Bu kez karar verdim, gec bile kaldim, bosaniyorum..

Ya kadına da üzülüyorum ama artık kendimi düşünme vakti. Bilerek söyledim ki aniden dava açtığımda kimse ne oldu ki demesin bilsinler..

Boşandıktan sonra kadın kıymetli olur haklısın.. Evli adam da boşanınca değerini kaybeder :O

Ya kadına da üzülüyorum ama artık kendimi düşünme vakti. Bilerek söyledim ki aniden dava açtığımda kimse ne oldu ki demesin bilsinler..
Kocan seni zaten istemiyor yazdıklarından anladıgım bu. Senle ve cocuguyla ilgilenmiyor... dava açarsan neden sorun cıkarsınkiadam istedği bu değilmi

Kocan seni zaten istemiyor yazdıklarından anladıgım bu. Senle ve cocuguyla ilgilenmiyor... dava açarsan neden sorun cıkarsınkiadam istedği bu değilmi
Canım ama ilk etapta biliyorsun hırs yapar insanlar çocuk söz konusu olunca o anlamda.. Yoksa istemiyor o doğru heee artık ben de buzzz gibi soğudum.

Bence eşin de boşanmayı istiyor. Hır gür çıkarmadan o annenlerin yanına git boşanalım dediği anda gel beraber dilekçeyi yazalım o zaman de. Çocuk kaç yaşında? Anlaşmalı protokol yapsanız şartların ne olurdu? Bunları düşün. Çalışıyorsan çocuğun haftasonu babasında kalmasından ziyade Cuma Cumartesi şeklinde almasını sağlamalısın. Çocuk hep gezmeleri babasıyla yapmasın. Seninle de gezebilsin.

Gece hiç uyumadım zerre gözümü kırpmadım bunları düşündüm. Zaten çoktaaaannnn boşanırdık da çocuk elimizi bağladı. Nafaka versin, kiramı ödesin (kendi evi var ordan gelen kira ile) cuma akşam çocuğu alıp cumartesi akşam bıraksın bana yeter. Hıı bir de huzur versin..

Nafaka beklentiniz ne? Kendisinin kaç evi var? Bunlar evlilik birliğinde mi alındı? Bunları şu yüzden soruyorum. Çekişmeliydi döndüğünde çocuk için 300-400tl nafaka verip çekilme durumu olabilir. İstekleriniz gelirine göre makul ise, sorun yapmaz diyorsanız sonuna kadar devam. Ama eğer örneğin 3-4 bin maaşı varken, 1000tl kira,500tl çocuk nafakası beklentiniz gerçekçi olmaz.

bence bir çocuğa en zararlı şey ayrı anne babaların değil, mutsuz bir annenin çocuğu olmak.

adam zaten sizi hayatında istemiyor. neden aile büyüğü gelsin barıştırsın gibi dolambaçlı yollardasınız?
istemiyorsa aynı evde yaşasa bile hayatı zehir eder ki ediyormuş da zaten. bence yolunuza bakın.

Bu çocukluyum-boşanamam muhabbetinden cidden çok sıkıldım,
Bu ayrı anne baba çocukları ne yaşıyor Allah aşkına ya,

Aile büyüğü barıştirsin değil protokole on ayak olsun diye dedim kavgadan yıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…