Bu kadının niyeti nedir ?

Ben bunu nerede okudum daha önce ya? Deja vu mu yaşıyorum yoksa bir yerden okuyup esinlenerek açılmış sahte konu mu? Bir yerde bunun aynısını okuduğuma emin gibiyim.
Yaaa öyle mi ayy ne boş luzumsuz insanlar var hiç işleri güçleri yok galiba oyalanacak şey arıyorlar bahsi geçen kadının değil de konu sahibinin niyeti ne acaba?

Yaaa öyle mi ayy ne boş luzumsuz insanlar var hiç işleri güçleri yok galiba oyalanacak şey arıyorlar bahsi geçen kadının değil de konu sahibinin niyeti ne acaba?

Konu acayip tanıdık geliyor bana.

Benim eşimde polis bizde dogudayiz ve dediğiniz gibi sürekli seçim ,sınav,maç,miting görevleri oldu Evlendigimden beri .Özellikle İstanbukdayken çok fazlaydı ve hep kadın memur oluyor yanlarında.

Eşim yapı olarak biraz ciddidir o yüzden böyle saçma birşey sorsa birisi kadın erkek bakmaz anında bozar .O yüzden kafama hiç takmam .Ama herşeyi size anlatması biraz saçma mesela bu konu anlatılacak bir konu değil ki.Cevabini verirsin gerekirse terslersin biter .size anlayınca boş yere kafaniza takiyosujuz ne gerek var ?
Eşim 8 yıldır polis ve bana anlattığı olay 2-3 tür .Oda ciddi anlamda etkilenmiştir çocuklarla ilgili birimi ve gerçekten akla zarar olaylar oluyor .Ama burda aynı işyerinden görüştüğümüz bir iki aile var.Adamlsr ne olup bittiyse anlatıyor kadınlar arasında dedikodu malzemesi .Bana diyoki ay biliyo musun bugün isyerinde bilmen kim komiserle tartışmış onbunu demiş su şöyle cevap vermiş "bana çok itici geliyor bence biraz ketum olunması gereken bir meslek .
Kafaniza takmayin eşiniz gereken cevabı verir diye düşünüyorsanız bosverin .Kadının yaptığı gereksiz saçma bir muhabbet olmuş

Ayni dedikodular burda da var. Biz bir de lojmandayiz. Karakolda ne olduysa anlatir bazi adamlar eslerine. Sonra onlar da diger kadinlara anlatir. Bu sebepten cogu zaman karakolda kavga bile oluyor adamlar arasinda. Cok canlar yandi bu kari koca oturup dedikodu yapanlar yuzunden. Bir kere mecburen evimde agirladim. Hosgeldine gelmislerdi. Baktim tek bildikleri sey dedikodu. Uzak durdum. Zaten esim de lojmana tasinmadan once sıkı bir uyari yapti bana. Soz aldi kimseyle fazla muhatap olmayacagima dair. 😄 hayatimda verdigim en mantikli sozmus gercekten. Cadi kazani gibi burasi 😂

Bunu bi tek ben düşündüm zannediyordum ki
. Sizin yorumunuzu okudum

Eşim görevli bugün. Yanina gitmek şöyle dursun sormam gereken şeyi sormak icin bile aramadım.

Bu konularda daha hassas olmamız gerekiyor.

Sevgili konu sahibi. Kadının niyeti bence eşinin tavrını kontrol etmek. Merak etmiş olabilir. Bence önemsiz bir konu.

Eşin sana bunu anlatmasaydı çok daha şık bir davranış olurdu.
Valla sen aramamissin ben kiz ateslenince korkup aradim 3 saat sonra falan ulastim esime. 😄 Saymis adamcagiz 19 kere kavga cikti kendimi kaybettim bir ara o hengamede diyor 😂 28 saat araliksiz calisti dunden beri. Gelir gelmez de kendini yataga firlatti. Ben o hengamede pogaca yapip gitseydim bilemiyorum nasil bir tepki alirdim :KK59:

