- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
Bi nefes al kadın. Nokta virgül cümle paragraf kullan. Okudumm ama bir şey anladım mı hayır. eşin görümcene neden kucak kucağa... ne alaka demiyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya öyleler abla kardeşi şakalaşıyorlar fazla rahatlar aşırı rahatBi nefes al kadın. Nokta virgül cümle paragraf kullan. Okudumm ama bir şey anladım mı hayır. eşin görümcene neden kucak kucağa... ne alaka demiyor musun?
1) Boşan.
2) Kaynananı-görümceni öldür.
3) Avustralya'ya taşın.
Ben kurtuldum
Hem kayınvalideden, hem görümceden, hem eltiden
Nasıl diye merak ettiniz di mi
Kocayı boşadım ayolBaşka yolu yok bunun.
Allah iyiligini versin
Amaaaan bosver senden kiymetli mi?tekrar evlenirsen kimsesiz birini al kafan rahat etsin canim
Hahaha kiz ben cok bahtsizim o konudaTanıdık var mı tanıdık![]()
söylediğimde denedim bir defa yakısıyormu dedim spaıkmısınnn o ablammmm benimmmmmmm herşeyimizi görse ne olurr diye kavgalaar cıktı ki keza cocouk bir iki geri çekildi ablası annesi ayıldı bayıldı noldu hayırdır utanırmı oldun yabancımı oldun biz senini aileniz vsvsvsNe uzun cümleler kurmuşsun ordan oraya bağlayıp
Ama en çok eşinin önünde giyinip soyunlarına takıldım ben sanırım
Ay okuya okuya geliyorum
Eşin de ablasının poposunu elleyip aşkım mı diyor
Bunlar ensest belirtileri bence
Ailecek kafayı yemişler
Hahaha kiz ben cok bahtsizim o konuda
Esimin ailesi tam tekmil butun kalabaligiyla var yani
Demem o ki kelin merhemi olsa kendi basina hesabi![]()
Insallah olurOlsun aklında olsun yine de
Akraba olmaz da komşu olur, başka tanıdık olur filan.
Ben burdayım![]()
O zaman sende babanın önünde soyun, abinin poposuna el atsöylediğimde denedim bir defa yakısıyormu dedim spaıkmısınnn o ablammmm benimmmmmmm herşeyimizi görse ne olurr diye kavgalaar cıktı ki keza cocouk bir iki geri çekildi ablası annesi ayıldı bayıldı noldu hayırdır utanırmı oldun yabancımı oldun biz senini aileniz vsvsvs
söylediğimde denedim bir defa yakısıyormu dedim spaıkmısınnn o ablammmm benimmmmmmm herşeyimizi görse ne olurr diye kavgalaar cıktı ki keza cocouk bir iki geri çekildi ablası annesi ayıldı bayıldı noldu hayırdır utanırmı oldun yabancımı oldun biz senini aileniz vsvsvs
erkek kardeş ablasının popousuna şakalırken vuruyor ablası annesi kucagına oturuyor beni sevvv untutuunmu beni artı ksevmiyorsun diye cocouk bunlara dokunmayınca unututugunu düşünüyorlar yani çok garipŞimdi abisi ablasının poposunumu elliyor,hadi elliyor amacı ne?
Başkaları varken karı-koca bile bunu yapmazŞimdi abisi ablasının poposunumu elliyor,hadi elliyor amacı ne?
söylediğimde denedim bir defa yakısıyormu dedim spaıkmısınnn o ablammmm benimmmmmmm herşeyimizi görse ne olurr diye kavgalaar cıktı ki keza cocouk bir iki geri çekildi ablası annesi ayıldı bayıldı noldu hayırdır utanırmı oldun yabancımı oldun biz senini aileniz vsvsvs