Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kez de tarçın bakır ile karşınızdayım kızlar(resimli)

Teşekkür ederimmm altta röfle var da ondan öyle duruyor ama çok akıyor ya :S nasıl başa çıkacağız bununla ???

ben 2 ay kadar dayandırdım bu rengi sırrımıda açıklayayım sıcak su ile kesinlikle yıkamıyoruz kafamızı ılık bir durulama suyu yapıyoruz ve sülfür sülfat gibi tuzlar olmayan şampuanlardan kullanıyoruz ben nude marka bir şampuan kullanıyorum çünkü tuz hem saçtaki keratini hemde boyayı sıyırıyor . çok sık saç yıkamıyoruz ve çamaşır yıkar gibi çitilemiyoruz şampuanlarken üstünden üstünden yıkıyoruz. böylece bakır canlılığını yitirmiyor daha uzun süre

Çok iyi ya 2 ay benim bu koyduğum fotoğraflar ikinci boyayışım idi.. Peki bu şampuanın fiyatı ne kadar acaba ?

ben bayıldım çok hoş çok yakışmış :) bende istiyrm bu rengi ama kına var saçımda en son 6ay kadar önce yakmştm kına geçti gibi kızlıklar ama geçtiyse palette açık kareml yapmştım iyi tutmadı sence tarçın bakır tutar mı ki

karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.

edacım sen bu boyalarla yapmışsın amasaçların oldukça uzun benim saçlarım omuzlarımda karışımı nasıl dengelemeliyim yardımcı olurmusun?

masallah:119:cok guzel olmuş cok beğendım edaaaaaaaa ama karemel daha bır guzel olmustu sankı ben onu da cok beyendım sende .ben karemel istıyorum ve bır sey sormak istıyorum. arkadasalr bılen varsa cevap verırsenız sevınırım.eda altın karemel ve sarı renk kattınmı yoksa sadece altın karemellemı boyadın. merak edıyorum bende boyacagım cevap verırsen sevınırım.bende beyaz tenlı acık kahve gözluyum.yakısacagını dusunuyorum.

Aklıma bakır rengi düştü hayırlı olsun bakalım ama saçımda koleston açık kestane var tabi koyu oldu o ayrı konuda
Birde bakır olan saç ilerde sarıya yani röfle gölge olmaz mı ??????????
Ne renk almalıyım

Saçım yıpranır mı ??? Ben zaten orıel aptal kuaför mağduruyum bir dünya saçımdan oldum siyah yüzünden daha doğrusu tamamem kuaför yüzünden bir daha Allah kourusn yıpranmadan nefret ettim ŞİMDİ KORKUYORUM !

Nasıl olur acaba lütfen düşüncelerinizi bekliyorum

saçının gürlüğüne göre tabi ama 1 paket tarçın bakır ile 4\1 yoğun bakır olabilir.

sarı karıştırmadım ama 9 numara oksidan kullandım bence sarı karıştırılırsa daha tatlı bir renk olur altın karamel olduğu için altın sarısı karıştırmalısın diye düşünüyorum parlaklığı kırmasın diye ...

eda cooooook tesekkur ederım verdıgın degerlı bılgı ıcın saolasın .

benim saçım şu an böyle sizin renginizin ki gibi olması için yada onun bir ton koyusu olması için nasıl yapayayım ..bir de ben bu boya karıştırma işlemini bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız ?

palette tarçın bakırla boyarsanız olur isterseniz içine sarı boya da katabilirsiniz

ben bi paket tarçın bakırın içine bi pakette sarı boya karıştırıyorum

Saçların çok güzel olmuş canım...ben en son saçlarımı koleston 8.74 gizemli kahve ile boyamıştım üzerine dediğin şekilde karıştırıp boyasam seninkiyle aynı rengi tutar mı yoksa daha mı koyu olur?

Saçların çok güzel olmuş canım...ben en son saçlarımı koleston 8.74 gizemli kahve ile boyamıştım üzerine dediğin şekilde karıştırıp boyasam seninkiyle aynı rengi tutar mı yoksa daha mı koyu olur?

edacım saç rengine bayıldım harika olmuş sana çooook yakışmış asla değişme saç rengini

Konu bayagi eski ama sansimi deneyecem bakalim.) Saclarim bayagi acik kumral, acik tenliyim bayagi ama sari alt tonluyum ben bu rengi istiyorum.Nasi yapmaliyim yahu birilerinin yatdimini ihtiyaci var gidip boya alacam.Okudum biraz da kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…