Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kez de tarçın bakır ile karşınızdayım kızlar(resimli)

Kızlar ben palettenin yoğun bakırını ve koleston açık kumralını karıştırmayı düşünüyorum. Aldım fakat henüz uygulamadım. sizce nasıl olur ? Fikir verir misiniz :26:

Kurban bayramında yaptım tarçın bakır, görenler kına mı diye sordu
Kahverengiye mecburi dönüş yaptım, ama size çok yakışmış

canım çok güzel tutmuş syoss un tarçın bakırı varmıymış ?
sana altın karamelide yakıştrmıştım ben
bu daha iddialı tabi ama taşımışsın maşallah

birde bu rengi en güzel beyaz tenliler taşıyo bugday ve esmerler hiç riske atmasın boyayan arkadaşlarımdan biliyorum hiç ama hiç yakışmıyo..

Hic bir renk ile karistirma, direk koyu sari dore bakir 8.34 ile boya.

birde bu rengi en güzel beyaz tenliler taşıyo bugday ve esmerler hiç riske atmasın boyayan arkadaşlarımdan biliyorum hiç ama hiç yakışmıyo..

Teninin alt tonu sicaksa ve kaslari cok koyu degilse bugdaylara da yakisir. Dogada saclari kizil olup bugday tenli olanlar da var.

bende gectimiz sene böyle renk yaptirmistim ama aralarina sari gölge attirmistim cok kötü duruyordu geri kahveye dönderdim. bende beyaz tenliyim ve yesil gözlüyüm herkes cok yakistirmisti ama sari gölgeler beni rahatsiz etmisti :/

Kızlar ben palettenin yoğun bakırını ve koleston açık kumralını karıştırmayı düşünüyorum. Aldım fakat henüz uygulamadım. sizce nasıl olur ? Fikir verir misiniz :26:

açık kumralı niye aldın anlamadım boyada bi fark olmaz koyu bir kızıl kahve tonu olacaktır.

açık kumralı niye aldın anlamadım boyada bi fark olmaz koyu bir kızıl kahve tonu olacaktır.

Oradaki bayan tavsiye etti rengi açar diye o sebepten aldım açık kumralı ama sanırım vazgeçicem gidip koleston bronz sarı alıcam ve direk onunla boyucam. Çünkü korkutuyo bu tür renk yapılacaksa kuaförde yapılmalı galiba

insanları böyle kandırmalarına sinir oluyorum yaa en açık sarıyı dahi karıştırsan boyanın rengi a çıl mazzzzz sadece sarı altın yansımaları olur oda bakırın tonunu bozar boya daha erken akmış gibi gelir gözününe bikaç yıkama sonra . gerçekten inanmayın şu satıcılara yaa açık kumral zaten açılma işlemi görmemiş saçta bile koyu bir renk tutuyor ne alaka tarçın bakır ile açık kumral hiç anlamış değilim .. neyse siz zaten vazgeçmişsiniz kolay gelsinn :)

Çok beğendiiim benim de hep istediğim ama cesaret edemediğim renk buuu :115:

Ahh canım ne bileyim. Bugün değiştircem bende dün gidemedim. loreal koyu sarı dore bakır alayım diyorum yada bronz sarı. :) Gerçekten insan sinir oluyor. Kutu üzerindeki renk o kadar çekici ve güzel görünüyoki Allahtan acele edip boyamadım. :))

sonunda boyamın rengi soldu ve tamamen altın karamele geri döndü yani zemindeki renge ve ben tekrar boya aldım ve boyadımm ve tabiki yine sonuç harika saçlarıma brezilya fönü yaptırdım gerçekten tavsiye ederim yumuşacık ve ipek gibi oldular sanki boyasız saç gibi yıka çık ve saçlar dümdüzz :)))

Arkadaşlar loreal dore bakır aldım boyası sıvı gibi bir tüp içerisinde bunu farklı krem boya ile karıştırmak istiyorum. Sizce nasıl olur ve boya etkisini kaybeder mi ? Acil bugün kesin boyamak istiyorum.

Nihayet fotoğraf yükleyebildim biri gece, profesyonel makina ve iç mekanda
diğeri ise gündüz, dijital makinayla ve dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…