Hep sen git ac diyordu ama cahil ne dediğini bilmiyor annesinden tırsan kişilik gelişimini tamamlamamış biriEski konulariniza baktimda adam size zarar verebilir. Bosanma konusuna ne diyor o adam
Tabii var sürekli değil ama şiddetli kavgalarımızda itip kakiyorduSiddet egilimi var derken siddet uyguluyormu yani uyguluyorsa gidecek yerin varsa durma git diyecem nerden olsun konusun guzel güzel madem bitti bu is kocan gitsin
O zaman ailenizde arkanizdaysa durmanin anlami yok boyle bi adam cocuk meraklisida olmaz. Demissiniz beni annemlere yollamaya calisiyor diye cocugunu 7 ay gormemis pek umrunda da olacagini sanmiyorumHep sen git ac diyordu ama cahil ne dediğini bilmiyor annesinden tırsan kişilik gelişimini tamamlamamış biri
Çocuğu komşu gibi seviyor kendini dışarı atıyor tel hep elindeO zaman ailenizde arkanizdaysa durmanin anlami yok boyle bi adam cocuk meraklisida olmaz. Demissiniz beni annemlere yollamaya calisiyor diye cocugunu 7 ay gormemis pek umrunda da olacagini sanmiyorum
Herkes devam et dene dedi ama benim ömrumden omur gidiyorEvlilikte ayrilikta bizim kaderimiz umarım hersey gonlunce olur biz dışardan yorum yapiyoruz ama o hayatı yaşayan sensin yarin cevrendeki insanlarda sana akil verecektir kimseyi dinleme sen sadede kendi aklina duyguna bak onunla hareket et
Kayinvaldene oyle demek düsuyor ama. Tutupta şu yolda ilerle rahat bosanirsin demez kiAz önce annesini cagirdim zaten çocuğa bakmak için gelecekti 1 saat erken cagirdim zerre gözüme uyku girmedi. Allah için iyi anlaşırız napim anne sen söyle ben tartışma çıkmadan bitsin istiyorum akil insanlar birarada olalım bitsin çekişmeli olmasın dedim biraz daha zamana bırak lütfen kızım diyor
yok o anlamda değil de o kdr gergin günler geçirdik o kadar yoruldum ki boşanma aşamasında ne olur akil biri bize destek olsun kavga olmasın dedimKayinvaldene oyle demek düsuyor ama. Tutupta şu yolda ilerle rahat bosanirsin demez ki
Evet bir aile büyüğü var bi tek onu dinler. Aramızda hakemlik yapacak.. Diğer türlüsüne gücüm yokbabası yok mu bu adamın yada abisi fallan şöyle sözünü geçirecek birisi. allah yardımcın çok zor bir durum
sakinleş, büyükleri araya sok, sessiz sedasız ayrıl kurtul...ne kavga , ne tartışma yapma, hiç bir şeyi çözmez, tam tersi kötü olur herşey....Kızlar daha önceki konularımda bahsetmiştim. Esim uzun süren işsizliği sonucu ise girdi ve ise girmesinin 3. ayında her şeyden soğudum kavgalarımız yıprattı diyip uzak durmak istemişti. Biriyle yazışmalarını okumuştum hep olayımız öyle patlamıştı. Yazışmalarda tam delil yok arkadaşız diyip beni suçladı iyice ekmeğine yağ sürüldü ve 7 ay ayrı kaldık. Sonra benim çabalarımla ailelerin araya girmesiyle biraraya geldik ama şu şartla çocuk için kimse kimseye karışmayacak vs vs o sıra bana mantıklı geldi yeter ki cocugum ayrı anne babanın çocuğu olmasın çekerim dedim ama işin rengi hiç öyle olmuyormuş. Evi ben buldum her şeyi ben yaptım nitekim aynı evdeyiz ama iki yabancı bizimle alakası yok. Sürekli beni aileme göndermenin yollarını arıyor ayrı planlar yapıyor. Şimdi sorum su: nasıl bir yol izleyeyim? Kendisi aklıselim biri değil. Şiddet eğilimi var. Çocuk konusunda sorun çıkaracak. Bir aile büyüğü var onun gelmesini mi bekliyim? Anlaşmalı yola gitmek için? Benim ailem de antalyada şu an. Onların gelmesini de beklim? Bu süreçte kavga çıkarmadan sabretsem mi? Çok kararsizim nolur yargılamadan destek olun biliyorum geç bile kaldim evet salaklık ettimbundan sonrasını plânlamam lazım.. bu arada süreç başlayınca bu evi boşaltayim mi? Yeni ev mi tutmalı burda mi durmalı? Bu ev onun gezdiği yerlere yakın
Evet tam olarak ben de öyle düşünüyorum insallah amacıma ulaşırım. Cahille sohbet kestim..sakinleş, büyükleri araya sok, sessiz sedasız ayrıl kurtul...ne kavga , ne tartışma yapma, hiç bir şeyi çözmez, tam tersi kötü olur herşey....
Annesi istiyor diye yapmicaksın bunu heralde değilmi. Allah bilir o da sırf başına bela almamak için gitmeni istemiodurAz önce annesini cagirdim zaten çocuğa bakmak için gelecekti 1 saat erken cagirdim zerre gözüme uyku girmedi. Allah için iyi anlaşırız napim anne sen söyle ben tartışma çıkmadan bitsin istiyorum akil insanlar birarada olalım bitsin çekişmeli olmasın dedim biraz daha zamana bırak lütfen kızım diyor
sakinleş, büyükleri araya sok, sessiz sedasız ayrıl kurtul...ne kavga , ne tartışma yapma, hiç bir şeyi çözmez, tam tersi kötü olur herşey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?