bu kez olsun Allahımmm

ahsen_81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
1.098
0
116
Konya
merhaba yine ben ve bir türlü gitmeyen kilolar.bu sefer olsun istiyorum.stresli bir işim var.eşim askerde ve iki çocukla koşturuyorum birde bunlar yetmez gibi kilolarla başım dertte.
eşim askere gittiğinde 31 gün oldu tartıda tam 90 çıktım.sabah tartıldım 86,200 bir ayda 3,800 vermişim ama sıkı bir diyet yapmadım.dikkat ettim.spor yok hareket yok sadece aburcuburu kestim.ama daha dikkatli yapmam lazım biraz daha hareketli olabilsem olacak da..
yediklerimi yazacağım burda
bugün sbah kahvaltısında iki dilim kepek ekmekle tost yaptım kaşar ve az salamla ve çay

öğlen düşündüm ne yesem diye hazır çabuk çorba aldım marketten onu içiyorum birde ayran aldım onuda ara öğün yaparım akşamada evde ne varsa az yerim ekmek yemeği düşünmüyorum

Kendi topiğin hayırlı olsun arkadaşım... Haftasonu oruç tutmayı düşündüğünü söylemişsin. Çok iyi fikir, hem sevap kazanacaksın, hem sağlıklı olmak için diyet yapmış olacaksın. Ama dikkat et akşam iftar yaparken çok kaçırma :)) Evinde internet bağlantısı olmadığını söylemişsin... Çocuklarla boğuşmakta iyi fikir :) Eğer apartmanın ip atlamaya elverişliyse, hani sana bu ne gürültü diyebilecek yabancı kişiler yoksa ipte atlayabilirsin diye düşündüm

Hadi hayırlı olsun...

teşekkür ederim canım sende benim günlüğüme hoşgeldin.bugün açtım umarım sürekli yazarım.ya ben işteyken acaip gaza geliyorum evde kendimi zor zaptediyorum keşke evdede net olsa canım birşeyler istediğinde açıp okuyup vazgeçerdim.ip atlamıyorumda atlar gibi yapıyorum ipim yokta
eşim gelene kadar zayıflamam lazım
ha bu arada hazır ayran içtim ara öğün olarak
akşama allah kerim.az yiycem ama söz size harekette yapacam

hoşçakal günlükçüm ben çıkıyorum ve hafta sonu yokum.bakalım pazartesi nasıl döneceğim yanı kilo almış olarakmı vermiş olarak mı
pazartesi sabahı tartılıp yazarım.oruç konusundada kararlıyım inşallah tutarım.

Bu arada eşin askermiş ve çocukta var çok zor bir durum. Ben nişanlıyken asker yolu bekledim o halde bile bana öyle zor geldiki... İnşallah Rabbim bir an önce hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin... Eşini Allah sana ve çocuklarına bağışlasın Verelim tatlım kiloları vazgeçmek yok :) Eşin askerden geldiğinde, zaten seni çok özlemiş olur, birde seni dal gibi incecik manken gibi gördüğünde değme keyfine. Süper olur

günaydın canım iki gün yoktum evdeydim.yazını yeni gördüm.evet haklısın eşimde çok istiyor vermemi.burdayken pek seslenmezdi bende çok saldım kendimi ama askere gidince oda telefonda ilk tanıştığımız günlerdeki gibi olsan ne güzel olur falan dedi sağlığın için falan dedi benide kırmak istemiyor ama ben anladım dönünce oda beni böyle görmek istemiyor haklı adam.yanında annesi gibi durmak istemiyorum.bu sefer çok kararlıyım zaten dönüşte tatile gideceğiz beraber başbaşa rezervasyonunu bile yaptırdım onun içinde hırslandım verecem inşallah.
hem çocuklar hemiş zor tabiki ama nasip işte asker yolu gözlemekde varmış.ama ben iyi taraflarınıda görüyorum.ilişkimiz çok rutinleşmişti birbirimizi ihmal ediyorduk şimdi özledik birbirimizi aşkımızıda raftan aldık üzerindeki tozları temizliyoruz.yeni tanıştığımız konuştuğumuz nişanlılığımız ve yeni evlendiğimiz zamanlara geri döndükaşk tazeliyoruz yani iyi tarafı da bu işte

gelelim kilo bildirimine geçen pazartesi 86,700 düm burda başka bir topğe yazmıştım kilo bildirimimiz oluyor.ba sabah tartıldım 85,100 geldim bir haftada 1,600 vermişim nasıl mutlu oldum anlatamam daha bir gaza geldim yola devam şimdiki hedefim.80i görmek inşallah bakalım 7li rakamlara bir düşsem o zaman zafıladığımı hissedecem caymak yok yala devam...o kadar çok sebebim varki

sabah:bir dilim kepek ekmek
bir zeytin ama büyüktü
biraz peynir
üç-dört çatal menemen

ara:bir bardak yeşil çay

öğlen:domates çorbası 92kalori yazıyor üstünde
bir dilim kepek ekmek

akşama menü belli dünden yaptığım bezelye yemeği var yoğurt ekmek yemeği düşünmüyorum

dünkü yediklerime ilaveten
ara:yarım elma yarım portakal yedim
akşamatetes salatası üzerine 5-6 kaşık bezelye yemeği koydum susuz yedim
2litre su içtim belkide fazladır su içmeyi severim
hareket yaptım spor yok.
buğünün listesini yarından tam vereyim diyorum bugün yediklerimi yazmayacam yarın yazarım inşallah...

