Bu kezde, gelinlerden kayınvalidelere gönderilen inciler !

ayy öle valla onlar saf biz cin oluoruz işlerine gelince onlarınki iilikten biz kötü kalpliyiz

hep lafı biz yemeyelim dimii ama
bende anlatayım barimm
evlendık eşim işten çıktı moraller sıfır
3-5 böle sürdü
o sıra ben çalışıyorum
kaynanamla oturuyoz eltımın kızını sevıyoz
sende yapsanda senınkini sevsek dedi ( daha önceden eşimi sıkıştrdığını biliyorum bu konuda )
o an bi tepem attı
kaç aydır nası geçiniyosunuz kirayı nası verıyosunuz faturalar nası ödenıyo diye sormuyosun bıde çocuk mu istiyosun dedim ben yapmıyorum sen yap senınkini sevelım dedim
bunu nasıl diyebildim bilmıyorum ama çıktı ağzımdan
kızardı bozardı ter döktü
o gün bugundur bebek lafını açmaz bana 2 yıl olcak anca keyfim istedi yapıcam :lepi:

Yazık ya aslında acınacak duruma düşmüşlerde farkında değiller.
Eden bulur canım hiç dert etme.
Benimkilerde ben bir kere bayıldım.şimin ailesiyle tartışmıştık.
İkiyüzlü bir kayınvalidem var eşimin yanında melek yokken adını siz koyun artık.
Köpek gibi saldırdı kaynım tehditvari konuştu benle.
Bende işyerindeyim.Eve dönerken bayıldım.
Eşime anlattım, oda ailesine demiş.Saatlar sonra zoraki aradılar.
Yalandan bir geçiş olsuna geldi kayınvalidem dalga geçer gibi konuştu gitti.
evli 2 çocuk sahibi görümcemde, yaptığım kötülüklerin yerine geçsin.
Orda çekeceğie burda çekmişsin iyi olmuş ahirette çekmektense dünyada çekmeyi tercih etmeliymişim.
Resmen dalga geçti benle.Annesinin canını yaktığımı onun yerine günahıma kefaret olduğunu ima etti aklınca.Allah ona da o kefaretleri nasip eder inş....
ayy öle valla onlar saf biz cin oluoruz işlerine gelince onlarınki iilikten biz kötü kalpliyiz

Evet aynen öyle.Türk dilinede bakarsan tersini söylüyor.
Gelmekten Gelin türemiş.
Kaynamaktan kaynana diyorum ben kaydirigubbakcemile3

Haketmişler çokta iyi yapmışsın, söylüyolar ama laf nereye gidiyo blmiyolar sanki.
Bizimkilerde çok dedi bunu, bende tam bu cevabı verecekken laf etmemeye başladılar.

Bişey daha geldi aklıma.Kayınvalidemin laf sokma temsilcisi bir kızkardeşi var.
Birgün kayınbiraderimin kızarkadaşıyla konuşuyolar.
Kapattı teli.Bana dönüp demez mi?
Küçük gelinlerimiz çok iyi çok seviyoruzda bide büyükler soğuk olmasa diye.
Ki benim onlara yanaştığım kadar hiçbiri yanaşmamaıştır.
Bende dedim, ee o zaman küçük gelinlerle mutluluklar dilemek düşer bizede.
Yüzüme deme mi çok fenasın diye ???
Ama sonra noldu o iyi olan küçük gelini nişanı attığı gibi babası amcasıda ev basmış onları dövmüşler.
Benden sakladılar, saf eşim ağğzından kaçırdı.
eeee ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Büyüksün rabbim sen :Saruboceq:

candas senınkide mi bişe olunca senden saklıyo
benımkıde saklar bana hiç belli etmezler
çunku biliyo ben dicem bak gördunmu böle böle diyodunuz noldu :)))
o yuzden çaktırmazlar bana
eşim söler saolsun :)
çokta lazım dertleri böle iyi ohhhhh

:))) bızımde tam tersı gelınımız saolsun herseyı bılır asla saklamayız ama o kendı asla kendısıyle ılgılı bırsey anlatmaz soylemez sonra tam yerınde cok guzel kullanırr...
ornekte vereyım hattaaa
bırgun yeğenıme dugunde taktıgımız pırlanta setını takmıs yegenımde 4 yasında yalnız kolyesını,,yuzuklerı (parmakları aynımıdır artık sız tahmın edın)tak demıs oda vermıss
bende aman kaybolmasın ya yazık dedımm
bana dırekt sen annemın kolyesını kaybetmıssın ya dedıı benım kaybettıgım bır tek tas oda tam bellı deıl onun taktıgı pırlanta set dusunun sok olmustumm:))))
boyle sıze bu sayfalar yetmıcek kadar ornek verebılırımm...

