Bu kayınvalide beni öldürecek ya sizinkiler ne diyor?

ayy benımkı napacak acaba merak ediyorum. şimdiden yelek örmeye başlamış ... bi yelekle kalırmı bılmemmm bellide olmazz. düğünde ellerini bişeye sürmediler. bakam torunda ne yapacaklarr ...
valla kendı annelerımız gibi yok . dün battanıye yastık falan almış gelmış canım annemm. opuyorumnanaktan beşiğide biz alırız dedi. kaynanamda anca yelek örür getirir heralde . inşallah uzaklara taşınırlarda zırt pırt gelmezzz . yoksa sinirden ölürüm alsanaalsanasmile

Olsun hayatım snnki yine yelek örüo bizimki ipi alıo örücem die anneme yolluo kötükedihüso
Valla annecimde bende sinirden ölüoruz ama bi çare yok

Olsun hayatım snnki yine yelek örüo bizimki ipi alıo örücem die anneme yolluo kötükedihüso
Valla annecimde bende sinirden ölüoruz ama bi çare yok

mikroba bak ipi benden örmesi senden yapıyor aklınca klava: annende örmesin ne o öyle şartlandırıyor mecburmu canım annen ip alıp örmeyi bilmiyormu hayret birşey ya

cok gülerek okudum kzılar valla yazdıklarınız zor işte geçinmek
allaha şükür ben butür sorunlar yasamadım yapan kayınvalidelere cok kızıyorummmm

kardeş bunlar cimri sanki mezara götürecekler parayı bende bebek bekliyorum6 aylık erkek allahın izni ile görümcenin 2kızı var onların iyice eskittiklerini paketlemiş göndermiş içinde yeni bir çorap bile yok bende attım hepsini ilk bebek insan güzel şeylere heves ediyo kızkardeşimde yeğenimin 100 kere yıkadğı eskittiği hastane çıkışlarını göndereyim dedi gerek yok dedim birde yeğenimin bebek arbası3-5sene kullandı külüstür oldu onu vermek istedi biz alıcaz yeni gerek yok dedim bu millet nekadar tuzf ya iyi ailelerde var ama azınlıkta aman boşverin herşeyini kendimiz alırız zorla güzellik olmaz kızlar

birde rahmetli kaynana homudanıp dururdu kar suyunda bebek bezi yıkadım diye insanı bunaltmaktan başka bildikleri yok

keşke benm kaynanamda bişey almasaa:bbo:bişey alıo kırk kere övünüyo.onu al bunu al bebek mevlüdüiçin yatak örtüsü alıcam dedm bı hfta snra arıo gdelım alalm beraber bn bı tane beendm çok gusell dıo sankı onun ıstedığını almak zorundayımbıde erkek adı alıhan ıstıodu (kaynpedermn adı ali)kaynpederm bn ıstemıom vermeyn adımı dıo oda arkamzdan gzlıce kızıomuş adamcağıza nıe ıstemıom dedm ıstıceksın yoksa koymazlar dıe adamı ustmuze salmaya calışıo koymıcam işteeee:umursamaz:

kendı doğursun bı tanede ne istiosa yapsın genc kız gbı nazlı bışey zaten sınır edıo benı..bde eşim tek çocuk benıde cok kıskanıoo kıskanç akannehir

kıskanç diyince sen aklıma geldi
eşim bana espiriolsun diye düğünde yüz görümlüğü aldı ama takıda takmadı gece evde taktı sosyete gözü kolyelerden bilirsiniz hani şu nazar boncuklu kolyelerden aradan bizaman geçti bi baktım aynısından aldırmış kocasına takmış boynuna geziyo bide benden bi fazla olcak ya yüzzüğünüde aldırmış
ayyy ne güldüm ne acıdım ya
düştüğü hallere bak

En iyi kayinvalide 6000 mil otedeki kayinvalide;-))) Benimkisinin bana hicbir zarari cok sukur. Uzak oldugumuzdan herhalde bizi ozlemekten baska, dua etmekten baska birsey yapmiyorlar zaten. Cokta genc degil istese de alisverise cikamiyor ama alirsada guzel seyler aliyor bize hediye olarak.

