kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aynı benimkiler.Ama arada fark var benim dediklerim fesatlıktan, onlarınki iyilikten kafamçokkarıştı
Görümcem yurtdışına yerleşecekti, 5 gün önceye kadar dememiş bilet tarihini.
Senin kızında amma fenaymış, annedende saklanmaz ya dedim.
Birşey demedi demedi, kaynımla beraber bir tartışmamızda o lafımı kustular.
Asıl fena benmişim alsanaalsanasmile
Yazık ya aslında acınacak duruma düşmüşlerde farkında değiller.önceleri aptal aşıktım..artık gözüm açıldı..anlatsam roman olur...
üstelikte daha 2,5 yıllık evliyim ....
küs olduğumuz dönemde hamile kaldım ne bi tebrik nne bişey..
sonra 16 haftalıkken bebeğimi kaybettim...
ne geçmiş olsun nede başka bişey...
bide gebeliğin sonlandırılması öğrendiğimizde bi prof a gidecektik..görümcem demiş bende geliyim..
eşimde ben rahatsız olurum diye yok demiş..
sonra operasyon için hastane ye yattım 2 hata hastaneye gittim geldim..operasyondan sonra 3 hafta evde yattım..bi tanesi kapımı çalmadı..
kızgın anımda eşime söylediğimde de bana kızdı sen rahatsız olmayasın diye gelmiyorlar...
dedim allahtan kork be.ayıptır...
aslında o dr gelmek istemişte falan da filan da...
bende dedim walla canım onun canı gezmek istemiş..sende yemişssin...
benim için gelen insan ağzının içindeki hastanede yattım bi kere gelmedi bi tel etmedi 3 hafta evde yattım bi tabak çorba getirmedi..hagi gelmek istemeymiş ben anladım dedim
ayy öle valla onlar saf biz cin oluoruz işlerine gelince onlarınki iilikten biz kötü kalpliyiz
hep lafı biz yemeyelim dimii ama
bende anlatayım barimm
evlendık eşim işten çıktı moraller sıfır
3-5 böle sürdü
o sıra ben çalışıyorum
kaynanamla oturuyoz eltımın kızını sevıyoz
sende yapsanda senınkini sevsek dedi ( daha önceden eşimi sıkıştrdığını biliyorum bu konuda )
o an bi tepem attı
kaç aydır nası geçiniyosunuz kirayı nası verıyosunuz faturalar nası ödenıyo diye sormuyosun bıde çocuk mu istiyosun dedim ben yapmıyorum sen yap senınkini sevelım dedim
bunu nasıl diyebildim bilmıyorum ama çıktı ağzımdan
kızardı bozardı ter döktü
o gün bugundur bebek lafını açmaz bana 2 yıl olcak anca keyfim istedi yapıcam :lepi:
candas senınkide mi bişe olunca senden saklıyo
benımkıde saklar bana hiç belli etmezler
çunku biliyo ben dicem bak gördunmu böle böle diyodunuz noldu :)))
o yuzden çaktırmazlar bana
eşim söler saolsun :)
çokta lazım dertleri böle iyi ohhhhh
hani derler ya bu erkeklerin hepsi aynı...
bu erkeklerin analarıda aynı ha...
evet aynen öyle kesinlikle söylemez.candas senınkide mi bişe olunca senden saklıyo
benımkıde saklar bana hiç belli etmezler
çunku biliyo ben dicem bak gördunmu böle böle diyodunuz noldu :)))
o yuzden çaktırmazlar bana
eşim söler saolsun :)
çokta lazım dertleri böle iyi ohhhhh
sanırım evet :gitme:hani derler ya bu erkeklerin hepsi aynı...
bu erkeklerin analarıda aynı ha...
:))) bızımde tam tersı gelınımız saolsun herseyı bılır asla saklamayız ama o kendı asla kendısıyle ılgılı bırsey anlatmaz soylemez sonra tam yerınde cok guzel kullanırr...
ornekte vereyım hattaaa
bırgun yeğenıme dugunde taktıgımız pırlanta setını takmıs yegenımde 4 yasında yalnız kolyesını,,yuzuklerı (parmakları aynımıdır artık sız tahmın edın)tak demıs oda vermıss
bende aman kaybolmasın ya yazık dedımm
bana dırekt sen annemın kolyesını kaybetmıssın ya dedıı benım kaybettıgım bır tek tas oda tam bellı deıl onun taktıgı pırlanta set dusunun sok olmustumm:))))
boyle sıze bu sayfalar yetmıcek kadar ornek verebılırımm...
benim ki inci değil ama hayatta bişey diyemem kendisine neden mi buyrun...
bir gün kayınvalidem eşinin ölümüne olan üzüntüsünden bahsediyordu
sonra lafı hemen duygu sömürüsüne çevirip benim de bir gözüm toprakta nolucak ki yaşasam artık dedi
bende birden aman canım sen bizi bile gömersin sağlıklısın çok şükür dedim
ama ben bunu teselli olsun diye değil kötü niyetle söylemişim
hay nerden dediysem bunu dediğimi duymayan kalmadı eşime bile şikayet etti tabi ağlayarak
ben de o günden sonra soru bile sorsa bilmem deyip geçiştiririm...
Canım aslında bazen kaşınıyorlar zorla.bende öyle şeyelr yaşadım ki zamanında ama hep sustum eşimin hatırına. en son kayınvalidem resmen kavga etmeye gelmiş kendisini kararttı habire konuşuyor bende karşısında söylediklerine cevap verdim şuna bak dil kocaman dedi. olacak tabi sizden öğrendim dedim. hala konuşuyor bende cevap veriyom sonra amannn seninle başiedilmez dedi sustu kaldı eşime dönüp adam olda karını sustur dedi. eşimde haklı olanı susturamam artık dedi. bende senin eşini seni susturamamış 40 senedirde benim eşimmi susturacak beni dedim. susmayacaksın böylelerine inadına cevap vereceksin ki konuşamasınlar.
Canım hepsi bir değilki.Hem gelinim..
Hem görümceyim..
Hem de 2 erkek çocuk annesiyim..
Allahım sen yardımcım ol...akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?