Bu kez karar verdim, gec bile kaldim, bosaniyorum..

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Kızlar daha önceki konularımda bahsetmiştim. Esim uzun süren işsizliği sonucu ise girdi ve ise girmesinin 3. ayında her şeyden soğudum kavgalarımız yıprattı diyip uzak durmak istemişti. Biriyle yazışmalarını okumuştum hep olayımız öyle patlamıştı. Yazışmalarda tam delil yok arkadaşız diyip beni suçladı iyice ekmeğine yağ sürüldü ve 7 ay ayrı kaldık. Sonra benim çabalarımla ailelerin araya girmesiyle biraraya geldik ama şu şartla çocuk için kimse kimseye karışmayacak vs vs o sıra bana mantıklı geldi yeter ki cocugum ayrı anne babanın çocuğu olmasın çekerim dedim ama işin rengi hiç öyle olmuyormuş. Evi ben buldum her şeyi ben yaptım nitekim aynı evdeyiz ama iki yabancı bizimle alakası yok. Sürekli beni aileme göndermenin yollarını arıyor ayrı planlar yapıyor. Şimdi sorum su: nasıl bir yol izleyeyim? Kendisi aklıselim biri değil. Şiddet eğilimi var. Çocuk konusunda sorun çıkaracak. Bir aile büyüğü var onun gelmesini mi bekliyim? Anlaşmalı yola gitmek için? Benim ailem de antalyada şu an. Onların gelmesini de beklim? Bu süreçte kavga çıkarmadan sabretsem mi? Çok kararsizim nolur yargılamadan destek olun biliyorum geç bile kaldim evet salaklık ettim bundan sonrasını plânlamam lazım.. bu arada süreç başlayınca bu evi boşaltayim mi? Yeni ev mi tutmalı burda mi durmalı? Bu ev onun gezdiği yerlere yakın

Eski konulariniza baktimda adam size zarar verebilir. Bosanma konusuna ne diyor o adam

Siddet egilimi var derken siddet uyguluyormu yani uyguluyorsa gidecek yerin varsa durma git diyecem nerden olsun konusun guzel güzel madem bitti bu is kocan gitsin

Hep sen git ac diyordu ama cahil ne dediğini bilmiyor annesinden tırsan kişilik gelişimini tamamlamamış biri
O zaman ailenizde arkanizdaysa durmanin anlami yok boyle bi adam cocuk meraklisida olmaz. Demissiniz beni annemlere yollamaya calisiyor diye cocugunu 7 ay gormemis pek umrunda da olacagini sanmiyorum

Herkes devam et dene dedi ama benim ömrumden omur gidiyor

Az önce annesini cagirdim zaten çocuğa bakmak için gelecekti 1 saat erken cagirdim zerre gözüme uyku girmedi. Allah için iyi anlaşırız napim anne sen söyle ben tartışma çıkmadan bitsin istiyorum akil insanlar birarada olalım bitsin çekişmeli olmasın dedim biraz daha zamana bırak lütfen kızım diyor

Kayinvaldene oyle demek düsuyor ama. Tutupta şu yolda ilerle rahat bosanirsin demez ki

sakinleş, büyükleri araya sok, sessiz sedasız ayrıl kurtul...ne kavga , ne tartışma yapma, hiç bir şeyi çözmez, tam tersi kötü olur herşey....

At gibi giden it gibi döner. Boşandıktan sonra sizi rahatsız etme ihtimali yüksek. Boşanma sürecinizi, çocuğunuzla birlikte güvenli bir yerde atlatın. Çevresinden uzaklaşın. Rahat ve kolay kurtulursunuz umarım

Annesi istiyor diye yapmicaksın bunu heralde değilmi. Allah bilir o da sırf başına bela almamak için gitmeni istemiodur ailenize durumu anlatsanız bir an önce gelseler olmaz mı. Evi de bence ondan mümkün olduğunca uzak olmasını sağlayın derim tabi eger boşanacaksanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…