hani derler ya bu erkeklerin hepsi aynı...
bu erkeklerin analarıda aynı ha...

bı annem farklı sanırımm:)))
soylemeden gecemıcegım:))
yegenım ıcın kole yengem ıcın kole olur sonra hak etmeden lafları yer otururr..
okadar yavaş sakın bır ınsankı oyuncagı oldu abım uzulmesın dıye yengemın..

evet aynen öyle kesinlikle söylemez.
Söylemesi gerekenleride söyleme ama sinir olacaklarımı anında yetiltirir.
Eşimin yanında da yok canım söyledim ya sana ayağına yatar.
Bende saf hatırlyamadım unuttum demekki derim.
Valla bende eşimde öğreniyorum, şimdi susuyorumda
o küçük oğlu evlensin bi asıl o zaman benim ağzım açılacakta bi daha kapatamayacaklar.
hani derler ya bu erkeklerin hepsi aynı...
bu erkeklerin analarıda aynı ha...
sanırım evet :gitme:

böyleleride var tabi.
Allah hep bir iiyiye bir kötü veriyo demekki
Düşünsenize 2 kötü bir arada, sakat kalırlar valla :)
Yada 2 si bereber Bakırköy ruh ve sinir hastanesine :)))

böyleleride var tabi.
Allah hep bir iiyiye bir kötü veriyo demekki
Düşünsenize 2 kötü bir arada, sakat kalırlar valla :)
Yada 2 si bereber Bakırköy ruh ve sinir hastanesine :)))[/QUOTE]

:))))) dogru dıyosun Allah herseyı kararlıyor demekkı ama benım annemdede hata soyle var bıraz daha sert olsaydı daha ıyı olurdu bencee...
bızım asılmıcak bı soruumuz yok cok sukur ama annem bukadar sakın olmasaydıı vallaahıı bılmem ne olurdu::))))))

benim ki inci değil ama hayatta bişey diyemem kendisine neden mi buyrun...

bir gün kayınvalidem eşinin ölümüne olan üzüntüsünden bahsediyordu
sonra lafı hemen duygu sömürüsüne çevirip benim de bir gözüm toprakta nolucak ki yaşasam artık dedi
bende birden aman canım sen bizi bile gömersin sağlıklısın çok şükür dedim
ama ben bunu teselli olsun diye değil kötü niyetle söylemişim
hay nerden dediysem bunu dediğimi duymayan kalmadı eşime bile şikayet etti tabi ağlayarak

ben de o günden sonra soru bile sorsa bilmem deyip geçiştiririm...

Son düzenleme:

Canım ya amma abartmış cidden kayınvaliden,
Senin yaptığın en doğrusu aslında, cevapsız kalmak gerek.
Çünkü söylediğin laf sana geri dönüyor bir şekilde.
Bende çok yaşadım bunu, kendileri öyle laflar söylerlerki seni incitmek için.Otur ağla yani.
Ama ben şaka bile yapsam senin fesatlığın olur.
Bende allaha havale edenlerdenim.Rabbim sorar elbet.

bende öyle şeyelr yaşadım ki zamanında ama hep sustum eşimin hatırına. en son kayınvalidem resmen kavga etmeye gelmiş kendisini kararttı habire konuşuyor bende karşısında söylediklerine cevap verdim şuna bak dil kocaman dedi. olacak tabi sizden öğrendim dedim. hala konuşuyor bende cevap veriyom sonra amannn seninle başiedilmez dedi sustu kaldı eşime dönüp adam olda karını sustur dedi. eşimde haklı olanı susturamam artık dedi. bende senin eşini seni susturamamış 40 senedirde benim eşimmi susturacak beni dedim. susmayacaksın böylelerine inadına cevap vereceksin ki konuşamasınlar.

Hem gelinim..
Hem görümceyim..
Hem de 2 erkek çocuk annesiyim..
Allahım sen yardımcım ol...akannehir

Canım aslında bazen kaşınıyorlar zorla.
Ama senin ilişkini çok iyi biliyorum cidden kayınvaliden kaşınıyor.
Bencede susmayacaksn susarsan ardından herşeyi kendilerine hak görüyorlar.

