Bu kez konu eşim..

Yapan senin yanında arkanı dönüncede yapar.
Karakter meselesi içinde varsa zaten yapıyodur ruhun duymaz. Bence için rahat olsun kötüyü çağırma
Ben şüpheci davrandigimda eşimde aynısını söylüyor. Bende senin karakterine kalmış yapıp yapmamak diyorum ben bilmiyorsam allah biliyor

Erkeklerin aldatması için bir sebebe ihtiyacı yok be canim burdan okuduğum konulara dayanarak konusuyorum.herşey normalkende gözleri dışarda olabilir.su sebepten adam aldatır demek BENCE yanlış.

maddi seylere takılmayın desem de hayat böyle paran yoksa yasayamazsın noktasında...mecbur kv ile yasayacaksın kirada hiç geçinemezsin para biriktirmeye gayret et diycem am a bilmiyorum asgari ücretli geçinmek zor cidden

eşya ile doldurma cok elzem seyleri alıp kendi evine gec bacım

Ayda bir bir hafta çok normal. Gitmezseniz hasta olursunuz.

Bu şartlarda evi alıyorsunuz, üstüne de kiraya veriyorsunuz. Hiç anlamadım çekilen bu sıkıntıyı

Hepimizin tonlarca borcu var. Evi kapatıp borç mu ödüyoruz ? Birgün çekeceğim sıkıntıya değmez .

Inanın bende hoşnut değilim ama baskı yaptığımda çok tartışıyoruz o yüzden birşey diyemiyorum artık. Ama uyarımı yaptım 1 sene sonra beni oyalamaya devam ederse bu sefer kötü olacak saygımda kalmayacak kimseye sevgimde

Evinizide alin annenizde yasayin daha mantikli yazik o eve bosa kira fatura odeniyor her zaman 1 hafta nedir yani

Hayatta tek başına üç kız çocuk büyüten annenize bir de evlilik evinizin parasının yarısını neden ödettiniz. Sizin anneniz ev parası verecek kayınvalideniz yıllarca evinde sizi çekecek eee siz ailelerinize eziyet olsun diye mi evleniyorsunuz. Cidden anlayamıyorum iki insan bir ev kurma sorumluluğunu bile alamazken neden evlenir. Sonra da evliliği böyle lise ilişkisi gibi bi hafta yanında yokum ya aklına bi kız girerse seviyesinde algılıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…