Bu kez de babam

Genel olarak soruyorsaniz biraz oluruna birakmalisiniz hayati. Her seye hemen karsilik beklememelisiniz.

Bu konuya ozel olarak soruyorsaniz,esinize davayi cekismeli acmalisiniz,darp raporunuzu almalisiniz. Veya bosanmayacaksaniz da evinizi net olarak ayirmali,cocugunuz icinse tedbir nafakasi icin basvurmalisiniz.

Kredi kartını bana verdi.para bir sorun değil.çekişmeliyi açtım delil şahit yok.üstelik ben söyleöedim ama o benim telefonuöu atıp bana vurunca yeni giysilerini kestim.ve son kuvvet kendimi savundum.bir de karşılıklı hakaretler var.darp izi yok şu an ve darpnraporu almak mantıkşı değil.çünkü bende elimden geleni ardıma koymadım

Ben sizi bir kuzenime benzetiyorum. Sizin içinde onun içinde her problem, sorun çözümsüz. İnsanlarda sıkıntı var. O da öyle. Kayınvalidesi çocuğa bakıyor yok öyle yok böyle diye anlatıyor. Eşini anlatıyor iş yerini anlatıyor. Heeep sorun etrafında. Ama şunu anlamıyor. Herşey istediği gibi olamaz. Hem idare edecek bende idare edilecek. Kızmayın ama ailenizde size güvenmiyor. Çünkü siz davranışlarınızın sonuçlarının sorumluluğunu almıyorsunuz.
Yani alın çocuğu verin bakıcıya kendi yağınızda kavrulun. Minnet etmeyin gel demeyin bak demeyin bakın böyle oluyor mu.
İki çocuğum var eşim şimdiye kadar sayısız defa göreve falan gitmiştir. En uzun gittiğinde 6 ay gelmedi. Bir gece bile birini çağırmadım gitmedimde. İkisinide kreşe yazdırdım şimdi. Kayınvalideme 2 aydır gitmedim anneme 1 aydır. Her işimi kendim hallederim. Bilirlerki yapabilirim o yüzden kimse çocuğumu 1 gün bir adım öteye alamaz götüremez. Diyelimki gitti oldu bitti. Kimseye getir demem. Biner uçağa alıp gelirim yavrumu

Hep olan bana oluyo.baba evinde uzun süre barınamıcam.eminim.öte yandan şu an eşua alamam.boşanınca giderim buradan.eşyalı ev baktım bugün.resmen barınak ev değil.çocukla o şartlarda yaşayamam.ya buda babamı çekicem ya da orda kocamı.kocam şimdi iyi yarın kötü olur.manyağın teki.bana ayrı eşyalı bir ev gerek.

Darp raporunda iz aranmiyor. Kadin beyani esastir. Ve elbette kendinizi savunmaniz gerekir,hayvanlar bile kendilerine eziyet edince savunmaya geciyor. Gayet normal. Hakim siz kendinizi savundunuz diye davanizi reddetmez.

Kredi kartini size vermis olmasi bir iyi niyet gostergesi degildir. Kanunen de degildir cunku bir telefona bakar iptal ettirmesi. Biraz akilli olun. Tedbir nafakasi icin basvurun. Cekismeli dava uzun surebilir. Bu surec dahilinde kanuni hakkiniz neyse onu alin.

Beyan değil delil lazım.bunu açıkça biliyorum

İlk o vurdu ben de şöyle yaptım. Gece kalktım.onı uyandırdım.giysilerini kestim ve bu sefer bwn taarruza geçtim.ama akşam bana vurmasa yapmazdım.sonra gece yarısı inanılmaz dövdü

Siz ne kadar sorunlu bir insansınız. Emin olun şu forumda tanımayan kalmamıştır nickinizi. Belki de çocuk için sizden uzak olması daha iyidir. Yoksa o yaştaki çocuk annesiz zaten huzur vermez etrafındakilere. Çocuk daha mutlu demekki. Eşinizle ilgili anlattiklarinizada inanmıyorum ben. Sorunun çoğunun sizden olduğunu düşünüyorum artık. Psikolojik yardım alın.

Sizin adınıza üzüldüm. Babanizda hatasının farkında değil. Ölümlü dünya sonuçta. Insanlar neden en yakınlarının kıymetini bilmezler anlamıyorum.
Şiödi aradım konuştum.cuma günü gelecek.barıştık sanki.bu evde tartışma çıkarma ama kal da dedi.çocuk nafakası alma diyo ben katılmıyorum

İnanma.zaten hepsini salladım.senaryoları yazıyorum.her güb het hün

Şiödi aradım konuştum.cuma günü gelecek.barıştık sanki.bu evde tartışma çıkarma ama kal da dedi.çocuk nafakası alma diyo ben katılmıyorum

Insallah barışırsiniz. Cocuk nafaka çocuğun hakkı.. Bunun sizinle alakası yok yani. Nasil siz bakıyorsaniz babada bakima katgida bulunmak zorunda. Ha harcmadiniz, atarsinuz bir hesaba çocuğunuz icin

Insallah barışırsiniz. Cocuk nafaka çocuğun hakkı.. Bunun sizinle alakası yok yani. Nasil siz bakıyorsaniz babada bakima katgida bulunmak zorunda. Ha harcmadiniz, atarsinuz bir hesaba çocuğunuz icin
Nen barışmam.babam sakın iletişime geçne onunl dedi.boşanmıyorsa otursun yalnız yalnız dedi.arama dedi

Keşke kabus olsa.beş sene evveline gitsem ve bu evliliği yapmasam teğet geçse.keşke ben değişince herşey değişse...keşke...keşke

Çocuk annem alışık bebekliğinden beri.ben çalışıyorum.dolayısıyla onlara bir yabancılığı yok.

Ailenizle problemlisiniz, esinizle, is arkadaslarinizla, cocugunuzun kresindekilere kadar hayatinizdaki herkesle problemlisiniz ve problemsizsiniz öyle mi? Ben gözünüzü açın, hayata farklı bakmaya başlayın ve profesyonel yardım alın diye iyiliginiz için yaziyorum.

Çocuk annem alışık bebekliğinden beri.ben çalışıyorum.dolayısıyla onlara bir yabancılığı yok.

İyi de alışık da olsa o yaşta bu kadar ayrı kalınmaz

Bir de yazın İstanbul da ne yapıyorlar

Deniz kenarına vs gidilir de yazın İstanbul'a 3 ay gidip nerede kalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…