bu kadının derdi ne

Senin yerinde olsam ayni davranirdim+ kesinlikle esime hicbirsey söylemezdim. Adamin aklinda yokken kadini aklina sokacaksin yoksa bu gidisle.

Bak sana bir örnek vereyim birebir yasadigim bildigim, sonra karar sana kalmis:

Adam evli 4 cocugu var, esiylede gayet mutlular. Sonra bunlar facebook´a takilmaya basliyorlar, sülalece diyelim, herkesin face´i var.
Adam 20 sene önce nisanliyken nisanlisi kacmisti baska bir adama, ondan beri o nisanlisini ne gördü, ne konustu. Sonradan kacan kiz cok pisman olmus, kactigi adam ona cok cektirmis, ama ailesinede dönememis ve adamla evlenmis tabii ve üc cocugu olmus. Bizim bildiklerimiz bunlar.
Simdi bunlari adamin karisida biliyor tabii, merakindan kadinin sayfasina bakiyor facebook´da.
Simdi eski nisanlisi cok cok güzel bir kadindi, halada güzelligini ve fizigini koruyan birisi, ama adamin karisi cok fazla kilolu ve hic kendine bakmayan bir tip, simdiye kadar bu durum hic sorun olmamisti, ama iste kiskanclik yapmis demekki.
Sonra kadin bununkine bakiyor, tabii eski nisanlisini görüyor, onun sayfasinada sikca bakmaya basliyor, ama birsey yazmiyor. Bu sefer geri kadin sinirleniyor esimin sayfasini takip ediyor diye, cünki esi bu durumdan cok memnun:
"Bak, beni unutamamis" diye biyik altindan gülüyor adam, karisi iyice sinirlenip kadinin fotolarina kötü yorumlar yapiyor...git gide olay büyüyor ve kadina esimin sayfasina girme vs diye mesaj da birakiyor.
Bu sefer birden telefon geliyor kocasina: KADIN! Telefonunu uzak akrabalarindan bulmus, karin bana böyle böyle yapiyor, zaten esimlede aram iyi degil, duyulursa cok kötü olur vs diye dert yaniyor. Artik iki üc günde bir telefonlasmaya basliyorlar, ama hep kadin ariyor, adamda arama demiyor, hatta en son karisi anlamasin diye disari cikip konusmak isteyince cok büyük kavga cikiyor ve adam bagulunu toplayip bir hafta otele yerlesiyor, resmen dört cocukla bosanacak yani.
Akrabalari agzini ariyorlar, eski nisanliminda cocuklari büyümüs zaten, oda bende bosaniriz ne olacak demis - belki sinirden, belki gercekten, bilemiyoruz.
En sonunda karisi konustu etti ve evine dönmesine ikna etti, face´lerinide engellediler, artik herkes göremiyor.

Sen sen ol, susmayi bil. Yeri zamani gelince konusursunda tabii, gerekli olursa, ama uyuyan köpekleri uyandirmaya gerek yok diye yabanci bir söz vardir, cok uyuyor bu durumda ; )

Senin yerinde olsam ayni davranirdim+ kesinlikle esime hicbirsey söylemezdim. Adamin aklinda yokken kadini aklina sokacaksin yoksa bu gidisle.

Bak sana bir örnek vereyim birebir yasadigim bildigim, sonra karar sana kalmis:

Adam evli 4 cocugu var, esiylede gayet mutlular. Sonra bunlar facebook´a takilmaya basliyorlar, sülalece diyelim, herkesin face´i var.
Adam 20 sene önce nisanliyken nisanlisi kacmisti baska bir adama, ondan beri o nisanlisini ne gördü, ne konustu. Sonradan kacan kiz cok pisman olmus, kactigi adam ona cok cektirmis, ama ailesinede dönememis ve adamla evlenmis tabii ve üc cocugu olmus. Bizim bildiklerimiz bunlar.
Simdi bunlari adamin karisida biliyor tabii, merakindan kadinin sayfasina bakiyor facebook´da.
Simdi eski nisanlisi cok cok güzel bir kadindi, halada güzelligini ve fizigini koruyan birisi, ama adamin karisi cok fazla kilolu ve hic kendine bakmayan bir tip, simdiye kadar bu durum hic sorun olmamisti, ama iste kiskanclik yapmis demekki.
Sonra kadin bununkine bakiyor, tabii eski nisanlisini görüyor, onun sayfasinada sikca bakmaya basliyor, ama birsey yazmiyor. Bu sefer geri kadin sinirleniyor esimin sayfasini takip ediyor diye, cünki esi bu durumdan cok memnun:
"Bak, beni unutamamis" diye biyik altindan gülüyor adam, karisi iyice sinirlenip kadinin fotolarina kötü yorumlar yapiyor...git gide olay büyüyor ve kadina esimin sayfasina girme vs diye mesaj da birakiyor.
Bu sefer birden telefon geliyor kocasina: KADIN! Telefonunu uzak akrabalarindan bulmus, karin bana böyle böyle yapiyor, zaten esimlede aram iyi degil, duyulursa cok kötü olur vs diye dert yaniyor. Artik iki üc günde bir telefonlasmaya basliyorlar, ama hep kadin ariyor, adamda arama demiyor, hatta en son karisi anlamasin diye disari cikip konusmak isteyince cok büyük kavga cikiyor ve adam bagulunu toplayip bir hafta otele yerlesiyor, resmen dört cocukla bosanacak yani.
Akrabalari agzini ariyorlar, eski nisanliminda cocuklari büyümüs zaten, oda bende bosaniriz ne olacak demis - belki sinirden, belki gercekten, bilemiyoruz.
En sonunda karisi konustu etti ve evine dönmesine ikna etti, face´lerinide engellediler, artik herkes göremiyor.

