Saç Kesim Şekilleri Bu kez konu ben..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ne kullaniyorsun cilt icin.

Vays, gözeneklerini bile kapattiysa krem, sabun önerilerini bekliyoruz lütfen.
La Roche kullanıyorum, özellikle soyucu toniği ve gözeneklere karşı olan jelinden çok memnun kaldım. :)
Sabunlarıma gelince güneş lekesi çok olur bende. Bunun için kesinlikle havuç sabunu. Senelerdir kullanırım. Ayvalık ve civarından getirtiyorum özellikle. :)
Pürüzler içinse nane sabunu. Buna yeni başladım, normal sabunlar gibi kurutmuyor, ferahlatıyor. Yıkadıktan hemen sonra yüzünüze pudra sürmüşsünüz gibi bir his bırakıyor. Saçları gürleştirdiği de söyleniyor ama ben denemedim.
Tabii bunları düzenli kullanmak mühim.
Bir iki sabunum daha var ama henüz kullanmadım bir şey diyemem. :))

Bisey sorabilir miyim bebe yağı vücutta tuylenme yapmiyo mu

Supersin, cok sagol paylasimlar icin. Havuc sabununu bende duydum, hep bakiniyorum ama hic bulamadim. Nane yi de havucu da bulsam denemek cok isterim. La roche a da bakicam. Tesekkurler

Psikoloğa gitmeyi denedin mi Samire? Konularının hepsini biliyorum yıprandığın ortada. Önce profosyonel yardım alarak işe başlayabilirsin. İnan ki psikolojin düzeldikçe herşey daha farklı oluyor.
Gıtmeye dusunuyorumda bakalım inş hersey guzel olur

Hm tesekkurler bi deneyım iyi gelir ins

Ayda bir kaslarinizi almak bence gec bi zaman haftada bir olsa daha ii olur..ayrica kapalisin die saclarini kestrmen gerekmez uzatabilirsin ten rengine gore boyayabilirsn saclarini..hic olmzsa bile gun icereinde gizlerinizi on plana cikarmak icin kalem cekebilirsin ve parfum sikip esinize her daim guzel kokabilirsinz

Bebeğim şimdi uyudu sırayla tüm sayfaları okuyacağım inşallah sondan başladım. Saclarımı kapalı oldugum için değil de bakımını yapamadığım için genelde kısa kestiriyorum. Ama işte boya konusunda kaygılıyım. Kafamda soru işaretleri var. Kalemdi parlatıcıydı zaten kullanıyorum.. Parfün chanel chance deodorant olarak da caldion kullanıyorum.

Ayak bakımını Detaylı anlatırmısın

Ya şu kahve telvesini duştan sonra ben de yapıyordum ama bende işe yaramadı galiba ya da ben anlamadım.. Ojeyi ben de çok seviyorum regl dönemlerimde tırnak parlatıcı sürüyordum bi gün kötü bi rüya gördüm kullanmıyorum artık ayak bakımını nasıl yapıyorsunuz tam olarak

Hangilerini kullanıyorsun bende de gözenek fazla da siyah noktalar sivilce izleri falan biraz yardımcı olurmusun

Bakım yağı olarak ne kullanıyorsunuz.. Ah keşke ben de sizin kadar başarılı olsam şı saç kesim boyama fln konusunda

Ben genelde ev elbisesi tercih ediyorum ev yaz kış cok sıcak bizim de.. Ya şu daç düzleştirme işini ben yapamıyorum galıba arkaları olmuyor

Esinin istegide onemli bence hic fikrini aldin mi sizi nasil gorse daha hosuna gider mesela

6 kilo vermek zor değil mi ya ben doğumdan sonra 20 ayda anca 8 kilo verdim irade yok ben de demek ki kıl tüy sorununu evlenmeden epilasyonla hallettim cok sukur bı de o olsa napardım acaba bandana ii fikirmiş teşekkürler.. Yasemin kolonyasını ilk kez dıyıyorum o da aklımda olsun

Ben genelde ev elbisesi tercih ediyorum ev yaz kış cok sıcak bizim de.. Ya şu daç düzleştirme işini ben yapamıyorum galıba arkaları olmuyor
Heh işte benim ayda bir kuaföre gidebilmemin tam olarak sebebi bu.. Çocuk..
walla bende iki tane cocuk var biri 1 yasinda digeri 3 kucuk olan hic durmaz ona ragmen bakimli olamyi basarabiliyorum..mutlu hissediyrm kendimi bu sekilde

Ya öyle direk kuaförden çıkmış gibi olmasına gerek yok ki ne kadar yapsan kârdır. Ben mesela kızımı ayakta sallarken o işi hallediyorum :)) üstün körü düzleştirdikten sonra saç bantları kullan. Kilo vermek bence önemli beniö biraz kilo takıntım var. Evlenirken 52 kiloydum. Evlendim 10 kilo aldım nasıl olduğunu bile anlamadım hamile kaldım hemen Ardından 22 kilo da öyle aldım etti mi 84 kilo :) şu an 65 kiloyum 10 kilo daha vericem 55 güzel oluyor bende 52 baya zayıf oluyor 168 boya ama Zayıflık güzellik getiriyor bence baya. Guzel kokmak da çok önemli ben kocamın yastığına da uzaktan parfümü sıkarım ki yatarken bile benim kökümü alsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…