Aynen ya Lojmana taşınmadan da görüştüğüm bi grup oldu daha doğrusu eşimle aynı gruptan görüştüğü kişilerin eşleriyle tanıştık iyi arkadaş olduk o anlamda çoğu zaman ailemden yakınlar sagolsunlar ama dediğim gibi iş yerinde ne olduysa anlatıyorlar ben haberim yok deyince de aaa x abi sana anlatmıyor muuuuu

dedim kizim elalemin kavgasından banane ,eşim bunu bana anlatsa gözümden ciddi düşer zaten hiç hoslanmam.İki kişi yanımda 3.bir kişinin hakkında konuşamaz ha bir olay yaşamıştır birebir dertkesme olarak djnlerim ama dedikoduya doğru giderse sustururum.Lojmana taşınır taşınmaz birisini kovdum evden kus bana kuserse kussun .Bende eşime anlstmam kimsenin lafını ilk defa bu kovma olayında geçen konuyu anlattım .Şoka girdi ne pislikler diye .Neymiş kovdygum arkadaş bana diyoki x diye bi kadın var dikkat et niye dedim işte ben evdeyken benim kocamı atartmaya kalktı sozde yakın arkadaşımdı eşime dedi ki benim kocam akşam ise gidecek bana gel ...Bunu duyunca cinlerim tepeme çıktı kovdum evden hamile olmasa daha beter yapardım .Bu adamların silahı var ya böyle namus konularına girilmez .Nefret ediyorum .
Eşim in o gruptaki arkadaşlarının eşleriyle gerçekten çok yakın olduk .Ve çok dertlestik eş ile ,eş ailesi ile ilgili filan .Ama asla ne ben eşime anlattım ne de onlar .Ama bu eşi herşeyi anlatan arkadasa anlatmiyorum kimseyi de konusturmuyorum çünkü onlar eşiyle söz vermişler gizli saklı olmayacakmiscl aralarinda .Ee diyorum bu gizli saklı değil ki bu bir sır yani ..Yok onlar durustmus

O yüzden eşim bana her olanı biteni anlatsa nefret ederdim .ama dediğim gibi eşim böyle bir muhabbete mahal vermez zaten ki hadi oldu tek bir laf eder lafı ağzına tıkar