Teşekkür ederimmmaltta röfle var da ondan öyle duruyor ama çok akıyor ya :S nasıl başa çıkacağız bununla ???
ben 2 ay kadar dayandırdım bu rengi sırrımıda açıklayayım sıcak su ile kesinlikle yıkamıyoruz kafamızı ılık bir durulama suyu yapıyoruz ve sülfür sülfat gibi tuzlar olmayan şampuanlardan kullanıyoruz ben nude marka bir şampuan kullanıyorum çünkü tuz hem saçtaki keratini hemde boyayı sıyırıyor . çok sık saç yıkamıyoruz ve çamaşır yıkar gibi çitilemiyoruz şampuanlarken üstünden üstünden yıkıyoruz. böylece bakır canlılığını yitirmiyor daha uzun süre
Çok iyi ya 2 aybenim bu koyduğum fotoğraflar ikinci boyayışım idi.. Peki bu şampuanın fiyatı ne kadar acaba ?
geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
yakıştııı sankiii kızlarr :))
Eki Görüntüle 310439Eki Görüntüle 310440
karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.
edacım sen bu boyalarla yapmışsın amasaçların oldukça uzun benim saçlarım omuzlarımda karışımı nasıl dengelemeliyim yardımcı olurmusun?
masallah:119:cok guzel olmuş cok beğendım edaaaaaaaa ama karemel daha bır guzel olmustu sankı ben onu da cok beyendım sende .ben karemel istıyorum ve bır sey sormak istıyorum. arkadasalr bılen varsa cevap verırsenız sevınırım.eda altın karemel ve sarı renk kattınmı yoksa sadece altın karemellemı boyadın. merak edıyorum bende boyacagım cevap verırsen sevınırım.bende beyaz tenlı acık kahve gözluyum.yakısacagını dusunuyorum.
sarı karıştırmadım ama 9 numara oksidan kullandım bence sarı karıştırılırsa daha tatlı bir renk olur altın karamel olduğu için altın sarısı karıştırmalısın diye düşünüyorum parlaklığı kırmasın diye ...
Eki Görüntüle 520612
benim saçım şu an böyle sizin renginizin ki gibi olması için yada onun bir ton koyusu olması için nasıl yapayayım ..bir de ben bu boya karıştırma işlemini bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız ?
geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
yakıştııı sankiii kızlarr :))
Eki Görüntüle 310439Eki Görüntüle 310440
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?