regl ile tartılmanın ne alakası var ki?hatatımızdaki herşey yemeden içmeye kadar alışkanlıkmış...sende çikolata alışkanlığı var...diyetisyene git bence zayıflamada yardımcı olur..merhabalar, ben tavsandis. 21 yasina girmek üzere olan 167 boyunda, 69 kilo biriyim. zamaninda cok kilo vermis ve geri almis biri olaraktan anlayacaginiz üzere tatli bagimlisiyim. benim icin diyet yapmak degil günde 1 poset cikolata vs, yememek zor. ancak buna bi dur demem gerekmekte ve eskiden oldugum gibi zayif halime dönmem gerekmekte. bunun icin sadece tatli yemeyerek (olabildigince), ve bazi günler yürüyüs yaparak temmuz ayina kadar 55 kilo olmayi hedefliyorum. 1 sene icinde 10 kilo aldim ve öncelikle bunu vermeyi planliyorum. temmuza kadar 6 ayim var ve önümde beni bekleyen 14 kilo var, ortalama olarak ayda 2.5 kilo vermem yeterli görünüyor. acele etmeden yavas yavas her istedgimi yiyerek diyet yapmadan bu kiloyu verebilecegimi düsünmekteyim hatta kararliyim. yurtta kalmaktayim ve haftada 3 gün calismaktayim. yani kendi yemegimi hazirlamak gibi bir sansim yok ne yazikki. o yüzden diyet yapmadan bu isi basarmayi planliyorum. suan regliyim o yüzden tartilmiyorum ama en son kilom 69 du 3 gün önce. bu sürecte beni destekleyecek yeri geldiginde elestirecek kisileri bekliyorum :) yarin yeni bir gün olacak ve ben bu ise kararli bir bicimde baslamis olacagim.
bircok kez diyetisyene gidip hepsinde de kilo aldim desem :) regliyken insan agir gelir canim aklinda bulunsun birde yurtta tarti yok. baska bir yerde tartilicam gidip e bunu da bir süre sonra yapmayi planliyorumregl ile tartılmanın ne alakası var ki?hatatımızdaki herşey yemeden içmeye kadar alışkanlıkmış...sende çikolata alışkanlığı var...diyetisyene git bence zayıflamada yardımcı olur..
cok tesekkür ederim :) evet baya zor ama önceden bu sekilde 20 kiloya yakin vermistim. o yüzden umutluyummerhaba canım.. başarılar dilerim.. madem çok seçenegin yok,sen de porsiyonlarını azaltabilirsin.. yavaş ve herşeyden yiyerek kilo vermek en zoru ama en dogrusu.. hayat boyu yapabilirsin çünkü bunuayrıca hem okuyup hem çalıştıgın için de tebrikler..
tabiki de veririsin ben de 10 küsür kilo verdim ve veriyorum bu şekildecok tesekkür ederim :) evet baya zor ama önceden bu sekilde 20 kiloya yakin vermistim. o yüzden umutluyum
yogurt yerine 1 avuc dolusu kuru yaban mersini ve 15 kadar badem findik karisimi yedim yaninda bögürtlenli cay ictim :) kis aksamlarinda bitki cayi iicmeye bayiliyorumkahvalti (10:30)
2 adet sade yuvarlak poagaca (evde pisiyor bu pogacalar pastane pogacasi degil yani yagsiz sanirim hatta.)
1 kücük tabak menemen (yumurtasiz)
1 tatli kasigi sarelle bitter
1 bardak süt
aksam (17:30)
1 tabak yagsiz tuzsuz makarna (1 tatli kasigi ev yapimi pesto sos koydum icine)
100 gr ton baligi
yatmadan da yogurt yerim büyük ihtimalle. nasipse 1 saate yürüyüse cikicam yarim saatlik cikmayada bilirim belki bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?