ben yazmak isterdim ama kayınvalide denince diken diken oluyorum
bi tane inci de benden gelsin...
kayınvalidemle altlı üstlü otuyoruz..evde bi de bekar görümcem var 35 yaşında..
ilk evlendiğimiz dönemler eşim gece 11 de işten eve geliyordu...
görümcemde güya ben yalnız kalmıyım diye hep bana gelirdi...eşim gelirdi 11 de yemek filan derken saat 12-12:30 olurdu.görümcem hala bizde.artık o giderdi biz direkt uyumaya giderdik.nitekim bende çalışıyorum ve sabah erken kalkıyorum..
bi gün hep beraber oturuken kayınvalidem dedi illede torun isterim yaşlandım diye
dedim walla anne oğlun 11 de geliyor kızın 12 de gidiyor...bizde o saatten sonra kardeş kardeş yatıyoruz..üzgünüm ama senin için sadece allahtan uzun ömür dileyebilirim..
başta eşim olmak üzere herkes şookkk tabi
valla okadar çokkiöle terbiyeiz ve sygısız bir insan değilim ama sabır gücüm bukadar ne yapabilirmki
öhömmmm başlıorum
giyinmişim tam dışarı çıkıorum kaynanacım demezmi ay o gömlek çok kısa değilmi bende ben bööyle giyiorum dedim oda ben bulurum ama uzununu dedi (3 senedir aynı laf) bende 3 senedir araya araya yoruldun bana kıyafet bulmak için harap oldun ben alırım kendime sen merak etme dedimki bana bir çorap almışlığı yoktur
bize geldiler bi akrabalarını davet etmek istedi bize bende ok dedim ama okadaın çok dedikodu yapıo sevmiorum dedim başadı misafirler şöle iidir böle iidir kısmet getirirler tabi tabi dedim görümcemin kısmete ihtiyacı olmadığı için kapıyı açmıo gidince... şokkk
bide kayınpedeimden olsun barimm o ekisk kalmasın
yine bize geldiler bende çocugu yıkıcam oğlumun gazı lduğu için göbeği biraza dıaşrı çıkmıştı kayınpederimde sürekli oraya para bağla geçer diodu bende babam çeyrek bağlayınca geçiomuş bi çeyreğim lsaydı bağlardım dedim saolsunlar oğluma bir zıbın bile almış değiller
şimdilik aklıma gelenelr bukadar dediim biçokm şeye sonradan pişman oluorum bu söledikliermde sadece buraya yazdıkalrımdan ibaret değil ben kısaltıorum kötü biri sanmayın lütfen:kedi:
benim durum kolay kolay kimseyle benzemez...
bendekiler numunelik....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3dışardaki bi çok insana göre iiler ama ben karışmalarına ve menfaatçi olmalarına katlanamıorum bir türlü bu arada bi tane daha yazimmben uzun tırnak ve oje kullanıorum sürekli kaynanam abisi bize geleceği zaman sürekli kesitrmeye çalışır bende en son dayanamadım ya adamımı parçalıcam tırnakalrımda kesmiorum dedim
ben yaklaşık 2 senedir görüşmüyorum artık..yoksa daha ne inciler çıkardı..
bizimkiler kötü her lafı söyler sonrada öyle demek istememişler aslında olur...
üzüm üzüme baka baka ...bende onlara benzemiştim..yoksa bi art niyet yok yani
gülme yavrucuğum gülme..ben nasıl böyle bi kız oldum inanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?