Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?
Benimle aynı semtte oturan iki görümcem var biriyle ipleri kopardım sadece eşimi arıyor . Diğeride herşeyi merak ediyor soruyor. Sürekli arıyor gelmiyorsun gitmiyorsun felan. Gittiğim zaman da ozelimize kadar soruyor. Eşimde etkisiz eleman. Ne onlara ne bana bişey diyor. Bıktım valla daha 1 yıllık evliyim. Hayata kusturduler beni resmen.
Benimle aynı semtte oturan iki görümcem var biriyle ipleri kopardım sadece eşimi arıyor . Diğeride herşeyi merak ediyor soruyor. Sürekli arıyor gelmiyorsun gitmiyorsun felan. Gittiğim zaman da ozelimize kadar soruyor. Eşimde etkisiz eleman. Ne onlara ne bana bişey diyor. Bıktım valla daha 1 yıllık evliyim. Hayata kusturduler beni resmen.
Hangi tarlada yetisiyo bu tipler bilmemki icim
Sisti okudukca.. kardesimi oyle seviyorumki bazen cocugum gibi korumak istiyorum, derdini derdim biliyorum..onunla herseyi ama herseyi konusabiliyorum. Kiz kardesimle bile cinsellik vs konusamam erkek kardesimle konusurum.. o derece yakin hissediyorum, o benim bebegim ama hic bi zaman poposunu filan ellemedim karisindan kiskanmadim.. bende 1 varsa Allahim onlara 5 versin diye dua ederim nasil insan bunlar gercekten anlayamiyorum