bu kez olsun Allahımmm

Aynen mide rahatsızlığım çok var bu büyük etken.. Neyse az kilo veya çok kilo önce sağlık olsun inşallah..

evet gercekten kabızlıga cok ıyı gelıo ben kullanan yorumlarına bakmıstım kabız yaptı sırke falan dıolardı alakası yok saclarımda parladı cıldımede bı berraklık geldı cok faydalı gercekten . bi de bir sey sorucam sana sen uzun zamandır sırke ıcıosun sanırım dişlerinde herhangı bır problem oldumu sankı bıraz dıslerım agrıo gıbı geldı bana yoksa ben mı kuruntu yapıorum gene nette okuduklarım yuzunden .. diş ve kemik erimesıne neden oldugunu duymustum sırkenın gunde 3 kez 2 kasıgı ılık suyla içiyorum ve agzımı calkalıorum suyla ıctıkten sonra

Maşallah canım. Benim diyetimde iyi çok şükür 77.2 kg ile başladım 70.9 kg çıktım bugün 42 gündür diyetteyim hergün bir saat yürüyüşyapiyorum.
maşşallah sende iyi vermişsin.ben düzenli yürüyüş yapamıyorum işe arabayla gelip gidiyorum çocuğu okula bırakıp aldığım için.bazen leslie 2 mil yapıyorum ve gün içinde hareketli olmaya çalışıyorum bende 74 gündür diyetteyim ve bugüne kadar toplamda 11 kilo vermişim.
Aynen mide rahatsızlığım çok var bu büyük etken.. Neyse az kilo veya çok kilo önce sağlık olsun inşallah..
kesinlikle sağlık çok önemli.zaten bende öncelikle sağlık için vermeyi istiyorum 11 kilo verince boynum ve belimdeki ağrılar gitti ve kendimi daha hafif ve sağlıklı hissediyorum.

ben üç kez içmiyorum canım sabahları içiyorum akşamları düzenli içemiyorum aklıma gelirse.diş ağrısı yokta diş taşı oluştu bende ondan mı acaba hiç aklıma gelmemişti.tadı berbat gerçekten ama işe yarıyor zararlarını bilemem.ben kabızlığa iyi geliyor ve metobolizmayı hızlandırıyor diye içiyordum.

günlükçüm bu sabah itibariyle 79.000 gördüm.toplamda 11 kilo gitmiş.kendimi çok hafiflemiş hissediyorum.eşimin askerden gelmesine 82 gün var bir bu kadar daha verebilirmiyim acaba.bu arada 74 gün oldu.eşimin askere gittiği ertesi sabah tartıya çıktım ve 90,000gelmiştim.bu sabah 79,000 çok hafifledim eşim gelene kadar 6lı rakamları görmek istiyorum görürüm inşallah.tatilde eşimin yanında incecik olurum.....

günlükçüm 79,500 oldum.salıverdim kendimi çok üşengrcim parmağımı kaldırasım yok valla.sekesenede çıkmak istemiyorum offf off ne olacak benim halim toparlanmam lazım...

öğlen düşündüm ne yesem diye hazır çabuk çorba aldım marketten onu içiyorum birde ayran aldım onuda ara öğün yaparım akşamada evde ne varsa az yerim ekmek yemeği düşünmüyorum

hazır corba icme icindekiler vucuttaki tuzu tutarak kilo yapiyor. enistemin diyetisyeni soylemisti. benden soylemesi!

uzun zamandır uğramıyorum sana merak etmişsindir.baya bir boşladım seni.aslında kilo verme fikrinden uzaklaştım diyet spor kilo kelimelerini duymak görmek istemedim.sanırsam bunalıma girdim.birde adet olunca hiç tartıya çıkmadım.çikolata sütlaç börek çörek ne bulursam yedim yedikçe sinirlerim bozuldu.sinirlerim bozuldukça yedim.yani kısır bir döngüye girdim.eşimle telde kavga ettim boşuna onunda canını sıktım...
neyse dün sabah kilomu görmek için tartıya çıktım 82,83olmuşum diyordum kendi kendime hazin sonumu merak ediyordum ama oda ne 79,500 görünce çok mutlu oldum o kadar yememe rağmen almamışım.buda bana moral motivasyon olarak geri döndi tabiki...dün tekrar başladım eşim gelene kadar ne verebilirsem kardır 72 gün var gelmesine...
bu sabah tartıldım 78,900 evet 78 leride gördüm ve mutlu oldum son hız devam günlükçüm.aradan sonra devam inşallah bir daha o depresyonu yaşamam bu seferkinde şanslıydım vermeye devam.günlük menüde yazacağım sana artık....

