bu kaynanayla kafayi yiycem

selamun aleykum hanimlar uzun zamandir paylasim yapmiyor olmam herseyin yolundz oldugunu gosterse keske ama hayir maalesef ayni tas ayni hamamiz yine gelin kaynana...
biraz grip olmus bizimki karsilikli oturuyoruz ya sabahlari oylesine gorunmek icin geciyoruz csmasir bulasik utu yeme icme silme supurme var mi diye soruyorum yapiyim diyorum yaparim diyorum istemiyor surat asiyor evime geciyorum bi bakiyorum bi komsu gelmis evi supuruyor mutfakta dolaniyor...
ben tabi sinir kupu oluyorum kendimi yiyorum kafada kuruyorum ne diyo yapmiyo kimse gelin gelmiyo falan mi diyo ayip degil mi ne yapmaya calisiyo bu kadin o kadin olmeden bana rahat yok ne kocamla ne cocuklarimla ne komsularimla anlayacaginiz kimseyle saglikli iliskiler kuramiyorum
Boşverin Allah aşkına.
Bırakın kim yapıyor, kim kime ne diyor.
İstememiş ben olsam değil temizliğini yapmak bir daha teklif dahi etmem. Gitsin kime ne anlatıyorsa anlatsın.
Bırakın elalem ne der kaygılarını, kim ne söylüyorsa , ne düşünüyorsa hakkımda Rabbim on katını versin deyip geçin.
Ne varki bu kadar ölüme kadar getirmişsiniz mevzuyu.

selamun aleykum hanimlar uzun zamandir paylasim yapmiyor olmam herseyin yolundz oldugunu gosterse keske ama hayir maalesef ayni tas ayni hamamiz yine gelin kaynana...
biraz grip olmus bizimki karsilikli oturuyoruz ya sabahlari oylesine gorunmek icin geciyoruz csmasir bulasik utu yeme icme silme supurme var mi diye soruyorum yapiyim diyorum yaparim diyorum istemiyor surat asiyor evime geciyorum bi bakiyorum bi komsu gelmis evi supuruyor mutfakta dolaniyor...
ben tabi sinir kupu oluyorum kendimi yiyorum kafada kuruyorum ne diyo yapmiyo kimse gelin gelmiyo falan mi diyo ayip degil mi ne yapmaya calisiyo bu kadin o kadin olmeden bana rahat yok ne kocamla ne cocuklarimla ne komsularimla anlayacaginiz kimseyle saglikli iliskiler kuramiyorum

Sizi öyle iyi anlıyorum ki... Kafaya takmasak elde olmuyor bunu da biliyorum. Bnim KV de aynı durumda evli görümcemi çağırıyor. Ama bu donem donem oluyor.mesela haftasonu esimle gezmeye gittiysek yapıyor bunu. Gecen bı pazar gezmeye gittik, döndüğümüzde halı yıkamıştı görumcemle. Surat bes karis. Ne o, ben geline gezmeyi zehir ediiim... Et bakalım. Gün olacak devran donecek ben bunu bekliyorum. Kalplerimiz temizse onlar da cok acı farkedecekler hatalarını...:41:

kaynanana yapılacak işi niye soruyorsun ki? gelinsin diye hizmetçi değilsin ya! hem konu komşu ne düşünürse düşünsün, biz toplum olarak bu düşünce sistemini yıkmalıyız. komşu ne der, kaynanam ne der, yoldan geçen ne der diye sinir hastası olmaya meraklıyız. sala canım dert mi arıyorsun ya hastaysa geçmiş olsun. evli evine köylü köyüne... bırakalım bu eski gelin ayaklarını ya...

:-)ne guzel yazmissin

Kayınvaliden kaç yaşında? Temizliğini neden sen yapmayı teklif ediyorsun eli ayağı tutmuyor mu ? Griptense iyileşince yapsın , bizde hastalanıyoruz bizim işlerimizi birisi mi yapıyor . Benim kayınvalidem yeni evlendiğimizde başı dönmüş ( nazından sürekli başı döner, midesi bulanır , hatta zaman zaman kalbi ağrır iddiasına göre kalbi delikmiş ) uzanmış eşimi aramış karın gelsin evi süpürsün tozları alsın vs. Demiş eşimde gelemez demiş . Beni aradı bende başın kaç gün dönmeyi düşünüyor iyileştiğinde yaparsın ben temizlikçimiyim dedim ve konu kapandı :1:

Siz insanlık görevinizi yapıp ona teklifte bulunmuşsunuz. Gerisini boş verin. İster kendi yapar, ister komşusu yapar. Takmayın. Kim ne derse de desin.

Back
X