• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

Ben kurtuldum
Hem kayınvalideden, hem görümceden, hem eltiden

Nasıl diye merak ettiniz di mi :confused:

Kocayı boşadım ayol :KK70::KK70::KK70: Başka yolu yok bunun.
:KK53::KK53::KK53:Allah iyiligini versin
Amaaaan bosver senden kiymetli mi?tekrar evlenirsen kimsesiz birini al kafan rahat etsin canim

Ne uzun cümleler kurmuşsun ordan oraya bağlayıp
Ama en çok eşinin önünde giyinip soyunlarına takıldım ben sanırım :KK57:
Ay okuya okuya geliyorum
Eşin de ablasının poposunu elleyip aşkım mı diyor
Bunlar ensest belirtileri bence
Ailecek kafayı yemişler
söylediğimde denedim bir defa yakısıyormu dedim spaıkmısınnn o ablammmm benimmmmmmm herşeyimizi görse ne olurr diye kavgalaar cıktı ki keza cocouk bir iki geri çekildi ablası annesi ayıldı bayıldı noldu hayırdır utanırmı oldun yabancımı oldun biz senini aileniz vsvsvs

söylediğimde denedim bir defa yakısıyormu dedim spaıkmısınnn o ablammmm benimmmmmmm herşeyimizi görse ne olurr diye kavgalaar cıktı ki keza cocouk bir iki geri çekildi ablası annesi ayıldı bayıldı noldu hayırdır utanırmı oldun yabancımı oldun biz senini aileniz vsvsvs
O zaman sende babanın önünde soyun, abinin poposuna el at
Ay ne var onlarda benim ailem de
Saçmalık
Enişte ne yapıyor şaştım, karısının poposu umrunda değil gibi
Ne iğrenç şeyler yazdım diyorum ama böyle konuya böyle yorum

ay bi gitsinler, kucak kucaga oturup dokunmadıkların da aile bütünlükleri mi bozuluyormuş.

Şimdi abisi ablasının poposunumu elliyor,hadi elliyor amacı ne?
erkek kardeş ablasının popousuna şakalırken vuruyor ablası annesi kucagına oturuyor beni sevvv untutuunmu beni artı ksevmiyorsun diye cocouk bunlara dokunmayınca unututugunu düşünüyorlar yani çok garip

ne olacağını şimdi biz söylemeyelim burada, site yönetiminin başına iş açmayalım.

google amcaya sorsun eşin bakalım neler çıkıyor.

Back
X