- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Yaz için gidiyorşat.normalde burafalar.üç ay.geçen ay ordaydım.bu gidişleri üç ayı da geçti.siz nerde yasiyorsunuz??
cocuk neden istanbulda onlar sizin yasadiginiz yere gelsin cocuk anneden babadan ayri olurmu hic
istanbul 700 kmsiz nerde yasiyorsunuz??
cocuk neden istanbulda onlar sizin yasadiginiz yere gelsin cocuk anneden babadan ayri olurmu hic
yazik cocuga ozluyordur sizi hic dusunmuyorlarmiYaz için gidiyorşat.normalde burafalar.üç ay.geçen ay ordaydım.bu gidişleri üç ayı da geçti.
O da ben de özlüyoruz.ağlıyorım telde ama babam istanbulda işlerim var diyo.gelecem diypyazik cocuga ozluyordur sizi hic dusunmuyorlarmi
ama işte kreşte olmadı.burafa bir sütü konu açtıım.olmadıçSizin hataniz. 4 yasindaki cocuk 3 ay boyunca annesinden ayri olamaz. Alin cocugunuzu,ya bosanip tayininizi ailenizin oldugu yere aldirin ya da cocugunuzu bulundugunuz yerde krese verin
Hata değil mecburiyetti.seneye aslaSizin hataniz. 4 yasindaki cocuk 3 ay boyunca annesinden ayri olamaz. Alin cocugunuzu,ya bosanip tayininizi ailenizin oldugu yere aldirin ya da cocugunuzu bulundugunuz yerde krese verin
Sonucta seneye de universiteye gitmeyecek bu cocuk. Yine kres-anaokulu neyse yani.Hata değil mecburiyetti.seneye asla
Alinmayin da onlar da sizin hatanizdi. Gecimsiz bir insansiniz. Ayip degil gecimsiz olmak,ama oylesiniz isteama işte kreşte olmadı.burafa bir sütü konu açtıım.olmadıç
Büyüdü.geçen seneyengöre algılaması farklı.arkadaş istiyo.daha farkımda.geçen srnr 2.5 yaştı çok çektimSonucta seneye de universiteye gitmeyecek bu cocuk. Yine kres-anaokulu neyse yani.
Hatalarım var.bir iletişim sorunu oşdu haklısınız.özür dilwdim pasta aldım amma olmadıAlinmayin da onlar da sizin hatanizdi. Gecimsiz bir insansiniz. Ayip degil gecimsiz olmak,ama oylesiniz iste
Sonradan onarilmiyor bir sey. Siz istiyorsunuz ki her sey size gore sekillensin. Babaniz size gore degildi,kurtulmak icin evlendiniz,esiniz de size gore degil. Cocugunuz sizin istediginiz kosullara uyum saglasin istediniz olmadi,okulundaki kisiler size gore olsun istediniz olmadi. Kisileri ve hayati istediginize gore yonetemezsiniz,bazen ayak uydurmaniz gerekir. Sizin tek yapmaniz gereken buydu ama olamamis iste. Umarim bundan sonra duzelir her seyHatalarım var.bir iletişim sorunu oşdu haklısınız.özür dilwdim pasta aldım amma olmadı
Ne yapmalıyımSonradan onarilmiyor bir sey. Siz istiyorsunuz ki her sey size gore sekillensin. Babaniz size gore degildi,kurtulmak icin evlendiniz,esiniz de size gore degil. Cocugunuz sizin istediginiz kosullara uyum saglasin istediniz olmadi,okulundaki kisiler size gore olsun istediniz olmadi. Kisileri ve hayati istediginize gore yonetemezsiniz,bazen ayak uydurmaniz gerekir. Sizin tek yapmaniz gereken buydu ama olamamis iste. Umarim bundan sonra duzelir her sey
Evet bu c.tesi gwlicem alıcam diyorum.pek istemiyor babam gelmwmi.annem otobüslw getirecem dedi.o da yalan oldu.ağlıyorum.üzülüyorum.Ne demek babam getirmiyo homurdanıyor!! Çocuğunuzu getirmelerini mi beklşyorsunuz gidim getirin yazık günah ya bu kadar zaman ayrı kalmak da neyin nesildir, herşeyden önce böylenbir zamanda içiniz nasıl rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?