Bu kaynanayi ne yapmali?!!!

Oglusum alabarda

Oglummmmm♡♥♡♥
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
250
205
53
36
Merhaba herkese.. oyle doluyum oyle yiprandim ki bagira bagira aglayip derdimi dokucem kimsem de yok. Insan bazen hic tanimadigi birileriyle dertlesmek sirf rahatlamak icin derdini anlatmak icini dokmek istiyor.. simdi soyle ki biz esimle 1 sene once evlendik esim daha evlilik yapmis birisi ve annesi de eski gelinini cok seviyor birakamiyor ikisi bir araya gelip dedikodu kazanimi baya kaynatiyolar duyuyorum oradan buradan! Annesi beni hic istemdi hos benim ailem de esimi hic istemedi ama ben cocukke asiktim esime platonik olarak sonra ben yurt disina gittim esim evlendi bosandi. Biz bi ortamda karsilastik ve flort asamasi o bu derken evlendik. Esim suan cezaevinde eskiden kalma bir alacak verecek meselesi. Oyle yuz kizartici bir sey asla yapmadi tecavuzdur cocuk istismaridir hirsizlik cinayet degil yani. Suan tutuklu yargilaniyor mahkemesi olacak. Ben tek basima kira odeyemedigim icin ailemin evine geldim. Esimin annesi esimi ziyarete gittiginde benim bebegimizi aldirdigimi, ondan bosanmak istedigimi ve AHLAKSIZ seyler yaptigimi soylemis! Simdi ben esimin annesiyle gorusmem hic de gorusmedim esim de mesafelidir disaridayken bana da laf soyletmedi hic. Simdi annesi gitmis yanina birsuru iftira atmis esim de bunlari bana dedi baskasindan binkatini duycana benden duy nolur ben cikana kadar birsey deme dedi. Ama ben bunu aileme anlattim anne delird tabi. Yuzlestik esimin annesiyle o iftirayi kimin attigini boyle biseyi nerde duyup gordugunun ispatini yapamadi tabi kem kum etti! Simdi kanli bucakliyiz! Tabi esimin esinin seni sakin gormiyeyim karnina tekme atarim iftiralari da baska bir olay :) asla kendisiyle muhattap olmadim umursamaz oldukca daha da delirdi esim kendisine gereken cevabi veriyordu. Simdi sorarim size nolur yanlis anlasilmasin kimseyi yadirgayip yargilamam ben de allah korkusu var ama bu dedikodulari yapan esimin annesi haci, kac kez umreye gitmis ayrica hafiz! Simdi bu bana ahlaksiz isler yapiyor diye iftira eden kadin bu iftirayi atmakla asil ahlaksiz kendisi olmuyor mu?

Tamam belki olabilir ama dini yöne çekmeyin bence
Sahte imam adamı dinden edermiş miydi o hesap yanu şimdi benim eşimin ailesi full din konuşur görümcem kaynanam kapalı ama iftira fitne inanılmaz dercedeler Türkiye rekorunun sahibi olmaya adaylar yani bence .
Ama mesela kapalı yine bi kaç arkadaşım var çok iyi kalpli cok mükemmel insanlar yani kıyas dahi edemem onlarla.
Olayın dinle filan alakası yok bu tamamen karakter veya karaktersiz olma meselesi..
O yüzden siz olaya başka şeyler karistirmadan kişisel bakmaya çalışın

Anladim ama kimseyi yargilamak icin demedim cok doldum cok yiprandim icimi dokmek istedim tesekkurler yorumunuz icin

Anladim ama kimseyi yargilamak icin demedim cok doldum cok yiprandim icimi dokmek istedim tesekkurler yorumunuz icin
Yok yargılamaktan dolayı demedim evet yargılamadınız ben de genelde böyle insanlarla karşılaşınca aynı şeyleri düşünürüm..
Ama işte önemli olan sizi düşürdüğü durum. Bence ona bir çözüm bulmaya çalışın. Eşiniz girsin devreye ne o öyle sizi karalamaya çalışıyorlar..

Evet hakiisiniz var oyle bir soz. Olayi inanin baska yone cekmek icin dokmedim icimi disariya karsi herkesi dedikou yaptiklari icin yadirgayan bir insan benim hakkimda dedikleri cok cok cirkin seyler yakistirmiyorum sadece

Eşin cezaevinde olabilir buna diyecek bir şeyim yok da.Alacak verecek davasından tutuklu olunmaz.o kısım biraz şaibeli.
Tek sorun kv'nin dedikodusu mu?bir yıldır evlisin,kv ve eski eş psikopat,eşin cezaevinde sen baba evindesin.para pul yok ayrı eve çıkamıyorsubuz.asıl evlenmek için ezip geçtiğin ailene helal olsun tebrikler.yürümez bu evlilik.

Namuslu bir kadina iftira atmak affedilmeyen gunahlardandir her sekildr esiniz arkanizda.. buyuklerimiz her sakalliyi deden sanma demis bosuna dememis...

Pardon da niye saibeli oluyo niye hemen bu evlilik yurumez bani yapistiriliyo tutuklanmasi vardi malesef tutuklandi olayin icerigini anlatmak zorunda miyim? Annesi eski esilyle gorusmesin diye gidip bogazina mi yapisayim? Esim gereken cevabi veriyodu hep arkadaydi mutlu mesut yasiyorduk para yok pul yok demissim hamile oldugum icin calisamiyorum suan keza erken dogum riskim var. Ben kafami bosaltmak istedim nedir bu supheli yaklasim falan?

Bazı yorumlara katılmuyorum Bence asla önemli olan size yakıştırdıgı sıfat degıl.. Burda koskoca kadının ahlaki degerlerı. Malesef ne ahlak ne deger varmış.. Sıkma canını allaha havale et basedılmez boylesıyle.. Anlattıgın kadarıyla esınle durumda cok ıc acıcı gozukmuyor dilerım hersry yoluna gırer

Hanimlar kimsenin haciligina hicaligina bir sey demiyorum nolur yanlis anlamayin herkesin allah ile kendi arasinda olan bisey bu benim kizdigim sey esimin annesi en cok bu ozelligiyle pirim yapar ama en cok da o dedukodu yapar ve namus dedikodusu bu ya bu bana cok tuhaf geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…