- Konu Sahibi Cikolatta24
.......
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun kartlar değil sorun babanın parayı kullanmasını bilmemesi.harcama disiplininin olmaması.bende aynı şeyleri yaşadım.babmın çok borcunu ödedim.en son maasını ben aldım .hrcamaları ben yaptım.kredi kartı yasagı getirdim .sanki ben baba o çocuktu.ben yardım etmesem iflas bayragını cekmişti.yıllarca yardım ettim.bu erkeklerde genel bir sorun.ama benden size tavsiye kendi hayatınızı yasayın.düzelmeyen düzelmez.ben simdi yıllarca yaptığım fedakarlığa yanıyorum.babam halen eline üç kuruş geçse on kuruşluk borçlanır.
kartlar bizimde derdimiz,babanın seni düşünerek hareket etmesi lazım
evlenicem diyorsun bir sürü masrafın olur senin
bende karta çok düşkünüm ama harcamamayı öğrendim artık gereğinden fazla giyim,ayakkabı alarak gitgide borca batıyorduk
4000 limitli kartım var ve şu an hepsi dolu kapatmaya karar verdim yılda 3 kez ekstreyi erteleme hakkım var
bu hakkı kullanıyorum şu an ve elime gectikçe para yatırıyorum
ne kadar kart o kadar dert![]()
aynen öyle. ben asgari ücretle çalışmama rağmen çok düzenli bi şeklde öderim borçlarımı. benim 3 ay sonraki aylığımın bile nereye gideceği bellidir savurganlık yapmam ama benm dışımda olanlar dengemi bozuyo ben kendimi esktra çıkıcak bi masrafa hazırlamamıştımki o yüzden hep sarsılıyorum. ödeyip hepsini kapanma şansım var ama 2 kartı böle kapattım toplam 2 bin liralık bu sefer başka banka 1500 tl lik yollamış ve onuda harcamş babam bunuda yeni öğrendim. kafayı yicem