Sen sen ol, susmayi bil. Yeri zamani gelince konusursunda tabii, gerekli olursa, ama uyuyan köpekleri uyandirmaya gerek yok diye yabanci bir söz vardir, cok uyuyor bu durumda ; )
tşk ederim bende öyle düşündüm belki eşim bu kez ulaşmaya çalışacak niye arıyorsun niyetin ne diye iş büyüyüp gidecek en iyisi sessiz kalmak Allah çıkardı karşıma bunu da eşim görmeden ben gördüm

kızlar eşimin eskiden tanıdığı (bana sanaldan tanıdığını söyledi kendisi bu sanal alemde çok aktif bir insanmış önceden) bir kadın var. bu bayramlarda falan mesaj atardı eşime kim diye sordum eski bir arkadaş dedi o zaman en son yıl başında atmış gece vakti o son oldu ben bu durumdan rahatsız oldum eşimde rahatsız oldu sanki çünkü evli bir adama gece vakti mesaj gelmesi hiç hoş degil
yıl başındaki mesajdan sonra eşime o hattı kullanmamasını söyledim daha önce de söylemiştim zaten çünkü aynı operetörden iki hattı var tamam dedi iki gün sonra o hattı kullanmayı bıraktı. şimdi o da rahat bende. fakat bugun eşimin face ni açtım bu kadın arkadaşlık isteği yollamış eşime kabul etmeyip engelledim hemen ama sinirim bozuldu bu konuyu eşime açmalı mıyım açmamalı mıyım onu düşünüyorum:44:
ben niye bu kadın sana mesaj atıyor dedigimde eşim bilmiyorum ben cevap bile vermiyorum bir daha atmasın diye ama o yolluyor demişti. bu kadın sadece arkadaş mı eski sevgili mi onu da bilmiyorum. konuyu açıp canımı sıkmaya gerek var mı sizce

yilbasi ve bayramlarda mesaj geldigini yazmissiniz. mesajlar ozel mi yoksa rehberinde tanidiklarinin tumune birden gonderilen ortak mesajlardan mi? ozel mesaj degilse bence buyutuyorsunuz, hem yeni yil kutlamasi da genelde yilbasi aksami gec saatlerde gonderilir.

kuzum kocanı bilemicem ama böyle arsız karılar harbiden var! en son konuma bakarsan anlarsın ne demek istediğimi. karsındaki insanın evli,nişanlı yada sevgilisi oldugunu bile bile uygunsuz davrananlar var.

ben olsam söylemezdim kocama he olurda engelliler listesinden görür vs. bişey sorarsada gereksiz gördiğüm için sana söylemedim dersin. valla bu zamanda kocana sahip çıkacaksın kimsede ar namus kalmadı,nişanlı evli bası baglı demiyorlar.

valla canım seni üzmek istemem ama buna benzer bişey bende yaşadım ve malesef tek suçlunun arayıp gece yarısı msj atan kişi olmadığını anladım.
netten ayrıntı raporuna baktım ve eşiminde kıza cvp yazdığını gördüm,çünkü cvp vermese kolay kolay kimse cesaret edipte evli bi insana sürekli msj atmaz.
ama tam tersi eşinin suçu olmayabilirde,güveniyosan eşine sorun yok bence..

valla canım seni üzmek istemem ama buna benzer bişey bende yaşadım ve malesef tek suçlunun arayıp gece yarısı msj atan kişi olmadığını anladım.
netten ayrıntı raporuna baktım ve eşiminde kıza cvp yazdığını gördüm,çünkü cvp vermese kolay kolay kimse cesaret edipte evli bi insana sürekli msj atmaz.
ama tam tersi eşinin suçu olmayabilirde,güveniyosan eşine sorun yok bence..

bence de temkinli olmakta fayda var
sanki öyle birşey olsa bile adam evet karıcım bende yüz veriyorum ondan cesaret bulup sürekli mesaj atıyo bu kadın diyecek değil ya
tabiki cevap vermiyorum ama atıyo diycek
valla adamın suçu olabilir de olmayabilir de

O zaman eşin de cevap versin adam gibi ne demek cevap vermiyorum ..Asıl cevap vermemesi daha kötü..
Senin yanında bir mesaj veya arama yapmalı ve beni rahat bırak ben evliyim demeli,..Bu sadece sanal değil
demek ki altında birşeyler var

O zaman eşin de cevap versin adam gibi ne demek cevap vermiyorum ..Asıl cevap vermemesi daha kötü..
Senin yanında bir mesaj veya arama yapmalı ve beni rahat bırak ben evliyim demeli,..Bu sadece sanal değil
demek ki altında birşeyler var

haklı.
burnuma pis kokular geliyor.
eşin, ailesinin huzuru için numarasını bile değiştirmeli bence. senin rahatsız olduğun "geçmişten" bir arkadaşa her bayramda bilmem nede katlanmak zorunda olmadığnı anlmalı.

Back
X