Bizbizrgün k.valideyle birbirimize fena daldık yani tartışma anlamında.
Oğluna neler demediki, oğlum Allah sana sabır versin sen ne fenaya düşmüşsün
Bunla bir ömür geçermi falan diyo.Ben ordan uzaklaşmıştım o sırada dedi.
Döndüm geri, dedim ya sen ne diyosun.
Senin oğlun melek mi? biz iyiyi kötüyü beraber yaşamak için evlendik.
Yeri gelir o benim kahrımı çeker, yeri gelir ben onun.Eşimde evet anne dedi, yanlış konuşuyosun falan dedi.
Sonra yine ağlıyo,madem aranızı bozan benim gelemyin evime.Siz mutlu olun diyor.
Sonra al yüzüğünüzü ben anayla oğul arasına giremem dedim çıktım evden.Yanlıştı eşimi ezdim.Eşim gitme dedim.Çıktım.O anası ama kılını kıpuıırdatmadı.
Bu olay üstüne annem babam geldi.Tek laf etmediler.
Kızımız sana emanetti demediler, ve elinden geldiğince ezmeye çalıştı.
En sonunda dün annemde anladı onun fesatlığını, seni ezdirmişiz o iyilik hakeden bir kadın değilmiş diye.
ama hakkım helal değil, bana yaşattıklarını dilerim kızıda yaşasın.
Hepsi alçak onların, hepsi düşman bana.
Rabbim yanına koymasın.
Hem gelinim..
Hem görümceyim..
Hem de 2 erkek çocuk annesiyim..
Allahım sen yardımcım ol...akannehir
Canım hepsi bir değilki.
Önemli olan yanlıştan ders çıkarmak,
benim yaşadıklarım anneme örnek oldu.
Gelinine nasıl yanaşacağını biliyor artık.
Herşey annede bitiyor.
Ha yok eğer gelin fesatsa yapacak birşey kalmaz ama
inandığım birşey var.Tecrübeli olan kaynana, tecrübesiz olansa gelin.
Kaynana gelini idare etmez ozaman başlar herşey.
O yüzden affı olmalı hataların, güzel ilişkiler adına fedakar olmak gerek.
Hep ben denmemeli.
Sanırım sende bunu yapacak kadar gönülsüz değilsin.
Dilerim herşey güzel olsun gelecekte.

ayyy eski kayınvalideme ne inciler dökerdim.. vayy kulakları çınlasın.. Bi keresinde Baya Bi çemkirdim. Nişanlımla kavga ediyoruz, Bi kız yüzünden. benim kıskançlık krizleri tavan yapmış Ve Ben surat yapiyorum ama sesimi yükseltmiyorum sadece inadım tutmus konusmuyorum nişanlım da Bağiriyor. neyse annesi geldi " Benim oğlumun sınavları var üzme" dedi. " o senin oğlunsa Ben de bi ananın kuzusuyum kusura Bakma anam Beni oğlun üzsün diye doğurmadı" dedim aldım çantamı çıktım tabi nişanlım arkamdan koşuyor "Bi daha anan asla Bizim kavgalarımıza karısmıcak asla ! ikimizin arasına girmicek yorum yapmıcak " dedim. şimdi kızıyorum kendime daha saygılı olaBilirdim çemkirmeyeBilirdim. ama o zaman daha deli doluydum şimdi olgunlaştım. kayınvalideme vereceğim en Büyük inci Buz giBi Bakıslarım ve ilgisiz soğuk tavırlarım olur, asla çemkirmem. Bu dediğimi de anca Beni çoook üzerse ve kendisi de cahilleşirse yaparım ama yok iyi olursa beni kızı giBi severse o da Benim annem olur kendi kazanır veya kayBeder yani Ben kartlarımı açık oynar, sevilmediğimi anladığımda sevgisizliğimle ilgisizliğimle nötrlüğümle en Büyük inciyi veririm ..

ben de yeri geldiğinde lafı gediğine oturtanlardanımguclubacismile
bi akşam oturuyoruz,konu sülalede okuyan kişilerden açıldı ''valla anne dedim,kusura bakma da (eşim için) ali senin tarafına çekmemiş,babasının tarafına çekmiş'' dedim,''onların sülalesinde doktoru avukatı hepsi var sizde daha görmedik dedim''..kendisi sülalesini öve öve bitiremezde,''aaa neden benim sülalemde de ne hakimler ne doktorlar var'' dedi,eşim sağolsun o anda ''kim var anne senin sülalende hakim doktor?'' dedi,bozuldu haliyle kayınvalidem.
kendisini çok severdim ama taa ki kına gecemde kardeşlerinin ve yeğenlerinin olay çıkarıp benim hastanelik olmama göz yummasına kadar.haliyle şuan ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor bana hele de sülalesi konusunda aslaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…