Bu kaynanayi ne yapmali?!!!

İçeriğini anlatmak zorunda değilsiniz de çarpıtarak anlatmayın.Alacak verecek davasından tutuklama kararı çıkmaz.şaibeli deyişim az biraz hukuk bilmemden kaynaklanıyor.
Peki sizin istediğiniz yorum ne onu söyleyin öyle yorum yapayım?
Görünen köy kılavuz istemez.Neyse daha da cevap vermeyeceğim.

Ben esimi ziyarete gidince bu yasananlari duyduklarimi annesinin yaptiklarini anlatmiyorum bile adama anlatayim da dort duvar arasinda kafalari mi yesin? Kadin ilk firsatta gitmis yazmis cizmis kafasina gore! Ama ben bunda fitne fesat ararim

Allah buyuktur sen ona sigin ailen icin dua et dua etmek her kapiyi aciyor emin ol esin madem arkanda sana inaniyor annenisin ne oldugunu biliyor,biliyorum cok zor senin icin ama bebegin icin uzulmemeye sinirlenmemeye calis esin cikinca duzelir umarim.hersey
Ve dilerim ki o eski es te kaynanan olacak cadiyi sirtindan vursun ki kapinda yatsin

Cok tesekkur ederim her gece dua ediyorum yatagima yatmadan aynen allah a havale ettim hepsini allah namusuma iffira atanlarin cezasini verir zaten insan yipraniyor cok

Gorusmemek, uzak durmak en guzeli.
Esiniz cezaevinden cikinca kendinize kv.nizden izole bir hayat kurarsiniz.
Esiniz yaninizda yokkende ne kv.nizle ne eski esiyle muhattap olmayin.
Bosverin gitsin...

Gorusmemek, uzak durmak en guzeli.
Esiniz cezaevinden cikinca kendinize kv.nizden izole bir hayat kurarsiniz.
Esiniz yaninizda yokkende ne kv.nizle ne eski esiyle muhattap olmayin.
Bosverin gitsin...
Tesekkur ederim evet hayatimiz onlardan ayriydi esik disardayken dedikodumu yapiyolardi kulagima geliyodu ama simdi yalniz kaldim diye bel altindan vuruyor esime de sakin soyleme demis esimde bende birbirikizden bisey saklamayiz ogrenicemi bilmiyodu o yuzden kem kum dedi kaldi

Icini ferah tut canm Allah yanına bırakmaz dünya yada ahirette elbette cezasını alicak sen bir can taşıyorsun oda etkileniyor bebeğini duşun sadece

27 haftalık bebeği vidanjörle aldırıyoruz herhalde.
Bunların ibadeti hep gösteriş için işte, dışarıdan görenler ''Ama o hafız, hac görmüş kadın canım sen yanlış anlamışsındır, yapmaz öyle şey'' desinler diye.
Bunlarla aynı kefeye konuyoruz resmen.
Eşin çıkınca inşallah hepsini tarumar eder. Etmezlerse annenler etsin.

Dimi o da ayri komik bi olay vidanjor esprinize cok guldum allah sizden razi olsun inanin hic gulemem bugun diyodum ama sinirlerim bozuk bi sekilde kahkaha attim iyi geldi bana allah da sizi guldursun...

Ayyyyy bu nasıl bi insannnnnn. Hacca gitmekle Müslümanlık olmuyormuus!!!yazıktirr!!!!! Hacca giden insanlari bile lekeliyor bu tipler.

Kaynar kazana atmali yandim gelin dedikce altına odun basmalı

Bende hiç sevmiyorum kaynana zimbirtisini lanet kadın

Bu tür insanların bir de dini öğüt vermeleri, başkalarını ayıplamaları cabası.
Nedense bu tür şeyler hacılardan hocalardan daha çok çıkıyor.
Demek önce hacca gitmek değil, içini temizlemek lazım.
Allah ıslah eder merak etme.

Madem ilk gelini kiymetli neden onu birakmislar. Neden eşin onu bosamis. Annesine ne? Biktim bu kv lerden.

İftira berbat birşey. Sakın yüz göz olma. Esin senin tarafinda zaten. Birak Allah'tan bulsunlar. İnanki yanlarina kalmaz, kalmayacakta.

Senin yerinde olsam tüm irtibati keserim. Onlarla ortak tanidiklarim varsa onlarla da keserim. Onlarin laflarini sana tasiyorlarsa, seninkini de onlara tasir. Bu tarz insanlardan iğreti olurum.

Sen hayatina bak. Esini bekle. Gerisini Allaha birak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…