bu kaynanayla kafayi yiycem

azrabebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
156
4
96
İstanbul
selamun aleykum hanimlar uzun zamandir paylasim yapmiyor olmam herseyin yolundz oldugunu gosterse keske ama hayir maalesef ayni tas ayni hamamiz yine gelin kaynana...
biraz grip olmus bizimki karsilikli oturuyoruz ya sabahlari oylesine gorunmek icin geciyoruz csmasir bulasik utu yeme icme silme supurme var mi diye soruyorum yapiyim diyorum yaparim diyorum istemiyor surat asiyor evime geciyorum bi bakiyorum bi komsu gelmis evi supuruyor mutfakta dolaniyor...
ben tabi sinir kupu oluyorum kendimi yiyorum kafada kuruyorum ne diyo yapmiyo kimse gelin gelmiyo falan mi diyo ayip degil mi ne yapmaya calisiyo bu kadin o kadin olmeden bana rahat yok ne kocamla ne cocuklarimla ne komsularimla anlayacaginiz kimseyle saglikli iliskiler kuramiyorum

kadının ölümünü isteyecek kadar ne var bu meselede?
işin var mı diye sorarsın, yok derse geçersin evine, kapatırsın kapını. gerilime ne gerek var?
o komşu nasıl bir komşuymuş öyle? her eve lazım komşu tipi:1:

Son düzenleme:
Ben anlıyorum seni canım aklinva gelin gelmiyor yardm etmiyor imajı veriyor komşulara.kötü gelin potresi çiziyor onlarda yazık kadına diyecekler. Boswr Canm kim ne düşünürse düşünsün sen soruyor musun yaparım diypr musun tamam için rahat olsun takma

soruyorsun diye kızmış olmasın.. yani sonuçta hergün süpürmeyiz evi. belli zamanlarda süpürürüz. o zaman da başlarsın sen süpürür o siler vs. tabi evin başka işyeri de oluyor.
ama tabi sen sormayı tercih etmişsen bence fazla da o bunu yapmış o bunu yapmamış diye de durma.. yani mevcut iş ya yapılır ya da yapılmaz..

selamun aleykum hanimlar uzun zamandir paylasim yapmiyor olmam herseyin yolundz oldugunu gosterse keske ama hayir maalesef ayni tas ayni hamamiz yine gelin kaynana...
biraz grip olmus bizimki karsilikli oturuyoruz ya sabahlari oylesine gorunmek icin geciyoruz csmasir bulasik utu yeme icme silme supurme var mi diye soruyorum yapiyim diyorum yaparim diyorum istemiyor surat asiyor evime geciyorum bi bakiyorum bi komsu gelmis evi supuruyor mutfakta dolaniyor...
ben tabi sinir kupu oluyorum kendimi yiyorum kafada kuruyorum ne diyo yapmiyo kimse gelin gelmiyo falan mi diyo ayip degil mi ne yapmaya calisiyo bu kadin o kadin olmeden bana rahat yok ne kocamla ne cocuklarimla ne komsularimla anlayacaginiz kimseyle saglikli iliskiler kuramiyorum

sen soruyormussun,ben sormuyorum bile :19:
vicdanın rahat olsun :52:

ilk yorumcu bekar galiba ama yine dogru soluyor gec evine otur ama disariya cizilen resim asil deli eden yoksa burdan bakarsan bi sikjnti yok tabi
kadin igneye goturduk gecen saglik kabinine yurume mesafesinde abandi ustume yigiliyomus falan tabi sirtima bile alirim lafinj etmem aslinda ama ogluyla gittigi gun seke seke iner merdivenleri normalde yatmaz dolanir evde camasir asar yemek yapar hasta degil yani basit bi grip yatalak degil
ama kapi calsin misafif gelsin hemen yatakta hazir zaten kanepesi acik oy ay ih pih hastaysa sifa bulsjn insllah ama onun dusunduklerini seytan dusunup hesap edemez onu tanimadan yorum yapmak kolay icin ne kadar rahat olursa olsun disariya karsi insan utaniyo ne bilim bi seyler iste

evde yapılacak işler bellidir.eğer gerçekten yapmak istiyorsan sormadan yaparsın,ama sen zaten öylesine görünmek için geçiyormuşsun.bu nedenle komşunun yaptığını kafana takma,kaynananın ölmesini beklediğin 2. konu ayrıca:50:

canlarim olmesini beklemek degil solemek istedigim o olunce ben ancak rahatlayacagim diyorum istedigim yerde oturacagim mesela esimle rahat rahat istedigimizi yapacagiz istedigjmle arkadaslik komsuluk yapacagim bu demek degil ki yarin ölsün
neyse ev islerine gelince k validenin evinde zaten o musade etmezse cay bile icemem nerde kaldi supurgesini alip evini supurecegim
ustelik kendisi haftada 1 bile silip supurmez 2kisiler kirlenmez temizdir ama nedense bh komsusu ki yakinda da oturmuyor telefonla ariyor ki kadin kahvalti bile yapmadan gelmis 2 gun arayla geldi supurdu evini kadin gittikten sonrada bizimki guya hasta gacur gucur yerleri sildi
gelde inan hastaligina

