Bu kadının niyeti nedir ?

terbıyesızlık yapıyor
evet guzel kadın dese o kadına da gıdıp su memur senın ıcın cok guzel kadın dedı dıyecek ortalık karıstırmaca baska bırsey degıl
Bende bunu dusundum valla. Ne munasebet canim su guzel mi bu guzelmi diye sormak.

Kocan yavsak biri mi diye nabzini yoklamis bence. Ona gore belki
Kancayi takacakti:))

Eşim polis memuru, şark görevi nedeniyle doğudayız.

Eşim bugün seçimlerden dolayı okulda görevlendirildi. Yanına uğrayıp hal hatır sorayım dedim, oturduk biraz, sohbet vs.

Eşim zaman zaman yanımdan kalkıp görev nedeniyle sınıfların etrafında dolanmaya gitti.

Bir polis bayan duruyordu yanımda, onunla da biraz sohbet ettik seçim hakkında vs. Eşimi tanımıyor. Evli olduğumuzu öğrenince birbirimize çok yakışdığımızı vs söyledi.

Ben eve geldim. Eşim bana daha sonra şu olayı anlatıyor:

Eşim yine bir sınıfın kapısına gidiyor kotrol amaçlı, dolanıyor. Bu benim sohbet ettiğim bayan polis geliyor ve eşime şöyle diyor: "senin zevkin iyi, eşin çok güzel. O yüzden soruyorum, şu karşıdakı (bayan) öğretmen sence güzel mi?" (Öğretmenler de sandık başında bekliyor).
Eşim de "bana ne beni ilgilendirmez" diyip konuyu kapatıyor.

Sadece merak ediyorum, sizce bu bayanın niyeti neydi ?
Evli adama boyle soru sorulmasi dogru degil.sahsen ben sormam

Eşinizle sohbete gitmeniz bana çok saçma geldi. Mesai saatinde olduğunun farkında mısınız? Orada bir problem yaşanabilirdi. İnsanlar öldü bugün. Bir de normal bir şey gibi bunu yazıyorsunuz. Kadın da mantıklı biri olsa orada sizle sohbet etmez zaten. Sizle olduğu gibi lak lak yapmış işte.

Eşim polis memuru, şark görevi nedeniyle doğudayız.

Eşim bugün seçimlerden dolayı okulda görevlendirildi. Yanına uğrayıp hal hatır sorayım dedim, oturduk biraz, sohbet vs.

Eşim zaman zaman yanımdan kalkıp görev nedeniyle sınıfların etrafında dolanmaya gitti.

Bir polis bayan duruyordu yanımda, onunla da biraz sohbet ettik seçim hakkında vs. Eşimi tanımıyor. Evli olduğumuzu öğrenince birbirimize çok yakışdığımızı vs söyledi.

Ben eve geldim. Eşim bana daha sonra şu olayı anlatıyor:

Eşim yine bir sınıfın kapısına gidiyor kotrol amaçlı, dolanıyor. Bu benim sohbet ettiğim bayan polis geliyor ve eşime şöyle diyor: "senin zevkin iyi, eşin çok güzel. O yüzden soruyorum, şu karşıdakı (bayan) öğretmen sence güzel mi?" (Öğretmenler de sandık başında bekliyor).
Eşim de "bana ne beni ilgilendirmez" diyip konuyu kapatıyor.

Sadece merak ediyorum, sizce bu bayanın niyeti neydi ?
Valla kadının niyetini anlamadım ama eşinizin de ne niyetle bunu size anlattığını anlamadım . Ben düşünüyorum eşim böyle bir olay yaşayıp gelip bana anlatsa kadının niyetinden çok eşimin niyetini düşünürüm bana ne kadının niyetinden

Benim eşimde polis bizde dogudayiz ve dediğiniz gibi sürekli seçim ,sınav,maç,miting görevleri oldu Evlendigimden beri .Özellikle İstanbukdayken çok fazlaydı ve hep kadın memur oluyor yanlarında.

Eşim yapı olarak biraz ciddidir o yüzden böyle saçma birşey sorsa birisi kadın erkek bakmaz anında bozar .O yüzden kafama hiç takmam .Ama herşeyi size anlatması biraz saçma mesela bu konu anlatılacak bir konu değil ki.Cevabini verirsin gerekirse terslersin biter .size anlayınca boş yere kafaniza takiyosujuz ne gerek var ?
Eşim 8 yıldır polis ve bana anlattığı olay 2-3 tür .Oda ciddi anlamda etkilenmiştir çocuklarla ilgili birimi ve gerçekten akla zarar olaylar oluyor .Ama burda aynı işyerinden görüştüğümüz bir iki aile var.Adamlsr ne olup bittiyse anlatıyor kadınlar arasında dedikodu malzemesi .Bana diyoki ay biliyo musun bugün isyerinde bilmen kim komiserle tartışmış onbunu demiş su şöyle cevap vermiş "bana çok itici geliyor bence biraz ketum olunması gereken bir meslek .
Kafaniza takmayin eşiniz gereken cevabı verir diye düşünüyorsanız bosverin .Kadının yaptığı gereksiz saçma bir muhabbet olmuş

Bir insan neden secim gunu gorevli esinin yanina sohbete gider ki? Hadi gitti diyelim,bu gereksiz olayi neden bir insan esine anlatir ki? Bunlar daha acayipmis.

asıl acayip olan şu sizin yorumunuz darkmore hanım :KK53:
insan kocasını gidip kolaçan etmez mi?
yemek bahane boy göstermek şahane.
hele konu sahibesi kadın için inşallah kötü niyeti yoktur yorumunu yazdıktan sonra, sence de diğer kadınların niyetlerinin insafına kaldığını düşünen bir kadının bu davranışı haklı değil mi?

Kusura bakmayım kıroca geldı davranıslarınız ve cevaplarınız esınız afedersınız her seyı sızle dedıkodu edıyorsa soru soran kadar yersızdır. Bende asker esıyım esım bana anlatmaz sormamda ıs arkadasları da bayan erkek asla boyle bır yorumla karsılasmadm herkes yerınde konusur ve saygılıdır herkes. Yenı nesıl polısler cok garıp cok alım oldu kalıte duştu.

Polislerin işi genel olarak beklemek, boş sohbetler olabiliyor.asıl öğretmene ayıp olmuş,tanımadığı bir insan hakkında yorum yapıyor güzel ya da çirkin kime ne

asıl acayip olan şu sizin yorumunuz darkmore hanım :KK53:
insan kocasını gidip kolaçan etmez mi?
yemek bahane boy göstermek şahane.
hele konu sahibesi kadın için inşallah kötü niyeti yoktur yorumunu yazdıktan sonra, sence de diğer kadınların niyetlerinin insafına kaldığını düşünen bir kadının bu davranışı haklı değil mi?
Ulan ne adamsiniz kiz nooption hanim 🤣

Kadının yaptığı saçma belki ama eşininiz o kadının dediğini dedikoducu insanlar gibi her konuşulanı size yetiştirmeside daha beter. Hiç sevmediğim insan tipi iş yerinde yaşanan herşeyi özel hayatına anlatan. Bunu yapan kişiler genelde özel hayatınıda iş hayatında herkese anlatır çünkü Nasıl bir iş ahlakı iş etiği var eşinizin çok ilginç. Bir ihtimal de şu eşiniz bu olayo anlatıp veya saptırarak abartarak anlatıp kendini nimetten saydırmaya çalışıyor.

Back
X