Bu kezde, gelinlerden kayınvalidelere gönderilen inciler !

_CandaS_

Çok şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
6.066
72
163
Selam arkadaşlar.
Merak ediyorum hep mi kayınvalideler incitir gelinlerini laflarıyla.
Bizde onları incitiyormuyuz acaba ?
Farkında olarak yada olmayarak söylediğimiz incileri paylaşalımmı?
Bazen tamamen iyi niyetle söylediğim ama onun alındığını sonradan farkettiğim laflar oluyor.Sizde yaşıyor musunuz bu durumu ? Paylaşalımmı ?

Hadi ben bitane açılış yapayım :)

Kayınvalidemle eşimin yanında tartıştık bir defa.
Eşimin kardeşiyle annesi resmen bana saldırdılar laflarıyla, haklı olduğum bir konuda (eşim öyle diyo)
Annesi oğlunu kendine inandırmak için habire ağladı durdu.
Bana canımı sıkacak bir laf söyledi sustum, sustum.
Dayanamadım.

Dedim ; ya yeter ya habire duygu sömürüsü yap sen, işin gücün bu.
Böyle deyince dahada ağlamaya başladı.
Snra bana diyoki; dile bak, ben laf bilmem susar kalırım, sen lafınla alt edersin beni diye.
Oysaki konuşmayı ben onun kızı,kardeşi ve yeğeninden öğrendim.Kendinde kısmen.
Ama duygu sömürüsü aşikardı, bana laf edeceğinde hüngür hüngür ağlayan kadın, çatır çatır ses titremesi olmaksınızın konuştu.
Aslında onu bozduğumu farketmedim, dün akşam aklıma geldi aylar öncesinde yaşadığımız bu olay.
Yinede demeseydim dedim cahille cahil olmaya gerek yoktu yani ...

neler yazılcak merak edıyorum :))

bu arada ben nasıl olursa olsun yaslıların aglamasına dayanamam yaa

Canım yaşlı değil çok, 50 yaşında daha.
En büyük silahıdır ağlamak.

Bu arada kimse pek birşey yazmak istemiyor sanırım.

bi tane inci de benden gelsin...
kayınvalidemle altlı üstlü otuyoruz..evde bi de bekar görümcem var 35 yaşında..
ilk evlendiğimiz dönemler eşim gece 11 de işten eve geliyordu...
görümcemde güya ben yalnız kalmıyım diye hep bana gelirdi...eşim gelirdi 11 de yemek filan derken saat 12-12:30 olurdu.görümcem hala bizde.artık o giderdi biz direkt uyumaya giderdik.nitekim bende çalışıyorum ve sabah erken kalkıyorum..

bi gün hep beraber oturuken kayınvalidem dedi illede torun isterim yaşlandım diye
dedim walla anne oğlun 11 de geliyor kızın 12 de gidiyor...bizde o saatten sonra kardeş kardeş yatıyoruz..üzgünüm ama senin için sadece allahtan uzun ömür dileyebilirim..

başta eşim olmak üzere herkes şookkk tabi

valla okadar çokki öle terbiyeiz ve sygısız bir insan değilim ama sabır gücüm bukadar ne yapabilirmki
öhömmmm başlıorum
giyinmişim tam dışarı çıkıorum kaynanacım demezmi ay o gömlek çok kısa değilmi bende ben bööyle giyiorum dedim oda ben bulurum ama uzununu dedi (3 senedir aynı laf) bende 3 senedir araya araya yoruldun bana kıyafet bulmak için harap oldun ben alırım kendime sen merak etme dedim ki bana bir çorap almışlığı yoktur
bize geldiler bi akrabalarını davet etmek istedi bize bende ok dedim ama okadaın çok dedikodu yapıo sevmiorum dedim başadı misafirler şöle iidir böle iidir kısmet getirirler tabi tabi dedim görümcemin kısmete ihtiyacı olmadığı için kapıyı açmıo gidince... şokkk
bide kayınpedeimden olsun barimm o ekisk kalmasın

yine bize geldiler bende çocugu yıkıcam oğlumun gazı lduğu için göbeği biraza dıaşrı çıkmıştı kayınpederimde sürekli oraya para bağla geçer diodu bende babam çeyrek bağlayınca geçiomuş bi çeyreğim lsaydı bağlardım dedim saolsunlar oğluma bir zıbın bile almış değiller

şimdilik aklıma gelenelr bukadar dediim biçokm şeye sonradan pişman oluorum bu söledikliermde sadece buraya yazdıkalrımdan ibaret değil ben kısaltıorum kötü biri sanmayın lütfen:kedi:

Valla haketmişler yani, süpersin ama :))
Olurda bizde yaşarsak aklımda olsun :))
Durumum senle banzeşiyor :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Haketmişler ama.
Ne demişler söyleyene değil, söyletene bak.
Canım kenini kötü hisetme bence, sonuçta kayınvalideler çok daha fenasını yapıyor.
Onarınkinin yanında hiç kalır bunlar.
Ama kötülükten denmiyo ya.
rahat ol sen :) Bende önce söyler sonra pişman olurum.
Ama kaşınıyolar bazende başka çare kalmıyor.

dışardaki bi çok insana göre iiler ama ben karışmalarına ve menfaatçi olmalarına katlanamıorum bir türlü bu arada bi tane daha yazimm ben uzun tırnak ve oje kullanıorum sürekli kaynanam abisi bize geleceği zaman sürekli kesitrmeye çalışır bende en son dayanamadım ya adamımı parçalıcam tırnakalrımda kesmiorum dedim

ben yaklaşık 2 senedir görüşmüyorum artık..yoksa daha ne inciler çıkardı..
bizimkiler kötü her lafı söyler sonrada öyle demek istememişler aslında olur...
üzüm üzüme baka baka ...bende onlara benzemiştim..yoksa bi art niyet yok yani

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aynı benimkiler.Ama arada fark var benim dediklerim fesatlıktan, onlarınki iyilikten kafamçokkarıştı

Görümcem yurtdışına yerleşecekti, 5 gün önceye kadar dememiş bilet tarihini.
Senin kızında amma fenaymış, annedende saklanmaz ya dedim.
Birşey demedi demedi, kaynımla beraber bir tartışmamızda o lafımı kustular.
Asıl fena benmişim alsanaalsanasmile

önceleri aptal aşıktım..artık gözüm açıldı..anlatsam roman olur...
üstelikte daha 2,5 yıllık evliyim ....
küs olduğumuz dönemde hamile kaldım ne bi tebrik nne bişey..
sonra 16 haftalıkken bebeğimi kaybettim...
ne geçmiş olsun nede başka bişey...
bide gebeliğin sonlandırılması öğrendiğimizde bi prof a gidecektik..görümcem demiş bende geliyim..
eşimde ben rahatsız olurum diye yok demiş..
sonra operasyon için hastane ye yattım 2 hata hastaneye gittim geldim..operasyondan sonra 3 hafta evde yattım..bi tanesi kapımı çalmadı..
kızgın anımda eşime söylediğimde de bana kızdı sen rahatsız olmayasın diye gelmiyorlar...
dedim allahtan kork be.ayıptır...
aslında o dr gelmek istemişte falan da filan da...
bende dedim walla canım onun canı gezmek istemiş..sende yemişssin...
benim için gelen insan ağzının içindeki hastanede yattım bi kere gelmedi bi tel etmedi 3 hafta evde yattım bi tabak çorba getirmedi..hagi gelmek istemeymiş ben anladım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…