Bu kez sıra bende miydi?:/

İlla ki her seferinde erkeğin atması mı lazım. O da düşünülmek önemsenmek istiyor olabilir

Aklıma takıldı tekrar sade bir şekilde buraya danışıyorum. Buluştuğum kişi birinci görüşme sonrası mesaj atmasına rağmen ikinci görüşmeden sonra atmadı, ben de atmadım 4 gün oluyor. Sizce atmalı mıydım? benden mi bekliyor? bu saaten sonra o atar mı ? :/

Eski konunuzu biliyorum ve adamın cinsel birliktelik beklentisi olduğunu söylemiştim size zaten. Bu beklentisini karşılayamayacağınızı düşündüğü için aramıyordur. Siz ararsanız sizin de istediğinizi düşünür yine teklif eder istemezseniz ters konuşur ve sizi hiç aramaz. Denemesi bedava. Bu duruma düşmek istemiyorsanız bence sallayın bu adamı. Türkiye'de başka erkek mi kalmadı yahu?

Son düzenleme:
İyi ki biriyle buluştun heee sen de :D açtığın iki konuya bakarsak fazla önemsiyorsun bir de olmasa da olur allah allah kafana takacak başka bir şey bulamamışsın galiba yok benden mi bekliyor yok insta storye bakmadı sonra baktı fazla inceliyorsun irdeliyorsun sonra üzülen sen olursun

İyi ki biriyle buluştun heee sen de :KK70: açtığın iki konuya bakarsak fazla önemsiyorsun bir de olmasa da olur allah allah kafana takacak başka bir şey bulamamışsın galiba yok benden mi bekliyor yok insta storye bakmadı sonra baktı fazla inceliyorsun irdeliyorsun sonra üzülen sen olursun
Takacak omkadar çok şeym var ki hayal bile edemezsiniz.. ben sadece absürt davranışına bir yorum getirebiliyor musunz diye konu açtım bu platformun işlevine uygun olarak. kimsenin peşinden koşacak kafar da ucuz biri olmadım hiçbir zaman zaten. :halay:Olay bundan ibaret

İlla ki her seferinde erkeğin atması mı lazım. O da düşünülmek önemsenmek istiyor olabilir
Çok nazlı değil mi sizce de bu şekilde davranması unursamaz davranıyor söylediğinizle ilgisi her sefernde yazan biri değildi zaten genelde buluşma teklifi etmek için yazardı.

Eski konunuzu biliyorum ve adamın cinsel birliktelik beklentisi olduğunu söylemiştim size zaten. Bu beklentisini karşılayamayacağınızı düşündüğü için aramıyordur. Siz ararsanız sizin de istediğinizi düşünür yine teklif eder istemezseniz ters konuşur ve sizi hiç aramaz. Denemesi bedava. Bu duruma düşmek istemiyorsanız bence sallayın bu adamı. Türkiye'de başka erkek mi kalmadı yahu?
Asla atmam o kadar düşmedim de.. anlamsızlık benim kafamı her zaman kurcalar o nedenle merak ettim. Sohbetimiz gayet havadan sufdandı görüşmede duruşumu anlamıştur onu ben de sezdim zaten. "norm"larına göre biri olmadıgımı ayıkmıştır belki de...

Takacak omkadar çok şeym var ki hayal bile edemezsiniz.. ben sadece absürt davranışına bir yorum getirebiliyor musunz diye konu açtım bu platformun işlevine uygun olarak. kimsenin peşinden koşacak kafar da ucuz biri olmadım hiçbir zaman zaten. :halay:Olay bundan ibaret
Ben sana ucuzsun demedim bu biraz ağır olmuş. Fazla takıyorsun demek istedim ilk günden sonra ikinciyi açmışsın ondan yani. Gerçi ilkinde de instayı ne çok kontrol etmişsin bu insta çıktı mertlik bozuldu :D tavsiyem pek takmaman olur taktıkça adam hiç yazmaz umursamaz ol bak o vakit yazar birden ;)

Asla atmam o kadar düşmedim de.. anlamsızlık benim kafamı her zaman kurcalar o nedenle merak ettim. Sohbetimiz gayet havadan sufdandı görüşmede duruşumu anlamıştur onu ben de sezdim zaten. "norm"larına göre biri olmadıgımı ayıkmıştır belki de...

Anlamlı gayet, adamın "evde takılmak istediği" biri var ve siz buna uymuyorsunuz. Gayet basit.

Ben sana ucuzsun demedim bu biraz ağır olmuş. Fazla takıyorsun demek istedim ilk günden sonra ikinciyi açmışsın ondan yani. Gerçi ilkinde de instayı ne çok kontrol etmişsin bu insta çıktı mertlik bozuldu :KK70: tavsiyem pek takmaman olur taktıkça adam hiç yazmaz umursamaz ol bak o vakit yazar birden :KK66:
instagramda çok az kişi ekli bende o nedenle apaçık belli oluyor kimin neye baktığı bir de mertçe davranış sergilemeyen kişiler bulekikde de tavırlarını belli edebililer sosyal medya da gğnümüzde bir duygu aracınz fçnüştğ nerdeyse. bu sebepten ilk kez olan bir durum oldugu için ilişki kurdum

Back
X