Olsun hayatım snnki yine yelek örüo bizimki ipi alıo örücem die anneme yolluo kötükedihüso
Valla annecimde bende sinirden ölüoruz ama bi çare yok
benimki memlekette kapanan bi bebek dükkanının artık sürtüklerini toplamış gelmiş kirli kirli sigara okulu iğrenç şeylerdi
rahmetli annesinin pazen kumaşından bi battaniye dikmiş bi de getirmiş burada dikti bi naylonlu battaniye almış
eski bornozu kesmiş gelmiş bebemin çarşafının altına serecekmişim
ip artıklarından yelek örmüş annem gelince at bunları eski püskü giydirme dedi
eski ve çok pis bi atkı getirmiş hani kocakarılar örter ya bebemin beşiğinin üstüne örtecekmişim
bir sürü örgü örmüş kalitesiz iple nako yahudilerinmiş öyle duymuş halbuki çok pahalı almadım diyo
ben hamileyken bebeğin her şeyini ben alacağım hevesim var dedi ben de bana yolla parayı sen artık sürtük şeyler alırsın ben beğendiğimi alayım dedim sağolsun çok para yolladı
bebeğim olduğunda benim aldıklarımı giydirtmedi olmaz diye ben o gidince giydirdim küçük geldi
o gidince aldığı artık sürtük şeyleri hep attım aldığı takımlar 1 kere giydirince söküldü boya verdi falan
örgülerin çoğunu da kermese verdim
bana da doğum hediyesi 2 tane 2 milyonluk tayt getirmiş doğumdan sonra giy üşüme diyo ben de giymedim onları da attım
bana bu donları mı layık gördün dedim ben hediye almayı bilmem para vereyim sen al dedi para da vermeyi unuttu giderken
şimdi bazen msnden görüyo kızımı yelek ördüm bir sürü giydir diyo ben de kaynana karışma ordan diyom şakayla karışık bişey diyemiyo
kıskanç diyince sen aklıma geldi
eşim bana espiriolsun diye düğünde yüz görümlüğü aldı ama takıda takmadı gece evde taktı sosyete gözü kolyelerden bilirsiniz hani şu nazar boncuklu kolyelerden aradan bizaman geçti bi baktım aynısından aldırmış kocasına takmış boynuna geziyo bide benden bi fazla olcak ya yüzzüğünüde aldırmış
ayyy ne güldüm ne acıdım ya
düştüğü hallere bak
Ben kayınvaldemi seviyorum,uzakta yaşıyor ama ara sıra geliyorlar.kocişimi seviyorum,annesinide seviyorum.
mikroba bak ipi benden örmesi senden yapıyor aklıncaklava: annende örmesin ne o öyle şartlandırıyor mecburmu canım annen ip alıp örmeyi bilmiyormu hayret birşey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?