merhaba yine ben ve bir türlü gitmeyen kilolar.bu sefer olsun istiyorum.stresli bir işim var.eşim askerde ve iki çocukla koşturuyorum birde bunlar yetmez gibi kilolarla başım dertte.
eşim askere gittiğinde 31 gün oldu tartıda tam 90 çıktım.sabah tartıldım 86,200 bir ayda 3,800 vermişim ama sıkı bir diyet yapmadım.dikkat ettim.spor yok hareket yok sadece aburcuburu kestim.ama daha dikkatli yapmam lazım biraz daha hareketli olabilsem olacak da..
yediklerimi yazacağım burda
bugün sbah kahvaltısında iki dilim kepek ekmekle tost yaptım kaşar ve az salamla ve çay
teşekkür ederim canım sende benim günlüğüme hoşgeldin.bugün açtım umarım sürekli yazarım.ya ben işteyken acaip gaza geliyorum evde kendimi zor zaptediyorum keşke evdede net olsa canım birşeyler istediğinde açıp okuyup vazgeçerdim.ip atlamıyorumda atlar gibi yapıyorum ipim yoktaKendi topiğin hayırlı olsun arkadaşım... Haftasonu oruç tutmayı düşündüğünü söylemişsin. Çok iyi fikir, hem sevap kazanacaksın, hem sağlıklı olmak için diyet yapmış olacaksın. Ama dikkat et akşam iftar yaparken çok kaçırma :)) Evinde internet bağlantısı olmadığını söylemişsin... Çocuklarla boğuşmakta iyi fikir :) Eğer apartmanın ip atlamaya elverişliyse, hani sana bu ne gürültü diyebilecek yabancı kişiler yoksa ipte atlayabilirsin diye düşündüm
Hadi hayırlı olsun...
Bu arada eşin askermiş ve çocukta var çok zor bir durum. Ben nişanlıyken asker yolu bekledim o halde bile bana öyle zor geldiki... İnşallah Rabbim bir an önce hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin... Eşini Allah sana ve çocuklarına bağışlasınVerelim tatlım kiloları vazgeçmek yok :) Eşin askerden geldiğinde, zaten seni çok özlemiş olur, birde seni dal gibi incecik manken gibi gördüğünde değme keyfine. Süper olur
bugün sabah tartıldım 84,000 çıktım dün 84,400 dü.400 gr daha gitmiş.çok sevindim dün moralim bozulmuştu bu hafta 83 leri görürüm inşallah ah şu 80in altına bir insem musmutlu olacamda.kızlar dün resimlere baktım Allahım ben ne yapmışım ya kendime ne kadar haksızlık etmişim offfffff acaip canım sıkıldı ama verecem bu kiloları mutlaka verecem.
dünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
4 küçük zeytin
2-3 çatak menemen
ara:bir yeşil elma
öğlen:hazır çabuk çorba
bir avuç kadar leblebi
ara:yeşil çay
akşam:brokoli salatası
ara:2-3 çatal pasta
oğluşumun doğum günüydüde
400 gr. harika bence, zamanla bazen yavaş, bazen hızlıca bitecek inşaallah :) Rabbim evladına uzun ve hayırlı ömürler versin inşaallahhhh :)
Doğum günü kutlu olsunnn :)
günlükdaşız ha:)))bende senin günlüğünü ziyaret edeyim bari.senin vermen gereken azmış ya benim yolum çoook uzun.Allah yardımcımız olsun valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?