BU KARARSIZLIK?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Erkek arkadaşım ayrılmıştı bende aradı özür diledı barıştık. Geçtigimiz hafta doğum günü vardı iş yerinde 2 yakın arkadaşı var bir kız bir erkek ama cok cok iyi arkadaşlarmis 6 aydır. Neyse 4 kişi çalgılı bir mekana gittik. Bunlar iş yerinde 1 kız 2 erkek olmak üzere 3 kankilermiş. Neyse kız resmen gogsu ortada bir elbise giymiş ortaya içecek geldi ben bundan istemem dedi en pahalısını söyledi bu iki salak erkek de onun ağzina bakıyor yani benim ki. Neyse sustum ortam iyi bunlar birbirleriinin ağzına meyve veriyor çerez veriyor. Diğer erkek benim ağzıma da meyve vermek istedi almadım. Daha sonra kız kalktı oynamaya başladı bu iki erkek de alnina para yapıştırdı kiz aldı göğsüne koydu. Bunlar hepsi benim erkek arkadaşım gözümün önünde yapıyor. Ben daha önce böyle bir ortama girmedim. Ne kadar yakın olursan ol ağzına meyve vermek nedir siz ce ben mi abarttim yoksa haklimiyim

Evet çok haklısınız, çok gereksiz ve laubali bir ortam.
samimiyet başka bir şey vıcık vıcık olmak başka bir şey.
Bilemedim ne yorum yapabilirim ama erkek arkadaşınız kendisi rahatsız olmuyor ve sizin zorlamanız ile hareketlerini düzenleyecekse, orda bir yerde bir yanlış var gibi görünüyor :/

arkadasliklarinin derecesini bilemeyiz ama sadece is arkadasiyla bu tavirlar bana da fazla samimi geldi.

yine de kizin giydigi dekoltenin konuyla pek alakasi yok. kendi erkek arkadasinizin seviyeyi ayarlamasi gerekirdi. kiza dekolte giydi, dans etti diye laf edeceginize rahatsiz oldugunuz noktalari kendi erkek arkadasinizla konusun.

Pavyona mı gittiniz? bu erkek arkadaşınız ile FB olarak mı takılıyorsunuz?

Burası nasıl bir ortam pavyon falan mı

Eloş sana normal gelmeli bunlar allah allah herhalde senin gözünün önünde oldu ondan anormal geldi
Hani haberin olmadan olsa normal olacaktı sanırım

amann kadın bakımsız olursa elde tutmasını bilmezse böyle oluyor şekerim aaaa
Sen de tut elinde

Beni bilen bilir normalde böyle yorum yapmam arkadaşın eski konularına bakın lütfen...

Elos belki saçlarını iyi tarayamamıstır da ondan olmuştur tüm bunlar.
Saç önemli.

Aşk olsun Elos, sen evli adamla bile isteye birlikte olmuş, bunu marifet gibi övmüş kadınsın.

Şimdi de senden sonra başka bir kadın olur en fazla, ne var ki bunda
Bunu ilerleyen sayfalarda yazacaktım. Çok erken patladı

Bu konunun yakınlıkla/samimiyetle alakası yok. Bu resmen laubali olmak.

Bence çok yakışıksız bir ortam.

Diğer adamın size meyve yedirmesi de ne cüret?

Inanılmaz
Evli adamlarla birlikte olmaya çekinmediği için karşı taraf da bundan güç alarak meyve yedirmeye kalkmıştır

Aşk olsun Elos, sen evli adamla bile isteye birlikte olmuş, bunu marifet gibi övmüş kadınsın.

Şimdi de senden sonra başka bir kadın olur en fazla, ne var ki bunda

Madem konu sahibesi metres takımından, bu durumda düzgün, adam gibi bir ekekle olmaması isabet olmuş kimsenin başı yanmamış. Konu sahibesi metres, adam pavyoncu tencere kapak olmuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…