canım ikiside kötü.ben çok hızla kilo alıyorum hemen siz alamıyorsunuz.kuzenimde öyle kilo almak ister ama resmen hiç birşey yemiyor aç geziyor ve dediğin gibi yemek yemekten nefret ediyor.zayıflıkta çeşitli hastalıkları beraberinde getiriyor mesela onun hep midesi rahatsızdır.kiloda öyle hastalık getiriyor obezite.hayat işte kimileri almaya çalışır kimileri vermeye.
evet gercekten kabızlıga cok ıyı gelıo ben kullanan yorumlarına bakmıstım kabız yaptı sırke falan dıolardı alakası yok saclarımda parladı cıldımede bı berraklık geldı cok faydalı gercekten . bi de bir sey sorucam sana sen uzun zamandır sırke ıcıosun sanırım dişlerinde herhangı bır problem oldumu sankı bıraz dıslerım agrıo gıbı geldı bana yoksa ben mı kuruntu yapıorum gene nette okuduklarım yuzunden .. diş ve kemik erimesıne neden oldugunu duymustum sırkenın gunde 3 kez 2 kasıgı ılık suyla içiyorum ve agzımı calkalıorum suyla ıctıkten sonrahaklısın canım yapamadım zaten sabah hevesle içtim.ardından bir kivi yedim.işe geldim arada bir armut yedim öğlen çorba içtim ama acaip midem bulandı arada elma yedim.eve gidince çorbayı görmek istemedim haşlanmış tavuk yedim 4-5 parça ve bol salata.çorbayı büyük ihtimalle dökerim.ben tek tip beslenemiyorum.sabah normal kahvaltımı yaptım.elma sirkeli ılık suyu ben zaten diyete başlayalı içiyorum canım ama sadece sabah kahvaltıdan önce içiyorum.bir kaç kerede yatmadan önce içtim.faydası var en azından kabızlığı önlüyor.73 gündür diyet yapıyorum kabızlık sorunum olmadı şükür.
maşşallah sende iyi vermişsin.ben düzenli yürüyüş yapamıyorum işe arabayla gelip gidiyorum çocuğu okula bırakıp aldığım için.bazen leslie 2 mil yapıyorum ve gün içinde hareketli olmaya çalışıyorum bende 74 gündür diyetteyim ve bugüne kadar toplamda 11 kilo vermişim.Maşallah canım. Benim diyetimde iyi çok şükür 77.2 kg ile başladım 70.9 kg çıktım bugün 42 gündür diyetteyim hergün bir saat yürüyüşyapiyorum.
kesinlikle sağlık çok önemli.zaten bende öncelikle sağlık için vermeyi istiyorum 11 kilo verince boynum ve belimdeki ağrılar gitti ve kendimi daha hafif ve sağlıklı hissediyorum.Aynen mide rahatsızlığım çok var bu büyük etken.. Neyse az kilo veya çok kilo önce sağlık olsun inşallah..
evet gercekten kabızlıga cok ıyı gelıo ben kullanan yorumlarına bakmıstım kabız yaptı sırke falan dıolardı alakası yok saclarımda parladı cıldımede bı berraklık geldı cok faydalı gercekten . bi de bir sey sorucam sana sen uzun zamandır sırke ıcıosun sanırım dişlerinde herhangı bır problem oldumu sankı bıraz dıslerım agrıo gıbı geldı bana yoksa ben mı kuruntu yapıorum gene nette okuduklarım yuzunden .. diş ve kemik erimesıne neden oldugunu duymustum sırkenın gunde 3 kez 2 kasıgı ılık suyla içiyorum ve agzımı calkalıorum suyla ıctıkten sonra
öğlen düşündüm ne yesem diye hazır çabuk çorba aldım marketten onu içiyorum birde ayran aldım onuda ara öğün yaparım akşamada evde ne varsa az yerim ekmek yemeği düşünmüyorum
Ahsen seni takip ediyorum. Sakın bırakma. 6 ları göreceksin. her zaman spor yap. Tamam mı Canım benim. eşinin gelmesine nerdeyse 3 ay var 12 kg daha verirsin. Sıkı tutarsan. 68 kg. O gelincede o gazla devam vermeye süper olacaksın vallaaaa
teşekkür ederim canım benim.desteğin beni çok mutlu etti.inşallah vermeye devam edeceğim.sabah 78,700 gördüm eşim gelene kadar en az 70 olmak istiyorum.işin ucunda tatil var.birde eşim zayıflamış ben vermeseydim yanında nasıl duracaktım tahmin bile edemiyorum
Müthiş birşey 12 kilo verebilmiş olmak. Ben 2 kilo verdim ve havalara uçuyorum. İnşallah ben de o günleri görebilirim. Ben de kendi çabamla uğraşıyorum. İnşallah yaza incecik olucaz. Ben senden daha kiloluyum tabi ama olsun azmin elinden birşey kurtulmaz değil mi?
teşekkür ederim canım.eşim gideli 85 gün oldu.11 kilo verdim.gelmesine 71 gün var.8-9 kilo daha veririm diyorum 69ları görsem çok güzel olur.desteğe ve gaza ihtiyacım var haydi kızım yaparsın yapabilirsin kendi kendimi gaza getireyim bari olur neden olmasın geçen saba tümerin proğramında izledim kızın biri 90 kilo vermiş doktor kübilay var ya adını hatırlayamadım o verdirmiş kız 157 kilo imiş 67 kilo olmuş gözlerime inanamadım
Neden olmasın ki, olamaz diye bir şey yok..imkansız asla değil canım..hep yanındayım..sonunda senin harika bir hedefin var, emin ol eşin seni öyle görünce 1 kez daha aşık olucak ve o anı görmek için herşeye değer
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?