bu kez erkek tarafıyım, kuzenimin ilişkisi, yorum yapar mısınız?

Herkes aza kanaat etmek zorunda değil tabiki ama durum ortada askerliğini yapmamış birikim yapmamış asgari ücretli çalışan genç
Daha farklı adaylara yönelecekti o zaman

Tamam hoşlanmış, denemiş. Çocuğun böyle olduğu alnında yazmıyor neticede. Olmayınca da ayrılmış zaten farklı adaylara yönelmek üzere. Sorun ne bunda?

Evleniriz dediğimizde birbirimizi 2 aydır ancak tanıyorduk. 1.Yılımızda evliydik ama biz o sürede bir tek uyumak için ayrılmaya uygun bir hayata sahiptik. Evde arkadaş ortamında iş ortamında iyice tanıdık birbirimizi. bu yüzden bizim için yeterliydi ama her ilişki için aynı değil. 5 yıl çıkanları da görüyoruz burada

Bulaşmayin sonra olmaz siz sorumlu olursunuz akli basinda iki insan .....3. Kişinin iteklemesiyle iki kisi ilişkisi yürümez...

Tamam hoşlanmış, denemiş. Çocuğun böyle olduğu alnında yazmıyor neticede. Olmayınca da ayrılmış zaten farklı adaylara yönelmek üzere. Sorun ne bunda?
cevap veren herkese çok teşekkürler, öyle farklı bakış açıları var k, kimseye de art niyetli diyemem, herkes kendi hayat süzgecinden geçirip bakıyor olaya. ben sadece yoğun duyguları gördüm ve üzüldüm de açıkçası, herkese hisedilmiyor bunlar; ama tüm bu yoğun duygulara rağmen görmezden gelinemeyecek sorunlar varmış işte :/

Yani ayrılmak için bahanemi aramış oluyor bu durumda
Ne ilgisi var? Ben senden hoşlanırım. İlişkiye başlarız, beklentilerimiz uyuşmaz ayrılırız. Dünyanın en medeni hareketidir bu.

Kız zorla istiyorum banane yapacaksın diye tutturup çocuğu aşağılasaydı asıl sorun olurdu. Bunda kızlık bir durum yok. Çocuğun durumunun olmamasının da ayıplanacak bir tarafı yok. Konu niye uzadı anlamadım.

hayattan beklentiler farklıysa sadece duygularla uzun yıllar ilişki evlilik mümkün değil.elki de bitmesi kuzeniniz açısından hayırlı olmuş.beklentisi az daha mütavazi azla yetinen bir eş de bulabilir pekala.birlikte çalışıp alırlar herşeyi zamanla

Evlenince kaşının, gözünün güzelliği yerini başka şeylere bırakır. İnanın farklı beklentilerle bir yuva kurup birbirlerini mutsuz edeceklerine ayrılsınlar, 2 gün ağlasınlar daha iyi.
İkisinin de dürüst olmasını takdir ettim bu arada.

insan istiyor ki gönlümün sevdiği tüm beklentileri de karşılasın..:) e imkansız tabi orası öyle herkes hakkında hayırlısı

Kiz kendince haklı daha doğrusu söyledikleri herkesin sorabilecegi turde seyler.
Birde en güzel zamanları, sonra amaçlar değişiyor araya sorumluluklar giriyor.
Simdi haftada 1 kez gezmeyeceklerse ne zaman gezecekler
Hiç çıkmayalım sigarayida bırakayım demek yerine baharda piknik alanlarına gidelim haftada 1 şunları yapabiliriz demek daha iyi olmazmi

Ben şeyi anlamıyorum kusura bakmayın
amacım tartışma yaratmak değil.Ama
neden biz 3.kişilerin ilişkileri hakkında yorum yapıyoruz ki?
Geçenlerde bir üyede erkek kuzeni için açtı benzer bir konuyu,2 defa hemde.
Hani sizle ilgili bir durum olsa burdan bir fikir edenip ona göre bir harekette bulunursunuz derim ama burada 2 yetişkin insanın gıyabında konuşarak neyi çözebiliriz ki?
Bana biraz garip geliyor açıkçası.
Bence bırakın ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar,kendi derdimiz yokmuş gibi insanların derdiyle mi uğraşıcaz birde?

++++++
%10000000

kız haklı
ama bence siz karışmayın iki tarafa da hayırlısı neyse o olsun deyip çekilin derim

Bu kizdan iyisi can sagligi.. Ne dusunuyorsunuz ki? Birikimi yok, maddiyati yok, sigarasi var. Her genc insan dolasmak, gezmek ister.. Biseyler beklemesi normal. Herkes ister arada disarda biseyler yiyebilsin, sehir disina cikabilsin. Kiz da calisiyor ustelik.. Ama bence yapamayacaksa yapmasin. inceldigi yerden kopsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…