Ahsen seni takip ediyorum. Sakın bırakma. 6 ları göreceksin. her zaman spor yap. Tamam mı Canım benim. eşinin gelmesine nerdeyse 3 ay var 12 kg daha verirsin. Sıkı tutarsan. 68 kg. O gelincede o gazla devam vermeye süper olacaksın vallaaaa

teşekkür ederim canım benim.desteğin beni çok mutlu etti.inşallah vermeye devam edeceğim.sabah 78,700 gördüm eşim gelene kadar en az 70 olmak istiyorum.işin ucunda tatil var.birde eşim zayıflamış ben vermeseydim yanında nasıl duracaktım tahmin bile edemiyorum

Azmin elinden hiç bişi kurtulmaz arkadaşım, eğer istersen 70 olursun eşin gelene kadar..hatta kafana koy ve 96.9 bile olsan 6 lı rakamları gör derim ben

.

Müthiş birşey 12 kilo verebilmiş olmak. Ben 2 kilo verdim ve havalara uçuyorum. İnşallah ben de o günleri görebilirim. Ben de kendi çabamla uğraşıyorum. İnşallah yaza incecik olucaz. Ben senden daha kiloluyum tabi ama olsun azmin elinden birşey kurtulmaz değil mi?

teşekkür ederim canım.eşim gideli 85 gün oldu.11 kilo verdim.gelmesine 71 gün var.8-9 kilo daha veririm diyorum 69ları görsem çok güzel olur.desteğe ve gaza ihtiyacım var haydi kızım yaparsın yapabilirsin kendi kendimi gaza getireyim bari olur neden olmasın geçen saba tümerin proğramında izledim kızın biri 90 kilo vermiş doktor kübilay var ya adını hatırlayamadım o verdirmiş kız 157 kilo imiş 67 kilo olmuş gözlerime inanamadım

inşallah canım.sen kaç kilosun olmaz diye birşey yok yeterki biz azimli ve kararlı olalım kadın isterse olur elimizden hiç bir şey kurtulamaz.gidecek pis kilolar acaip gaza geldim işte olmasam dışarı çıkar koşardım o kadar yanii:)))

Neden olmasın ki, olamaz diye bir şey yok..imkansız asla değil canım..hep yanındayım..sonunda senin harika bir hedefin var, emin ol eşin seni öyle görünce 1 kez daha aşık olucak ve o anı görmek için herşeye değer

.

kesinlikleee bende beni görünce tepkisini çookk merak ediyorum.ya zaten eşimde zayıflamış ben onun yanında çok kötü duracaktım şayet eski kilomda kalsaydım annesi gibi görünecektim.şu halimle bile kötü dururum daha vermem gerekiyor birde tatile gideceğiz çocukları bırakıp başbaşa:18::18:vermem lazım vermem lazımm

dün yediklerimi yazayım diyorumda hiç içimden gelmiyor valla çok kaçırmadımda akşam kardeşimle eşi bizdeydi biraz kaçamak yaptım mecburen.birde kepek ekmeğim yoktu.kaç gündür alacam alamıyorum bugün sırf onun için çıkıp bimden çavdar ekmeği aldım.hoş ekmeği sadece sabah kahvaltısında yiyorum diğer öğünler yemiyorum yada yememeye çalışıyorum

sabah tartıldım 78,600 geldim 100 gram daha gitmiş günlükçüm gidecek nu kilolar inşallah...
bugün ki menümü yazıyorum
sabah:1 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
4-5 zeytin
domates salatalık azda yeşillik
bir bardak şekersiz çay

ara:bir avuç sarı leblebi
bir dilim ayva
bir bardak yeşil çay

şimdilik yediklerim bu kadar

haftasonu sapıtıyorum ben ya evde olmak yaramıyor arkadaş.ha bire yiyorum özellikle aburcubur dayanamıyorum.neyse yılmak caymak yok yola devam.
sabah:78,400 çıktım ya ben bu çiftlerde takılıyorum kesin takılıyorum tekli sayıları çabuk geçiyorum çiftlerde takılıyorum

bundan sonra he pazartesi kilo bildirimi yapacağım böylece haftada ne kadar verdim görürüm biraz daha sıkmam gerekiyor ama
11.03.2013 pazartesi 78,400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…