Kendini akıllı uyanık zanneden kaynana tipi :27:
Sen vazifeni yapmışsın takma havale et gitsin.
Başını yastığa koyduğunda içinin rahat olması en güzel şey ,evetse üzülmeee.. :36:

kaynanana yapılacak işi niye soruyorsun ki? gelinsin diye hizmetçi değilsin ya! hem konu komşu ne düşünürse düşünsün, biz toplum olarak bu düşünce sistemini yıkmalıyız. komşu ne der, kaynanam ne der, yoldan geçen ne der diye sinir hastası olmaya meraklıyız. sala canım dert mi arıyorsun ya hastaysa geçmiş olsun. evli evine köylü köyüne... bırakalım bu eski gelin ayaklarını ya...

kaynanana yapılacak işi niye soruyorsun ki? gelinsin diye hizmetçi değilsin ya! hem konu komşu ne düşünürse düşünsün, biz toplum olarak bu düşünce sistemini yıkmalıyız. komşu ne der, kaynanam ne der, yoldan geçen ne der diye sinir hastası olmaya meraklıyız. sala canım dert mi arıyorsun ya hastaysa geçmiş olsun. evli evine köylü köyüne... bırakalım bu eski gelin ayaklarını ya...

aynen katılıyorum ya.:9::9:
cok hastaysa cagırsın hizmetci haftalık temizletsin :34::34:

Vala bnm kynanamda cok hasta bi gorr her goren artik aaa nasil oldun diyor...amaa yemezlerr neden kizina taa bilmem nereye temzilige diyo ayol kizlarina gideriz yeriz iceriz evi ocagi silerr supurur gelirr..ha bende aslaa kimildamaz bise yerken doktuya mesela kurabiye amann x alr alir...bana hali yika dedi hii geirim dedim gitmedim kii rahatsizdik gittimdede yikamisdi surat asilmisti bile ha iyikide gitmemisim kizlarinin cocuklarina bakiyor kadin altlar acik co cuklar kaka yparak dolaniyor..ama gelin yaoacak...oyuzden heskes isini yapsin bn hicc orali olmuyom bana gelnce hasta kadin cnku sadexe...sende hic orali olma sakin grip sadece...

Ee sor kuzum. Anne beni düşündügun icin mi iş yaptirmiyorsun de :) kòtú dúşúnme annecign seni yormak istemiyordur belkı tatlm

Sende gitme , Sorma.. Yapma..

Neden takiyosun ki ? Disariyada ne diyosa desin..
Milletin ne dusundugu hic önemli degil , Sen kendini
bildikten sonra ..

camasir asana kadar canim cikti falan dedi soyleseydin ya ben asardim niye eziyet ddiyosun kendine dedim sen iki cocukla nasil yapacaksin dedi ama suratini gormeniz lazim anlatilmaz yasanir misali...
ben kendi evimde de iki cocukla yapiyorum ne yapiyosam dedim istemiyosan sen bilirsin nasil canin isterse dedim evime geldim
bu olanlari annnesinin tavrini esimkn gormesini bilmesini istiyirum ama dirdir yapan sikayetci kadin olmak istemiyorum herkes gorsun onun
yalanci yuzunu

ya boşversene
eğer yapamayacak durumda ise yap yok gücü kuvveti yerinde düşkün değilse yapsın işini alla alla
benim kaynanada ilk evlendiğimde sürekli aman artık yaşlandım bu sene iş yapacak halim kalmadı
bu sene hiç gücüm yok.ama ne hikmetse hepside bu sene kalmamıştı yani açık açıkta diyemiyodu gel sen yap diye
ama ne hikmetse 2 günde bir şarp şarp bütün halıları kaldırır silkerdi gümbürtüsü taaa benim eve gelirdi
ne yani ben oraya gelin gittim hizmetçi gitmedim hiiiiçç takmadım bile
baktı benden ses yok söylemekteen vazgeçti bi süre sora :1:

ha ama hasta olursada yapamazsada o söylemeden yaparım misafirlerini ağırlarım bi isteği varmı defalarca sorarım o ayrı :31:

Yeni evlendiğimde bende evini siliyordum yazın o sıcakta ,her yerimden ter akıyordu sonra iş bitirdlğimde baktım kaynana almış bezi arlamdan tekrar siliyor hemen eşimi çağırdım ve annesine yaptıklarını gösterdim eşimde sinirlendi annesi bana dediki bu yaptığın son temizlik olsun bir daha da yapmadım, terbiyesiz benim yaptığım temizliği beğenmemişti, canıma minnet,
benim kaynanada bu modeldendi
kimsenin yaotığı işi beğenmez modelden halen aynı , boşver, kafaya takma

Madem öyle yapıversin kendisi
Siz de sormayın bundan sonra. kv nazı mı çekeceksiniz :ssz:

o kadın ölmeden mi?????? :53:

Evladın var mı bilmem.. Ne zorluklarla büyütülüyor bir çocuk.. Oğlunun karısı senin hakkında bunu düşünse hoşuna gidermiydi?

Kadın sana yap dese, bu sefer bana evini temizlettiriyor derdin.

Okadar şoktayım ki şuan ''o kadın ölmeden'' Ana o ana!! Kocanı büyütmüş, etmiş, o kadının büyüttüğü adamın ekmeğini yiyiyorsun şuanda, bu şekilde mi düşünmen gerekiyor hakkında?

Allah uzak etsin de, benden uzak dursun de başka bişey de. Ama ölüm??

Back
X