bu kez olsun Allahımmm

bu aralar canım çok sıkkın ve yedikçe yiyorum yükselişe geçtim.offffff bu psikolojiden kurtulmam lazım derhalll....
sabah:bir bardak elma sirkeli su bir bardak normal su.
15-20 dk sonra kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1haşlama yumurta
5 siyah zeytin
2 yemek kaşığı salata
5 tane patetes kızartması(çocuklara yapmıştım yememem gerekiyordu)

şimdi işe geldim pet şişeme su koyup masama koydum.
benim hayatımda spor yok hala yok birtürlü sokamadım ve bu aralar akşamları çok yemeye başladım akşamları yeme işini kesmem lazım.birazda hareketli olmam lazım...

günlükçüm bugün sabah:78,200dün.bu 78 acaip takıldım kaldım inemiyorum birtürlü belki vücut alışmıştır bu yeme temposuna tabi kaçamaklarımda var ya çikolataya dayanamıyorum...neyse dikkat edeceğim almayayımda eşim gelene kadar 70 olamayacağım sanırsam.umut kesmek yok ama spor yapamıyorum sorun bu biraz yapabilsem ıh olmuyor

bu gün yediklerim
sabah elma sirkeli su iki bardak
bir dilim çavdar ekmek
bir haşlama yumurta
4 zeytin
az sucuk azda peynir

ara:bir elma

öğlen:hazır çiğ köfte dürümün yarısı
bir kase incirli muhallebi

şimdi yeşil çayımı içiyorum.

akşamada evde börek var bakalım ben ne yapacağım.yememeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem...

11.03.2013 pazartesi 78,400
19.03.2013 salı 77,900
dün tartılamadım bugün 77 leri göedüm çok şükür giden sadece 500 gram ama olsun hiç yoktan iyidir.78lerde o kadar çok takıldım ki hiç inemeyeceğim sandım ama sabah 77,900 görünce sevindim.daha çok dikkat etmem gerek artık yeme düzenim oturdu hareket etmem lazım neyse günlükçüm şimdi çalışmam gerek dönecem sana.

slm günlükçüm sabah tartıldım 200 gram daha gitmiş 77,700e düşmüşüm.
dünkü menüm...
sabah sirkeli su iki bardak
kahvaltı:bir dilim çavdar ekmek
2 zeytin
omlet
salatalık domates

ara:1 avuç sarı leblebi
yeşil çay

öğlen:taze fasulye yemeği
az yoğurt
ve bol bol salata

ara:1 elma
1 portakal

akşam:yoğurdun içine kırmızı lahana ve havuç doğradım kırmızı biber ve nane attım iki kaşıkta makarna attım bir kaşıkta taze fasulye yemeği attım karıştırdım ve yedim:))biraz karışık oldu ama ne yapayım ayrı ayrı yesem çok yerdim bende böyle bir çözüm buldum

biliyorum seni terkettim çok arkalarda kalmışsın benim küçük dert ortağım.ne bileyim yazmak içimden gelmedi.bu kadar zaman ne mi yaptım hiiiç.hiç birşey yapmadım diyeti bırakmadım çokda dikkat etmedim.kilo vermem bayağı azaldı ama almadımda arada derede gez
yorum işte.eşimin gelmesine 36 gün var ben istediğim kiloya düşemeyeceğim ama ne verirsem kardır artık.

11.03.2013 pazartesi 78,400
19.03.2013 salı 77,900
10.04.2013 çarşamba 76,400

görüldüğü üzere bir ayda sadece iki kilo verebilmişim.bunada şükür almadım ya evet bugün itibariyle kilom 76,400 start verdim bu kiloyla ama sporsuz olmaz hareket etmem lazım.totoyu kaldırmam lazım muberek koltuğa çivilendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…