• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

Benimle aynı semtte oturan iki görümcem var biriyle ipleri kopardım sadece eşimi arıyor . Diğeride herşeyi merak ediyor soruyor. Sürekli arıyor gelmiyorsun gitmiyorsun felan. Gittiğim zaman da ozelimize kadar soruyor. Eşimde etkisiz eleman. Ne onlara ne bana bişey diyor. Bıktım valla daha 1 yıllık evliyim. Hayata kusturduler beni resmen.

Benimle aynı semtte oturan iki görümcem var biriyle ipleri kopardım sadece eşimi arıyor . Diğeride herşeyi merak ediyor soruyor. Sürekli arıyor gelmiyorsun gitmiyorsun felan. Gittiğim zaman da ozelimize kadar soruyor. Eşimde etkisiz eleman. Ne onlara ne bana bişey diyor. Bıktım valla daha 1 yıllık evliyim. Hayata kusturduler beni resmen.
Konu açın. Başkasının konusunu işgal etmeyin

Hangi tarlada yetisiyo bu tipler bilmemki😂 icim
Sisti okudukca.. kardesimi oyle seviyorumki bazen cocugum gibi korumak istiyorum, derdini derdim biliyorum..onunla herseyi ama herseyi konusabiliyorum. Kiz kardesimle bile cinsellik vs konusamam erkek kardesimle konusurum.. o derece yakin hissediyorum, o benim bebegim💕 ama hic bi zaman poposunu filan ellemedim😂 karisindan kiskanmadim.. bende 1 varsa Allahim onlara 5 versin diye dua ederim💕 nasil insan bunlar gercekten anlayamiyorum

Back
X