- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Pavyona mı gittiniz? bu erkek arkadaşınız ile FB olarak mı takılıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Erkek arkadaşım ayrılmıştı bende aradı özür diledı barıştık. Geçtigimiz hafta doğum günü vardı iş yerinde 2 yakın arkadaşı var bir kız bir erkek ama cok cok iyi arkadaşlarmis 6 aydır. Neyse 4 kişi çalgılı bir mekana gittik. Bunlar iş yerinde 1 kız 2 erkek olmak üzere 3 kankilermiş. Neyse kız resmen gogsu ortada bir elbise giymiş ortaya içecek geldi ben bundan istemem dedi en pahalısını söyledi bu iki salak erkek de onun ağzina bakıyor yani benim ki. Neyse sustum ortam iyi bunlar birbirleriinin ağzına meyve veriyor çerez veriyor. Diğer erkek benim ağzıma da meyve vermek istedi almadım. Daha sonra kız kalktı oynamaya başladı bu iki erkek de alnina para yapıştırdı kiz aldı göğsüne koydu. Bunlar hepsi benim erkek arkadaşım gözümün önünde yapıyor. Ben daha önce böyle bir ortama girmedim. Ne kadar yakın olursan ol ağzına meyve vermek nedir siz ce ben mi abarttim yoksa haklimiyim
Tek bildigim FB Fenerbahçe kendimi çok cahil hissediyorum bazenPavyona mı gittiniz? bu erkek arkadaşınız ile FB olarak mı takılıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Erkek arkadaşım ayrılmıştı bende aradı özür diledı barıştık. Geçtigimiz hafta doğum günü vardı iş yerinde 2 yakın arkadaşı var bir kız bir erkek ama cok cok iyi arkadaşlarmis 6 aydır. Neyse 4 kişi çalgılı bir mekana gittik. Bunlar iş yerinde 1 kız 2 erkek olmak üzere 3 kankilermiş. Neyse kız resmen gogsu ortada bir elbise giymiş ortaya içecek geldi ben bundan istemem dedi en pahalısını söyledi bu iki salak erkek de onun ağzina bakıyor yani benim ki. Neyse sustum ortam iyi bunlar birbirleriinin ağzına meyve veriyor çerez veriyor. Diğer erkek benim ağzıma da meyve vermek istedi almadım. Daha sonra kız kalktı oynamaya başladı bu iki erkek de alnina para yapıştırdı kiz aldı göğsüne koydu. Bunlar hepsi benim erkek arkadaşım gözümün önünde yapıyor. Ben daha önce böyle bir ortama girmedim. Ne kadar yakın olursan ol ağzına meyve vermek nedir siz ce ben mi abarttim yoksa haklimiyim
Elos belki saçlarını iyi tarayamamıstır da ondan olmuştur tüm bunlar.Eloş sana normal gelmeli bunlar allah allah herhalde senin gözünün önünde oldu ondan anormal geldi
Hani haberin olmadan olsa normal olacaktı sanırım
amann kadın bakımsız olursa elde tutmasını bilmezse böyle oluyor şekerim aaaa
Sen de tut elinde
Beni bilen bilir normalde böyle yorum yapmam arkadaşın eski konularına bakın lütfen...
Bunu ilerleyen sayfalarda yazacaktım. Çok erken patladıAşk olsun Elos, sen evli adamla bile isteye birlikte olmuş, bunu marifet gibi övmüş kadınsın.
Şimdi de senden sonra başka bir kadın olur en fazla, ne var ki bunda
Bence kızlar lütfetmişler bazı kadınlar bu adsmları bırakmıyorElos belki saçlarını iyi tarayamamıstır da ondan olmuştur tüm bunlar.
Saç önemli.
Evli adamlarla birlikte olmaya çekinmediği için karşı taraf da bundan güç alarak meyve yedirmeye kalkmıştırBu konunun yakınlıkla/samimiyetle alakası yok. Bu resmen laubali olmak.
Bence çok yakışıksız bir ortam.
Diğer adamın size meyve yedirmesi de ne cüret?
Inanılmaz
Aşk olsun Elos, sen evli adamla bile isteye birlikte olmuş, bunu marifet gibi övmüş kadınsın.
Şimdi de senden sonra başka bir kadın olur en fazla, ne var ki bunda
Eloş sever böyle şeyleriTek bildigim FB Fenerbahçe kendimi çok cahil hissediyorum bazen
O değil de yalandan yere fikir beyan etmişimEvli adamlarla birlikte olmaya çekinmediği için karşı taraf da bundan güç alarak meyve yedirmeye kalkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?