82,900 gördüm günlükçüm.ama çok hastayım ve çocuklarımda hasta diyet ve spor hak getire.ama en önemlisi sağlıkmış onu anladım.Allah kimsenin sağlığını bozmasın iyi olduktan sonra yola devam..
Tebrik ediyorum. Günlüğün hayırlı olsun. Ne güzel kilo vermişsin. Maşallah Maşallah.
Eşin seni görünce yeniden aşık olacak. Canım verincede dengeli beslenmeye devam et. Sakın geri alma.
teşekkür ederim canım bu hafta toparladım çok şükür diyete devam dün leslie yaptım 2 mil.bu hafta biraz daha verebilirim inşallah seninki nasıl gidiyor canım devam ediyormusun vermeye.Amin canımm, çok geçmiş olsun..
.
Tebrik ediyorum. Günlüğün hayırlı olsun. Ne güzel kilo vermişsin. Maşallah Maşallah.
Eşin seni görünce yeniden aşık olacak. Canım verincede dengeli beslenmeye devam et. Sakın geri alma.
çok teşekkür ederim canım.eşim çok destek sağolsun zaten askerde aşkı depreşti gelince beni eskisi gibi bulacak.oda çok istiyor vermemi.tam 100 günü kaldı bende 100 günde bakalım kaç kilo daha verecem desteğinizi eksik etmeyin günlüğüme daima beklerim.Bu arada çokkkkkkkk geçmiş olsun hepinize.
et ürünlerini, ekmeği ve asitli içecekleri azalttıktan sonra gerisi kolay. bende zor dayanıyorum. özellikle çikolata bitiriyor beni. abur cuburdan kurtulamadım bi ya.
Maşallah canım iyi gitmissin... Söylemedin mı hiç küçültüyorum diyegünlükçüm sabah 80,400 geldim musmutluyum bir haftada 1,5 kilo daha gitmiş oleyyyyyy bu hafta sporda yapacam ve 7li rakamlara düşeceğim inşallah kocişimde görecek gününü beni telefonda sinir ediyor koca totolu diyor o gelene kadar eritecem o totoyuşok şok şok olacak
Maşallah canım iyi gitmissin... Söylemedin mı hiç küçültüyorum diyeBen olsam dayanamaz citlatirdim ) ama nasıl güzel değerlendiriyorsun bu donemi ... İns o gelene kadar 6 lıları görürsün ... O da cok mutlu olur
Keske benimki de beni gaza getirse....teşekkür ederim canım.söylemez olurmuyum söyledim beni gıcık etmek için öyle diyor eritemezmişim garibim artık ne kadar büyük görmüşsegözü korkmuş.inşallah o gelene kadar 6lı rakamlarıda görürümde o da gününü görür.çok kararlıyım bu sefer diyet meselesini ömrümde hiç bu kadar sıkı tutmamıştım.araara azmim kırılıyor oda beni gaza getirmek için söylüyor ama bazen gıcık oluyorum.....
Keske benimki de beni gaza getirse....
Ya oyleymis her halimle beğeniyormuş ... Canım ben hamileliklerde kilo aldım 2 hamilelik üst üste oldu...neden canım seni kilolu halinlemi beğeniyor oda iyiymiş.evdeyken benimki de seslenmiyordu askere gidince cesaret geldi herhalde evdeyken hışmımdan korkuyordu herhalde
sende güzel vermişsin keşke bende senin kadar olsaydım şimdi...alırken insan hiç farketmiyorda verirkrn gram hesabı yapıyor kafaya dank edince........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?