Ayni dedikodular burda da var. Biz bir de lojmandayiz. Karakolda ne olduysa anlatir bazi adamlar eslerine. Sonra onlar da diger kadinlara anlatir. Bu sebepten cogu zaman karakolda kavga bile oluyor adamlar arasinda. Cok canlar yandi bu kari koca oturup dedikodu yapanlar yuzunden. Bir kere mecburen evimde agirladim. Hosgeldine gelmislerdi. Baktim tek bildikleri sey dedikodu. Uzak durdum. Zaten esim de lojmana tasinmadan once sıkı bir uyari yapti bana. Soz aldi kimseyle fazla muhatap olmayacagima dair. 😄 hayatimda verdigim en mantikli sozmus gercekten. Cadi kazani gibi burasi 😂
Aynen ya Lojmana taşınmadan da görüştüğüm bi grup oldu daha doğrusu eşimle aynı gruptan görüştüğü kişilerin eşleriyle tanıştık iyi arkadaş olduk o anlamda çoğu zaman ailemden yakınlar sagolsunlar ama dediğim gibi iş yerinde ne olduysa anlatıyorlar ben haberim yok deyince de aaa x abi sana anlatmıyor muuuuu :D dedim kizim elalemin kavgasından banane ,eşim bunu bana anlatsa gözümden ciddi düşer zaten hiç hoslanmam.İki kişi yanımda 3.bir kişinin hakkında konuşamaz ha bir olay yaşamıştır birebir dertkesme olarak djnlerim ama dedikoduya doğru giderse sustururum.Lojmana taşınır taşınmaz birisini kovdum evden kus bana kuserse kussun .Bende eşime anlstmam kimsenin lafını ilk defa bu kovma olayında geçen konuyu anlattım .Şoka girdi ne pislikler diye .Neymiş kovdygum arkadaş bana diyoki x diye bi kadın var dikkat et niye dedim işte ben evdeyken benim kocamı atartmaya kalktı sozde yakın arkadaşımdı eşime dedi ki benim kocam akşam ise gidecek bana gel ...Bunu duyunca cinlerim tepeme çıktı kovdum evden hamile olmasa daha beter yapardım .Bu adamların silahı var ya böyle namus konularına girilmez .Nefret ediyorum .
Eşim in o gruptaki arkadaşlarının eşleriyle gerçekten çok yakın olduk .Ve çok dertlestik eş ile ,eş ailesi ile ilgili filan .Ama asla ne ben eşime anlattım ne de onlar .Ama bu eşi herşeyi anlatan arkadasa anlatmiyorum kimseyi de konusturmuyorum çünkü onlar eşiyle söz vermişler gizli saklı olmayacakmiscl aralarinda .Ee diyorum bu gizli saklı değil ki bu bir sır yani ..Yok onlar durustmus :D
O yüzden eşim bana her olanı biteni anlatsa nefret ederdim .ama dediğim gibi eşim böyle bir muhabbete mahal vermez zaten ki hadi oldu tek bir laf eder lafı ağzına tıkar

Valla sen aramamissin ben kiz ateslenince korkup aradim 3 saat sonra falan ulastim esime. 😄 Saymis adamcagiz 19 kere kavga cikti kendimi kaybettim bir ara o hengamede diyor 😂 28 saat araliksiz calisti dunden beri. Gelir gelmez de kendini yataga firlatti. Ben o hengamede pogaca yapip gitseydim bilemiyorum nasil bir tepki alirdim :KK59:
İstanbukdayken bende uoasamiyodum .Şuan şansıma kenar da bı okul çıkmış .11 sandık filan varmış k yüzden çok yoğun değildi sanırım merak Edip aradım .Geçen sene cumhurbaşkanlığı seçiminde görevli olduğu mahalle biraz sıkıntılıydı çıkışta da okulu taradilar o yüzden bu yıl hep mesaj filan attım valla ne yalan diyeyim .
Ama ne bileyim yanında kim var diye merak etmiyorum hiç bişey yaparsa tavrimi biliyo tek bir dj durmam .Kendisi düşünsün :D

Gece 4te cıktı evden. Halen daha gelmedi. Demin mesaj attı. Oyları teslim etmeye gidiyoruz. 01 sularında anca gelirim diye.

Bence tanışmaya çalışıcaktı bu konulara tavrı nasıl onu ölçtü , ben güzel miyim diyememişte onu demiş bence polisler arasında böyle samimiyet var mıymış ya benim eşimin iş arkadaşları abi demeden konuşmaz hiç devrecilik çok olur polislerde eşin iyi yapmış tersleyerek
Aynen bende ne zaman denk gelsem herkes birbirine abla,abi :D hatta şuan oturduğumuz lojmanda eşimin isyerinden arkadaşı var .2 çocuğu var kadının bide biraz olgun hareketleri .Eşim tanıştırıyor x abla diye kadında herkesle ablacim diye konuşuyor birazda ağır bı tip .Bende abla diyecektim az kalsın .Birgün bahçede konuşuyoruz aynı yaşta çıktık eşime diyorum ya abla deme senden kucukmus diye :D yaştan dolayı değil ki iş yerinde herkes birbirine abla ,abi diye konuşuyor dedi .

