Kızlar ben palettenin yoğun bakırını ve koleston açık kumralını karıştırmayı düşünüyorum. Aldım fakat henüz uygulamadım. sizce nasıl olur ? Fikir verir misiniz :26:
kızlar daha once kızıl bakır ve altın karamel karıstırıp boyamıstım hatırlarsnz. koyu bakır gıbı oldu. sımdı daha acık bı bakır ıstıyorm. Ama cırtlak turuncumsu olmasını ıstemıyrum. Palette tarcın bakırla açık karamel mi, altın karamel mi, bal köpüğü yoksa sarı mı karıstırsam açık ama cırtlak olmayan yumusak tatlı bır bakır ıcın.. :S
birde bu rengi en güzel beyaz tenliler taşıyo bugday ve esmerler hiç riske atmasın boyayan arkadaşlarımdan biliyorum hiç ama hiç yakışmıyo..
Kızlar ben palettenin yoğun bakırını ve koleston açık kumralını karıştırmayı düşünüyorum. Aldım fakat henüz uygulamadım. sizce nasıl olur ? Fikir verir misiniz :26:
açık kumralı niye aldın anlamadım boyada bi fark olmaz koyu bir kızıl kahve tonu olacaktır.
Oradaki bayan tavsiye etti rengi açar diye o sebepten aldım açık kumralı ama sanırım vazgeçicem gidip koleston bronz sarı alıcam ve direk onunla boyucam. Çünkü korkutuyo bu tür renk yapılacaksa kuaförde yapılmalı galiba
insanları böyle kandırmalarına sinir oluyorum yaa en açık sarıyı dahi karıştırsan boyanın rengi a çıl mazzzzz sadece sarı altın yansımaları olur oda bakırın tonunu bozar boya daha erken akmış gibi gelir gözününe bikaç yıkama sonra . gerçekten inanmayın şu satıcılara yaa açık kumral zaten açılma işlemi görmemiş saçta bile koyu bir renk tutuyor ne alaka tarçın bakır ile açık kumral hiç anlamış değilim .. neyse siz zaten vazgeçmişsiniz kolay gelsinn :)
Eki Görüntüle 350153 Eki Görüntüle 350154
Nihayet fotoğraf yükleyebildimbiri gece, profesyonel makina ve iç mekanda
diğeri ise gündüz, dijital makinayla ve dışarda
gölgeli gibi olmuş çok hoş duruyor güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?