bu kaynanaya ne cevap verilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar ayıp ya kayınvalidenizin söylediği. Tarlaydi tohumdu falan. Allah yardımcınız olsun

nişanlıyken temizliğe mi gittin ne kadar iyi niyetlisin ben olsam evlensemde gitmem banane

bn kıyamıyorum ya..nişanlanınca bnden önce kendine yeni eşya aldı ..yatak odası otrma grupları tv üniteleri lcd tvler ....bnde yardıma gitmiştim...cnm bunu övünmek için sölemiyorum ama onun bana vereceği çeyizlik eşyaları bile(havlu çember v.s.) onların hiçbirine ihtiyacım olmadığı halde bn yıkadım ütüledim bunları hiç bi gelin adayı yapmak zorunda değil.ama sanırım alışmıştı.misafirlerini cafelerde ağırlayan insan bn nişanlanınca eve çağrmya bşladı naslsa bn varım diye.erkenden giderdim bişyler yapıp hem ütü yapardm hem ev işi..ama anladmki fazla alıştrmya gelmiyormuş..şimdi bir aydır kıvranıyo...bahar temizliği yapılcak dolaplar silincek camlar v.s anlatıyo herkesin yanında acaba temizlikçimi tutsam diye..ne yalan söleyim yaptklarından snra gidesimde gelmiyo artık...

ay gitme deli misin kıymet bilseler neysede...temizlikçi tutsun...senin canın yok mu boşver...

sen kayınvalidenin temizlikçisi misin ki daha nişanlıyken temizliğe gidiyorsun.. o da yüz bulmuş demiş...

mesafe koy canım benim... yoksa işin içinden çıkman gerçekten zor olur

ay gitme deli misin kıymet bilseler neysede...temizlikçi tutsun...senin canın yok mu boşver...

temizlikçisi varmış zaten bn bunu daha snra öğrendim...nişanlandıktan snra herşeye son verildiği gibi onada son verilmiş nasılsa bi robot gelin adayı var

Son düzenleme:
temizlikçisi varmış zaten bn bunu daha snra öğrendim...nişanlandıktan snra herşeye son verildiği gibi onada son verilmiş nasılsa bi robot gelin adayı var

bence kayınvalidenden öğreneceğin çok şey var

kadın kendi evi için bile kendini yormayıp temızlıkçi tutuyor sense hem kendi evini hemde onun evini temizliyorsun azcık ders al şu kadından yahu

Bizde hamileyken kız olacağını duyunca hem onun annesinin hem benim annemin adını koyacaktık. Uyumlu da oluyordu. Ama kadından hamileliğimde gıcık olduğumdan başka iki isim buldum onu koydum. eşimde birşey demedi. Ne istiyorsan o olsun dedi. Ama bunlar ilk başta onun ismini koyacağımızı duyunca tüm cihana yaymışlar. Bende sonradan başka isme çevirince tabi bozuldu. İyi ki de koymamışım. Kızıma onun adıyla hitap etmezdim şu an bile. Hatta annem yanında diğer ismini koyuverin demişti de bende birini ben diğerini eşim istiyor. Bu saatten sonra değiştiremem ve ikimizin içinde ukde kalmasın. Bir daha doğuracağım ne malum demiştim.
Sende eşinle konuşmadan önce bir isim belirle, kv eşine birşey derse bir daha doğuracağım ne malum içimde ukdemi kalsın de.

Diğer temizliğe giden arkadaş ta hiçbir işini yapma demiyorum. Ama bu kadar da alıştırma. Kv den madem onun bunun yanında temizlikçimi tutsam acaba derse de benim tanıdığım güzel temizlik yapan biri var konuşayım boş gününde gelsin de ki yapmayacağını anlasın. Benim eşimin kuzeninin kaynanası da böyledi. evlenince daha da yüzsüz oldu. Kız ne zaman onlara gitse direk elektrikli süpürgeyi alıp salonun ortasına koyarmış. Temizle diye. Madem evini dört dörtlük değiştirecek parası var evlilik arifesinde iken temizlikçiye verecek 80 lirasıda vardır.

kayınvalıdenızın soyledı cumle gercekten cok ayıp ıtıcı talıhsız bır cumle olmus .
boyle zıhnıyetlere uyuz oluyorum .
ayrıca su cocuga konulacak ısım olayına neden anneler/kayınvalıdeler karısır yaa .
sonuc da o cocugun bır annesı bır babası var .her annenın en buyuk hayalıdır
cocguna begendıgı ısmı koymak .neden kayınvalıdeler bu hakkı ellerınden alırlar anlamam.