Aynen ya Lojmana taşınmadan da görüştüğüm bi grup oldu daha doğrusu eşimle aynı gruptan görüştüğü kişilerin eşleriyle tanıştık iyi arkadaş olduk o anlamda çoğu zaman ailemden yakınlar sagolsunlar ama dediğim gibi iş yerinde ne olduysa anlatıyorlar ben haberim yok deyince de aaa x abi sana anlatmıyor muuuuu :KK70: dedim kizim elalemin kavgasından banane ,eşim bunu bana anlatsa gözümden ciddi düşer zaten hiç hoslanmam.İki kişi yanımda 3.bir kişinin hakkında konuşamaz ha bir olay yaşamıştır birebir dertkesme olarak djnlerim ama dedikoduya doğru giderse sustururum.Lojmana taşınır taşınmaz birisini kovdum evden kus bana kuserse kussun .Bende eşime anlstmam kimsenin lafını ilk defa bu kovma olayında geçen konuyu anlattım .Şoka girdi ne pislikler diye .Neymiş kovdygum arkadaş bana diyoki x diye bi kadın var dikkat et niye dedim işte ben evdeyken benim kocamı atartmaya kalktı sozde yakın arkadaşımdı eşime dedi ki benim kocam akşam ise gidecek bana gel ...Bunu duyunca cinlerim tepeme çıktı kovdum evden hamile olmasa daha beter yapardım .Bu adamların silahı var ya böyle namus konularına girilmez .Nefret ediyorum .
Eşim in o gruptaki arkadaşlarının eşleriyle gerçekten çok yakın olduk .Ve çok dertlestik eş ile ,eş ailesi ile ilgili filan .Ama asla ne ben eşime anlattım ne de onlar .Ama bu eşi herşeyi anlatan arkadasa anlatmiyorum kimseyi de konusturmuyorum çünkü onlar eşiyle söz vermişler gizli saklı olmayacakmiscl aralarinda .Ee diyorum bu gizli saklı değil ki bu bir sır yani ..Yok onlar durustmus :KK70:
O yüzden eşim bana her olanı biteni anlatsa nefret ederdim .ama dediğim gibi eşim böyle bir muhabbete mahal vermez zaten ki hadi oldu tek bir laf eder lafı ağzına tıkar

Ayy ne sorunlu insanlar var ya. En iyisi her zaman mesafeli olmak. 😂

Valla karşı komşum cok tatlı tam kafa dengim ama onunla bile 2 haftada bir filan denk geliyoruz şuan en güzeli 😁
Kesinlikle. Benim de var kafa dengi olan ama yine de cok yakin olmamaya calisiyorum. Fazla muhabbet tez ayrilik getirir kafasi 😄

Aman Allah'ım kafayı yemelik bir olay. :işsiz:
Cinsiyet tercihi farklı sanırım..
Bunun neresinden nasıl bir anlam çıkarmalıyız?

Eşim polis memuru, şark görevi nedeniyle doğudayız.

Eşim bugün seçimlerden dolayı okulda görevlendirildi. Yanına uğrayıp hal hatır sorayım dedim, oturduk biraz, sohbet vs.

Eşim zaman zaman yanımdan kalkıp görev nedeniyle sınıfların etrafında dolanmaya gitti.

Bir polis bayan duruyordu yanımda, onunla da biraz sohbet ettik seçim hakkında vs. Eşimi tanımıyor. Evli olduğumuzu öğrenince birbirimize çok yakışdığımızı vs söyledi.

Ben eve geldim. Eşim bana daha sonra şu olayı anlatıyor:

Eşim yine bir sınıfın kapısına gidiyor kotrol amaçlı, dolanıyor. Bu benim sohbet ettiğim bayan polis geliyor ve eşime şöyle diyor: "senin zevkin iyi, eşin çok güzel. O yüzden soruyorum, şu karşıdakı (bayan) öğretmen sence güzel mi?" (Öğretmenler de sandık başında bekliyor).
Eşim de "bana ne beni ilgilendirmez" diyip konuyu kapatıyor.

Sadece merak ediyorum, sizce bu bayanın niyeti neydi ?
Tuhaf.

Back
X