- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Ben de yaptımm
Bu rengin birine bu kadar yakıştığını hürremden sonra ilk sende gördüm.Mahşallah saçlarında çok güzel rengide süper olmuş güle güle kullan.
Harika harika bayıldımmmmmmmmmmm.... Maşallah :)) Canım benim saçın da siyah boya var ama aktı nispeten koyu kahve gibi şu an. Bu rengi nasıl elde edebilirim?
yaptım demekle olmaz resim isteriiizz
sarı karıştırmalısın
Hmm. Şuan saçım koyu kızıl. ancak sarıyla tarcın bakır karıstırırsam elde ederım dedıgın gıbı sanırım..
koyu bakır olduğunu okumuştum tam nasıl bir renk olduğunu tahmin edemiyorum fotograf ekleseydin daha iyi olurdu ama koyu kızılsa açık bir bakır öyle kolay kolay elde edemezsin yinede bu saç tonunu kırmak ve daha yumuşak bir bakır elde etmek için sarı karıştırılması gerekiyor oksidan ise %9 luk olmalı hatta saçlarına boyadıktan sonra biraz ısı verebilirsin kuaförlerde böyle yapıyor.
ilk boyamanı sarı karıştırarak yapman daha doğru olur çünkü zeminin koyu palette açıcı ile açsanda turuncumsu bir renk ortaya çıkacak ve tarçın bakır ı uygularsan çok yoğun bir bakır elde etme olasılığın var sen ise yumuşak bir açık bakır istediğini söylemişsin direk tarçın bakır ı uygularsan istediğin ton olmaz ama sarıyla renk daha yumuşak ve tarçın bakır'a göre açık olacak tabi çabuk akıyor demişler o kadarını bilemiyorum
sarı ya da açık sarı karıştır 9 ve ya 10 numara ama kesinlikle altın sarısı ya da farklı dore tonları olmasın bu bakır yansımalığı çoğaltır burada sadece bakırın tonunu açmak ve biraz yumuşatmak istediğin için düz bir sarıyla karıştırmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?