Evlat bizim herkes yerini bilsin kimseye sormayı düsünmüyorum de sahsen ben öyle demistim zamanında gerci bebegim olmadı ama olsun ihtimal üzerine konusurken bile sinirimi bozmustu kadın

Ben doğuma kadar eşimle isim belirler,kayınvalideme de "zamanı gelince bakarız"deyip konuyu kapatırdım.Eşim nüfus cüzdanını almaya giderkende bir güzel baskı altına alırdım istediğim isim konusunda.Fikir sorduğunuz için aklıma geleni belirtiyorum.Tüm sayfaları okuyamadım ama eşinizin,varsa eşinizin kardeşlerinin adlarını kim koymuş?Eğer kayınvalideniz koymuş ise çok rahat "anne sen nasıl kendi çocuklarına isim verdiysen bende kendi çocuğuma kendim adını vereceğim "diyebilirsiniz.

oh oh ne güzzzel..
Allahım bana da böyle bi gelin gönder..

arkadaşlarım siz burda sinir oluyorsunuz ben geceleri sinirimden birden sıçrayarak uyanıyorum allah çıkarsın . beta hgc 82 çıktı doktor bi daha takip edelim düşük olabilir dedi kanamam vardı çünkü o yüzden hamile olabilirim dedim :) üç çoçuğunada kendi isim koymuş kimseyi karıştırmamış kadına gıcık oluyorum bi gün arayıpn içimdekileri dökmek istiyorum böle kan kusmak istiyorum o derece kinim var öfkeliyim kızlar arayıp sen bana şunu şunu diosun ondan sonrada karşımda bana konuşma cevap vrme diosun beni herkese rezil ediosun ne hakkın var diyesim var kaynana katili olasım var :) şaka tabi :) yaa öle işte herkesin bi çilesi var derler yaa

cok guldum kaynanacigina. internetten "cocuk nasil olusur"un yazısını bul ve okusun kulturlu kaynanacıgın. cok sinir oldum simdi
anne tarla degildir bu cahillik bitsin artık. insan 46 kromozomdan olusuyorsa bunun 23 u babadan 23 u anneden gelir.anneden otomatik x , babadan x ya da y gelir. babadan x gelirse bebek kız, y gelirse bebek erkek olur vs...herkes biliyodur bunu.
madem tarla onemli deil oglu yapsın 23 kromozomla bi bebek! sanki haspanın oglu herhangi bi kadından hep aynı ürünü alacak tohum onemli ya. sanki butun kadınların bebege verecekleri 23 kromozomları aynı. ayy nefret ediyorum cahil insanlardan kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
arkadaşım ne kusuru az bile söylemişsin kara cahil bu kadın bi daha bişi derse bebeklere ad koymaya meraklı insanlar doğursunlar ondan sonra da istedikleri adı koysunlar diyecem :) kendi akrabası bana dediki bu kadın ölmedikçe sana rahat yok dedi ne zaman ölür o zman rahatlarsın

Hiç kendinizi üzmeyin.İstediği kadar diretsin kayınvalideniz.Kendi çocuklarına kendisi isim vermişse size karışmaya hakkı yok.Bunu kullanın.Eşinize baskı kurun zamanı gelince.Şimdiden kendinizi ne diye üzüyorsunuz ki yazık değil mi bebişe.Konu açıldıkça kapatın konuyu.Konuşturmayın kayınvalidenizi hı hı deyin geçin.Nüfus cüzdanını o almayacak eşiniz alacak.Siz eşinize bakın onu ikna edin.Oda şok olsun
Hadi eşinizde annesine uydu diyelim onun adı verildi.Benim ablamın adını babanem koymuş annem sinir olup başka isimle hitap etmiş.Tüm çevremiz,akrabalarımız,komşularımız ablamı annemin ismiyle biliyorlar.Resmi evraklar dışında hiç o isim kullanılmıyor.Sağlığınızı bozmaya değer mi?Sizi kızdırmasına izin vermeyin.

bu cahil insanlarla beraber olmak gibi zor birşey yok yaaa. Geri kafalılar valla.peki canım eşin ne diyo bu duruma. Hiç görüştün mü. Yada tanırsın eşini ne der sence?

Kızlar aslında en büyük hata bizde her konuda. çok yüz veriyoruz onlarda şımarıp kendini birşey zannediyo ondan sonra böle rahat rahat konuşuyolar. Onların evlatlarıysa biz de evladız. Bizi leylekler getirmedi ya.bizim ailemizin hakkı yok mu. Insan deli ediyolar yaa bencil yaratıklar ne olacak

eşim ana akkıllı bi adam olduğundan yardan geçer ama o da istemez anne baba isminin konulmasını kızlar ben çok sinirleniyorum eşimede yansıtıyorum çünkü beni hiç korumuyo bana yardım edin hem eşimin aşkını kazanmalıyım hem de o kadına yaşadıklarımı yaşatmalıyım sinirden uyuyamasın deli olsun nolur bana akıl verin çaresiz kaldım eşimi annesinin dizinin dibinden nasıl ayırmalıyım bunun bi dermanı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…