Sanki tuvalete girerken kıvırmış ama dışarı çıkarken indirmeyi unutmuş gibi.Berbat (
Ahaaa bu kadar güzel tanımlanamazdı yaSanki tuvalete girerken kıvırmış ama dışarı çıkarken indirmeyi unutmuş gibi.
Paça parası vermekten de kurtuldun.Oleyy 1.5 metre boyumla bi de paca icin ugrasmayacagim
Kazan kazan iliskisi benimkisi ohhh yillardir bekledigim moda buyduPaça parası vermekten de kurtuldun.
İyi bari bir sana yaradı bu moda.Kazan kazan iliskisi benimkisi ohhh yillardir bekledigim moda buydu
Tabi kestirme.Benimde boyu uzun olan pantolon var kestirmeye useniyordum kestirmeyim de katlarım modayi takip edeyim
Zaten 3 tl ye kesiyormus terzi para da bana kaldı gidip bir çay içelim gel üzerini tamamlayim daTabi kestirme.Modadan geri kalma bence de.
Aaa burda 4 tl.Zaten 3 tl ye kesiyormus terzi para da bana kaldı gidip bir çay içelim gel üzerini tamamlayim da
Türk Kahvesi içelim kız ben üstünü tamamlarim kumda kahve içerizAaa burda 4 tl.Hadi gel belki nescafe bile içeriz.
Tamam olur seni mi kıracam.Türk Kahvesi içelim kız ben üstünü tamamlarim kumda kahve içeriz
Aa kırma beni yada sen dur ben geliyorum oraya çok uzak değilTamam olur seni mi kıracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?