Annem hep ilk bebegin esyasini A' dan Z'ye kiz annesi yapar der. Galiba benim annem de rahatca, gonlunce alisveris yapmak icin ortam hazirliyor kendince. Gecen abd de guzel bebek mobilyalari varmi diye sordu? yok desem acaba tr den gelirken mi getircekti..LoL;-)) Benim annem de pek bir alem;-))

(6 weeks+ 1 day)

ayy ne biçim iş ya koskoca kadınlara yakışıomu benımkıde aynıole ne alsam almak ıstıyo.kendını benm gbı 22 yaşnda sanıo taba rengı ayakkabı çantalar modayken almıştım bı hfta snra gdıp kendınede aldı genç çantası falan nıe böleler bnlar hç anlamıom yaa demek senınkıde aynı bnm kaynanam kaydirigubbakcemile3

Ben kayınvaldemi seviyorum,uzakta yaşıyor ama ara sıra geliyorlar.kocişimi seviyorum,annesinide seviyorum.

Benim ki kıskanç,özenti,rüküş bir de süzülmüyor mu yeni gelin gibi gıcık oluyorum.sanki kendisi gelin ben kaynana

kaydirigubbakcemile3 ayyy güldürdün benı yaa yenı gelın gbı haa evettt bnkıde öleee

tabi canım aldığım ayakkabıyı dener aaa pek rahatmış der gider aynısını alır,sonra bize gelince ay karıştırmıyayım seninkini giyip giitmiyeyim der...

Ben kayınvaldemi seviyorum,uzakta yaşıyor ama ara sıra geliyorlar.kocişimi seviyorum,annesinide seviyorum.

canım arkadaşım bizde kocişlerimizi çok seviyoruz hatta şöyle düşün sevmediğin insanın anasına bukadar katlanabilirmisin....opuyorumnanaktan

mikroba bak ipi benden örmesi senden yapıyor aklınca klava: annende örmesin ne o öyle şartlandırıyor mecburmu canım annen ip alıp örmeyi bilmiyormu hayret birşey ya

İşim çok zor işde zaten artk annemde kızıor bu işe . Birinciyi ördü ama ikinciyi göndermeye çalışıodu ben başladım bişi annem kızar fln ortalık karışmasın

iki gündür beni çileden çıkarıyoooookötükedihüso

ya dün ikeayaya gittikk(gitmz olaydım)kayınvalidem ve annemide görtüdük gezsinler die (ben iyilik perisiyim ya)(anneme kesinlikle laım yok)bebişe gardrop bakacakım ve fazla pahalı bişi istemiyordum.(sonradan gençodası alacağım için)bana yetecek bişi beğendim.ve eşime alalım bana yeter ben idare ederim bununla dedim(aslında gardrobu kayınvalidem alacaktı ama almadı.beşiğide o alacaktı kendi annem aldı) töbe nasıl sinirleniyorum ya...neyse bu gardrobun sağına soluna vurup kalite kontrol yapıo.yok bu iyi değil işte iki günde dağılır bu ne biçim dolap dökülür kırılır falan filan..susuyom susuyom.ama eşimede alacağım dediğim zaman olay biterrrrr.:kedi:neyse bunun çenesi durmuyor bende dedimki alacağım bu kadar dedim bende iyi bir dolap almayı biliyorum ama para yok dedimm(yalandan kim ölmüş) idare ettiği yere kadar gider sonra atarım dedimmyahu yeter be almıosunuz bişi bari çeneni kapaaaaaaakannehir

bugünde misafirliğe gittik neyse bebek alışverişinden çıktı konu.millet dedi işte çoğu şey bitmiştir falan filan.o diyorki aldık aldık fazlasıyla aldık yeter diyo.ya dedimm bu nasıl bir meziyet ya..bende dedim ki sağolsun annem hepsini aldı bize birşey aldırmadı dedim.çenesini kapadı sağolsun aldı diooo delirtme beni kaynana fıttırcaaaaaam yaalsanaalsanasmile
millette başladı ne anne ne güzel allah razı olsun falan filan.
kendisi hiçbişi diyemedi..
acaba diyorum bensiz bi yere gittiğinde herşeyi ben mi aldım diyor yapar yani:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…