Bu arada sen bu azimle bana yetişip geçersin yakında :)neden canım seni kilolu halinlemi beğeniyor oda iyiymiş.evdeyken benimki de seslenmiyordu askere gidince cesaret geldi herhalde evdeyken hışmımdan korkuyordu herhalde
sende güzel vermişsin keşke bende senin kadar olsaydım şimdi...alırken insan hiç farketmiyorda verirkrn gram hesabı yapıyor kafaya dank edince........
sabah tartıldım 79,700 sonunda 7li rakamları gördüm günlükçüm çok şükür yazarken bile elim 8li rakamlara gidiyor ama hayır artık 80leri görmek istemiyorum.lahana çorbası diyetine başladım bugün ama uzun sürmez gibi bakalım haberdar ederim...
sabah tartıldım 79,700 sonunda 7li rakamları gördüm günlükçüm çok şükür yazarken bile elim 8li rakamlara gidiyor ama hayır artık 80leri görmek istemiyorum.lahana çorbası diyetine başladım bugün ama uzun sürmez gibi bakalım haberdar ederim...
Vaay canına yaaa ne kadar çok görüyorum zayıflamak istiyorsunuz ama başarılamıyor :/
Bense kilo almak istiyorum ama bende başaramıyorum.. Kilo almak daha zor biliyormusnuz kızlar
Evet biliyorum var çevremde çok üzülüyorum. Sizin boy kilo ne
Cidden üzülünecek bişey.. Düşünsenize yemek yemekten nefret ediyorsunuz, buda berbat..
Bir an önce tabağım bitse diye sinir oluyorum (Allahın gücüne gitmesin diyorum bir yandan da)
158 boy/ kilo 42-43
Sigara için ben öyle kilo alamıyorum ve iştahım yok..
Ama kötü bir teklif tamam sustum
Canım gerçekten zayjfsin insallah alirsin istediğin kadar. Sigarayı 2-3 ay önce bıraktım. Baslamak Gerçekten kötü fikir. Sen sigarayı biraksanda fıstık gibi olsan nasıl olur
Bırakamıyorum ki.. daha doğrusu bırakmak istemiyorum hiç
Eskiden 50 kiloydum..İdeal olan o ama yeni evlendim bakalım 'evlilik kilo aldırıyor' kelimesi tek umudum artık[/QUOTE
Tebrik ederim canım. Hadi bakalım evlilik aldırmazsa sigarayı bırak gitsin.
teşekkür ederim canım.senin diyetin nasıl gidiyor.Tebrik ederim canim
canım ikiside kötü.ben çok hızla kilo alıyorum hemen siz alamıyorsunuz.kuzenimde öyle kilo almak ister ama resmen hiç birşey yemiyor aç geziyor ve dediğin gibi yemek yemekten nefret ediyor.zayıflıkta çeşitli hastalıkları beraberinde getiriyor mesela onun hep midesi rahatsızdır.kiloda öyle hastalık getiriyor obezite.hayat işte kimileri almaya çalışır kimileri vermeye.Vaay canına yaaa ne kadar çok görüyorum zayıflamak istiyorsunuz ama başarılamıyor :/
Bense kilo almak istiyorum ama bende başaramıyorum.. Kilo almak daha zor biliyormusnuz kızlar
ahsen kendine işgence etmeyi bırak o corba berbat otesı bısey bende cok ugrastım nafıle yanı corbayı yazdıgını gorunce bıle mıgdem bulanda daha pratık bı cozum sunyım sana gunde 3 defa 2 yemek kasıgı sırkeyı bı bardak ılık suya koy ıc canım sabah ac , oglen yemek oncesı , aksam yatarken . birazcıkta bogazdan kes tamamdır ayın 15ınde basladım dun tartıldım 65 den 63e dusmusum bunu denemelisin bence.
sabah tartıldım 79,200 geldim oleeeeeeeeyyyyyy çok mutlu oldum.vermeye başladım
Bırakamıyorum ki.. daha doğrusu bırakmak istemiyorum hiç
Eskiden 50 kiloydum..İdeal olan o ama yeni evlendim bakalım 'evlilik kilo aldırıyor' kelimesi tek umudum artık[/QUOTE
Tebrik ederim canım. Hadi bakalım evlilik aldırmazsa sigarayı bırak gitsin.
İnşallah canım.. sen bırakmışssın ne güzel maşallah 3 ay olmuş, hayatın boyunca bir daha içmemen dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?