dünkü menümü yazayım hemen
sabah:1 dilim kepe ekmeği
bir haşlama yumurta
iki dilim salam
ara:yeşil çay
öğlen:çabuk hazır çorba mantarlı
ara:bir elma
akşam:bir posiyon bezelye yemeği
yarım kase yoğurt

salam yok salam yok salam yok....bir daha asla yemiyeceğim canımı sıktı ya sabahta yedim ama son olsun

sabah:bir bardak elma sirkeli ılık su
iki dilim kepekli ekmekle kaşarlı salamlı tost
öğlen:1 simit
ara:yeşil çay bir küçük havuç
akşam:brokoli salatası
suyu ve sporu yazmayı unutuyorum hep pardon.günlük en az 2,5 litre su içiyorum dün 45 dk.yürüyüş yaptım.

evde kondiksiyon bisikleti var aylardır üzerine çıkmadım.sabah heves ettim 15 dk yapayım dedim ama nerde 4 dk oldu benim oğlan geldi anne ben sürecem anne çişim var.yok arkadaşlar bunlar bana bisiklet falan sürdürmezler.sporu bile beraber hoplaya zıplaya yapıyoruz.

birde sabah tartıldım 84,700 geldim.vermeye devam ediyorum bakalım pazartesi kaç gelecem.bu sefer kesin kez yaza kadar 20 veriyorum.eşim beni zayıf ve bakımlı bulacak geldiğinde

dünkü menüm hiç içaçıcı değildi günlükçüm
dün oruç tuttum.
akşam:1 porsiyon mecimek yemeği
yağsız tuzsuz salata
10 tane kadar istavrit

ara:bir dilim ayva

canım çok tatlı istedi
22.30 gibi bir halley yedim benimde kaçamağım bu oldu

2,5 litre su ve yatmadan önce elma sirkeli su

sabah 84,400 geldim
geçen pazartesi 85,100
700gr gitmiş az yahuu
ama yılmak yok yola devam..

bugün sabah tartıldım 84,000 çıktım dün 84,400 dü.400 gr daha gitmiş.çok sevindim dün moralim bozulmuştu bu hafta 83 leri görürüm inşallah ah şu 80in altına bir insem musmutlu olacamda.kızlar dün resimlere baktım Allahım ben ne yapmışım ya kendime ne kadar haksızlık etmişim offfffff acaip canım sıkıldı ama verecem bu kiloları mutlaka verecem.

dünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
4 küçük zeytin
2-3 çatak menemen

ara:bir yeşil elma

öğlen:hazır çabuk çorba
bir avuç kadar leblebi

akşam:brokoli salatası

ara:2-3 çatal pasta

oğluşumun doğum günüydüde

400 gr. harika bence, zamanla bazen yavaş, bazen hızlıca bitecek inşaallah :) Rabbim evladına uzun ve hayırlı ömürler versin inşaallahhhh :)

Doğum günü kutlu olsunnn :)

400 gr. harika bence, zamanla bazen yavaş, bazen hızlıca bitecek inşaallah :) Rabbim evladına uzun ve hayırlı ömürler versin inşaallahhhh :)

Doğum günü kutlu olsunnn :)

teşekkür ederim canım.evet vermem lazım şu hain kiloları....
günlüğüme geldiğin için de teşekkürler
garibandır biraz kendileri

Sen birde benimkini görsen deli gibi kendi kendime konuşuyorum neredeyse ama ben ince çizgiyi buldum, herkesi okuyup motive oluyorum veee sonrasında gitsinn kilolarrrrrr

günlükdaşız ha:)))bende senin günlüğünü ziyaret edeyim bari.senin vermen gereken azmış ya benim yolum çoook uzun.Allah yardımcımız olsun valla..

günlükdaşız ha:)))bende senin günlüğünü ziyaret edeyim bari.senin vermen gereken azmış ya benim yolum çoook uzun.Allah yardımcımız olsun valla..

Her zaman beklerim canım benim :) sana yeşil çay ikram ederim :) günlükdaş ve diyetdaş hahahaha daş gibi olduk zaten kiloları ala ala güldüm yaa,,uzun kısa farketmez..bu yolda hep beraberiz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…