ve sanaldan eski bir arkadaş diyor bu işi halletmek senin asli görevin haline dönüşmüş:ssz:
bundan sonraki ilk hamlede eşinin telefonundan direk arayıp "eşimle bir sorununuz mu var acaba?" diye girebilirsin olaya..

yanlış bir hareket olabilir ama ben engeli kaldırıp, derdinin ne olduğunu öğrenip, bilmiyorsa eşimin evli bir adam olduğunu bilmesini sağlardım.

tabikii en başta karar senin ben olsam bu durumda yine msj atacakmı acaba eşim ona cevap verirmi diye şüphelere bile kapılacağıma o kadını arar bulur hallederdim kökten gecenin bi saatinde msj yok faceden ekle yok ya benimde başımda öle bi bela vardı bak araştır belki okadında evlidir işin daha kolay olur ozaman ;)

yanlış bir hareket olabilir ama ben engeli kaldırıp, derdinin ne olduğunu öğrenip, bilmiyorsa eşimin evli bir adam olduğunu bilmesini sağlardım.

eşimin profilinde ikimizin resmi var ve eşim bu faceyi benim çıkarken aldı eski faceni kapatmıştı yani ona ben evlendim demese de resimden gayet evli oldugunu anlayabilirdi

kızlar eşimin eskiden tanıdığı (bana sanaldan tanıdığını söyledi kendisi bu sanal alemde çok aktif bir insanmış önceden) bir kadın var. bu bayramlarda falan mesaj atardı eşime kim diye sordum eski bir arkadaş dedi o zaman en son yıl başında atmış gece vakti o son oldu ben bu durumdan rahatsız oldum eşimde rahatsız oldu sanki çünkü evli bir adama gece vakti mesaj gelmesi hiç hoş degil
yıl başındaki mesajdan sonra eşime o hattı kullanmamasını söyledim daha önce de söylemiştim zaten çünkü aynı operetörden iki hattı var tamam dedi iki gün sonra o hattı kullanmayı bıraktı. şimdi o da rahat bende. fakat bugun eşimin face ni açtım bu kadın arkadaşlık isteği yollamış eşime kabul etmeyip engelledim hemen ama sinirim bozuldu bu konuyu eşime açmalı mıyım açmamalı mıyım onu düşünüyorum:44:
ben niye bu kadın sana mesaj atıyor dedigimde eşim bilmiyorum ben cevap bile vermiyorum bir daha atmasın diye ama o yolluyor demişti. bu kadın sadece arkadaş mı eski sevgili mi onu da bilmiyorum. konuyu açıp canımı sıkmaya gerek var mı sizce

bence hiç konuyu açıp moralini bozma eğer eşinin dedikleri seni inandrmıışsa kurcalama. zaten face şifresi var e telefonunuda kontrol altına alırsn istedikçe.. böyle yapışkan bayanlar çok fazla sadece yuva yıkana kadar uğrasırlar

Ben senin yerinde olsam arar kadını sorarım derdinin ne oldugunu ?
Msjları falan kesmesini eşiminde kendiminde rahatsız oldugunu soylerdim

Kesinlikle arama bence. Kendini bir sey sanmasin.

ayy ne sınır bozucu bır durum yaa kımmıs o kadın yaaa ne hakla esını rahatsız edıyor ben olsam boyle sessız kalmazdım onu arar bulur konusurdum derdı neymıs sorardım ağzının payını da verırdım utanmaz şey :47:

Kadının derdi belli de...bence gözünüzü,kulağınızı açık tutun kadın yapışkan belliki.eşinize rahatsız olduğunuzu net bir dille söyleyin bir şey olursa.şimdilik beklemede kalın...

bence kadın eşinin evli oldugunu bilmiyor bilse gece yarısı evli bir adama mesaj atarmıydı? atmazdı bence senin eşinle bu kadın arasında bilinmeyen bir sır var

bence kadın eşinin evli oldugunu bilmiyor bilse gece yarısı evli bir adama mesaj atarmıydı? atmazdı bence senin eşinle bu kadın arasında bilinmeyen bir sır var

face resimleri varmış eşiyle kadın anlamıyor mu? Bir de evli olduğunu bildiği halde karaktersizce yapışan ne kadınlar var.o yüzden kasıtlı olarak gece aramış da olabilir...

ben kim olduğunu bilmediğim bir kadınla muhattap olmam o yüzden konuyu eşime açmalı mıyım açmamalı mıyım onu düşünüyorum

Canım zaten eşinin sanaldan tanıdığı biriymiş (onun demesine göre) yüzyüze görüşmedilerse, sadece isim,msn, face ve telefonsa iletişim durumu, sorunu halletmek kolay, teli değiştirmişsiniz zaten ulaşamaz, face'i de silip engellemişsiniz ama başka türlü yine bulaşabilir face adresini kökten silin derim, face'siz de yaşanabilir bu dünyada :) ve bunun gibi diğer sanal adreslerini de iptal edip yenilerini alabilrsiniz. Bu şekilde ne mesaj ne mail ne de face sorunu kalmış olur. Eşinize güveniyorsanız çok da büyütmeyin, ulaşmasını engellerseniz sorun kalkar,, tabi eşinle ortak arkadaşları yoksa veya iş adresini vs bilmiyorsa.. Aksi halde japon yapıştırıcısı gibi yapışan kadın çok... Umarım her bi şey sanalla sınırlı kalmıştır da bi an evvel kurtulursunuz..

Canım zaten eşinin sanaldan tanıdığı biriymiş (onun demesine göre) yüzyüze görüşmedilerse, sadece isim,msn, face ve telefonsa iletişim durumu, sorunu halletmek kolay, teli değiştirmişsiniz zaten ulaşamaz, face'i de silip engellemişsiniz ama başka türlü yine bulaşabilir face adresini kökten silin derim, face'siz de yaşanabilir bu dünyada :) ve bunun gibi diğer sanal adreslerini de iptal edip yenilerini alabilrsiniz. Bu şekilde ne mesaj ne mail ne de face sorunu kalmış olur. Eşinize güveniyorsanız çok da büyütmeyin, ulaşmasını engellerseniz sorun kalkar,, tabi eşinle ortak arkadaşları yoksa veya iş adresini vs bilmiyorsa.. Aksi halde japon yapıştırıcısı gibi yapışan kadın çok... Umarım her bi şey sanalla sınırlı kalmıştır da bi an evvel kurtulursunuz..

eşime güveniyorum bir yanlışını da görmedim çok şükür şimdiye kadar umarım böyle de devam eder

Back
X