BU KARARSIZLIK?

Başta canım başkanım C Calcifer olmak üzere Kk'nün zehir hafiyeleri siz olmasanız boş boş yazıp kendimizi yoracağız canımsınız teşekkürler
Gönlümüz razı olmadı

Başkan derken Kitap topiğim var ondan diyorlar. Yanlış anlaşılma olmasın

Aşk olsun Elos, sen evli adamla bile isteye birlikte olmuş, bunu marifet gibi övmüş kadınsın.

Şimdi de senden sonra başka bir kadın olur en fazla, ne var ki bunda
Harbiden üç beş tane konusu var. Ben olmasam başkasıyla olur falan demiş. Sonra da doğru olanı yaptım ayrıldım, aferin bana temalı bir konu açmış. Karma hızlı mı çalışıyor nedir bu sefer?
Meyve yedirmeli, para yapıştırmalı ortama girdiysen bunları da görürsün tabi. Doğum günü kutlamak için de ilginç bir seçim tabi.

Gönlümüz razı olmadı

Başkan derken Kitap topiğim var ondan diyorlar. Yanlış anlaşılma olmasın
Başkanlıktan düşürüldüm sandım bi an

Konuya gelince; eloşcum tam sana göre insanlar, sana göre bir ortam, sana göre bir mekan. Niye rahatsız oldun ki?

Başkanlıktan düşürüldüm sandım bi an

Konuya gelince; eloşcum tam sana göre insanlar, sana göre bir ortam, sana göre bir mekan. Niye rahatsız oldun ki?
Daha dur daha ne konular açılacak Wahşet team, Vampir kadınlar diye

Sadece kendi konuları değil.
Başka konularda ikinci kadınlar çok saygıdeğer kadınlar, evli olanlar saçlarını taramıyor demişligi de var. Kendi yetmediği gibi arkadaşlarından da metres olan vardı. Bu ortamlar, yaşananlar gayet normal o yüzden Elos için.

Son düzenleme:
Sen ne yaptın? Bazı konular şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…