Bu kez çok daha şiddetli geri döndü.

Allah şifa versin inş.
Devlet hastanelerinin çoğunda asistanlar mevcut artık, doktorun kendisiyle muhatap olmak çok zor.
Bakırköy yerine Okmeydanı, Cerrahpaşa gibi hastaneleri tercih edebilirsiniz belki.

Merhabalar.
Babamın kanseri 3. Kere nüksetti . Bu kez beyin ve akciğerlere de sıçramış durumda. Nazofarenks kanseriydi. İlkinde kemoterapi, 2. Nüksedişte ışın tedavisi gördü. Çok yıprandı çok zayıfladı. Eski halimden eser kalmadı. Tüm bu süreç 10 yıl olacak toplamda

Şimdi yine nüksetti . Bu kez durumu çok daha kötü. Hiçbir sey yiyemiyor sürekli yatıyor, öksürüyor, istifra ediyor .

İstanbul'da yaşıyoruz . Bakırköy devlete gittik . Medikal parkta daha önce ışın gördüğü için önce git orda ışın al dedi asistanın teki.

Anlam veremedik. Yıpranmış öahvolmus bir hastayı ordan oraya sürüklemek neden. Üstelik adam gibi bir açıklama yapmadan , neresine sıçramış ne durumda hangi evrede açıklamadan.

Paranın gözü kör olsun diyoruz maalesef. Emekli maaşı ile geçinmeye calisan ınsanlar ailem. Paramız olsaydı tüm profesörler sıra olmuştu tedavi etmek için.

Hamileyim bayanlar 2. Çocuğuma ve ödüm patlıyor babamı kaybedeceğim bu süreçte diye . Elimden bir şey gelmiyor. Annem de iltihaplı eklem romatizması hastası . Elini ayağını doğru düzgün kullanamıyor.

Hangisini düşüneceğim ne yapacağımı şaşırdım.

Şehir hastanesi ya da devlette iyi bir onkoloğa ihtiyacımız var. Bilen eden varsa bizi yönlendirirse çok mutlu olurum. Çok dua ederim.
Allah sabır ve şifa versin umarım çok iyi olur babanız, bu devirde böyle maalesef paran kadar varsın 🙄

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bu mübarek gecede ne hayırlı duanız varsa kabul etsin. Sizi darda zorda bırakmasın

Rabbim babanız ve bütün hastalara acil şifalar versin ağrı acıları dinsin inşallah maalesef dua dan başka bişi gelmiyor elimizden Allah merhametli işimin ehli hekimlerle karşılaştırsın

Allah şifa versin inşallah. Benim babam da hastaliklarla boğuşuyor. Kaygılarınızı,korkularınızı çok iyi anlıyorum. Bende hamilelik surecimi içimde siziyla geçirdim ama yinede kendimi uzmemeye çalıştım .rabbim içinize ferahlık versin.hastaneler para tuzağı biliyorum. Ama devlettede güzel tedavi edebilecek güzel hastaneler var umarim doğru tedavi ve iyi doktorlaa karşılaşırsiniz

merhaba benim kayınvalidemde kanser 8 aydır tedavi görüyoruz çık şükür ameliyatını oldu güzel geçti herkesin önerdiği doktor ve gerçekten o kadar memnunuz ki çok ilgililer ve bi o kadarda sabırlı ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi Onkoloji Melike hanım soyismini hatırlayamadım zaten sadece bir bayan var gerçekten gözünüz kapalı gidin diyorum

Back
X