Bu kişi bana ne demek istiyor?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Eski sevgilim bana ne demek istiyor 3 yıldır ayrıyız hayatında biri yok çünkü ben ona herşeyimi anlatıyorken oda mutlaka anlatırdı dayanamazdı ve anlıyorum sürekli whatsapta son görülmeleri her zaman bana attığı son mesajın saati. Bana artık dayanamadığını görüşmemizi söyledi daha sonra vazgeçti ve bugün bana ' Senin hayatını mahvetmekten korkuyorum benim hayatım yolunda değil sana hiç birşey veremem ölüyorum bitiyorum ama böyle olmak zorunda senin iyiliğin için ilerde benimle çok sıkıntı çekeceksin' dedi ben herşeye razıyım dedim ama defalarca beni sevdiğini söyleyerek allaha emanet ol dedi ağlamaktan gözlerim şişti onu unutamıyorum kavuşamama ihtimali beni bitiriyor Bu dediğinin başka bir anlamı varmıdır erkekler dolaylı yoldan bu gibi cümlelerle ne anlatıyor lanet olsun yaaa

Ne dediği açık. Yanlış anlamayın ama siz maddiyata da önem veren birisiniz ve bir bakıma şu anki nişanlınızı ona tercih etmenizin aslında en büyük sebebi bu. Kızacaksınız belki ama ben böyle düşünüyorum. Siyasi meseleler sonraki sebepleri olabilir ama ilk sebep dediğim gibi. Düşününce siz de bana hak vereceksiniz ya da veriyorsunuzdur.
Çocuk da bu özelliğinizi bildiği için şimdi böyle deseniz bile ilerde pişman olacağınızı düşünüyordur. O konuda yorum yapamam ama az bir ihtimal de değil bence.
Önceki olayları da affedemiyor olabilir ama olmayabilir de, çocuğu tanımadığım için bu konuda fikrim yok.
Nacizane merak ettiğim, neden bu kişiyle bir araya gelemiyorsunuz diye zerre sevmediğiniz biriyle evlenmek zorunda hissediyorsunuz ? Yani evlilik kolay bir şey değil ki ? Pişman olmayacak mısınız yaşınız da genç.

Su an baskasiylami nisan misiniz?
sanırım hayatına düzen kuramamış evlilik sorumlu gunu alamıyor.

Sana tavsiyem eski sevgilini unut,çünkü seni mutlu edemez,herşey aşk değil,karakter de önemli,evlenince aşk bitince şimdi görmediğin sorunlar,o zaman gözüne çok batacak,evlenmiş olsan pişmanlık duyacaksın,nisan da nişanın varmış,eski sevgilini unutmadıkça nişan da yapma,şu an hayatında olan kişiye haksızlık olur çünkü.Onun kimbilir sizinle ne hayalleri var,ama sizin aklınızda başkası.

bana böyle mesajlar çok tırt geliyor ya.
belkide ben duygusuzum bilmiyorum ama yok ben seni mutlu edemem falan ee iyi madem edemiyorsan görüşürüz o zaman mutlu eden birini bulurum deseydin...
ben olsam öyle derdim.

yani bu devirde kimin hayatı yolunda ki ? bence çocuk seni hayatında istemiyor olurda bir gün dönersem hee bak ben senden istemeye istemeye ayrıldım o zaman bla bla bla vardı diye bişi sallayacak..

yani benm fikrimce erkekler bu tarz mesajları yalan dolan.
beraber olmak isteyen adam herşeyi yoluna sokar hatta gel hayatımı düzene koyalım sende o düzenin bi parçası ol der.. böyle küçük emrah gibi sızlanmaz.

İşim gücüm yok bir kuru sevgim var o da mutlu olmaya yetmez maddi sıkıntı çekeriz üzülürsün demiş
Gayet net, kendine güveni olsa işe girer düzen kurarız der. Yemiyo bence üsteleme

Çocuk dürüstçe söylemiş. Buna rağmen onla olman senin aptallığın olur. İleride sıkıntı çektiğinde diyecek tek sözün olmaz, " ben seni uyarmıştım sen kaşındın" derse ne diyebilirsin ki?

Canım kendini paklamak için yazmış gibi geldi bana aslında seninle olmak istediği falan yok aklınca boyle davranıp sucu üstünden atacak boşver bitmiş gitmiş zaten sende o da biliyorsa yürümeyecegini başlama yeniden derim

Son düzenleme:
sizin başınıza gelecek var üzgünüm ama örgüt sempatizanı bir adamı vakti zamanında bırakıp başka biriyle üç sene çıkıp işi nişana kadar götürüp maddi sıkıntılarıda işin işine katıp kendinize ne yapmaya çalışıyorsunuz allah aşkına siz unutmaya çalışmıyosunuz ki unutasınız adam zaten diyecegini demiş. yolumdan vazgecmem üzerim seni demiş ne istiyosunuz yani bu adamın ileride mutlu bir hayatımı olacak yarın öbürgün biryerlerde patlamayacağı ne malum bu kadar umutsuz konuşuyor ama tabi o öyle biri değil dersiniz siz ama onlar tam olarak öylşe birileri arkadaşım! konu ne olursa olsun o yapmaz dediğin yapıyor sen hatayı o çocuktan ayrılarak değil başka biriyle olmak için acele ederek yapmıssın. 3 senedir görüşmediğin halde ulaşmaya çalışmak niye? kendi kendini gaza getirip adamı gözünde büyüteceğne başka biriyle olabilirdin. şimdikiyle de mutlu olamazsın çünkü iyileşmeden hayatına alarak harcamıssın adamı seninki sevgi falan değil saçmalık kusura bakma da dost acı söyler senin başın yanar ne yaparsdan yap zararlı çıkacaksın. en iyisi herkesden kop ve kendine zaman ver kendini geliştir sonra bkarsın gönül işlerine

net olmayan insnalar tehlikelidir ve yorucudur.
bir insan ne istediğini bilmeli ve anlatabilmeli.
belli ki kendi de ne istediğini bilmiyor. bir öyle bir böyle devam etmek istiyor. ya da boş vakitlerini senle geçirmek istiyor. sonradan da kullanacak bu dediklerini. sen herşeye razıydın diye..
bence yolunuza bakın ..

Herşeyi olabilir kötü huylat vesaire yani canım unutamadım deme senelerce mutsuz olsanda onla olmak istiyorsun galiba ama şuan anlamasanda çok yanlış düşüncedesin...

Benzer seyi yasadim. En sonunda onu hayatimda istemedigime karar verdim . Hayatimda kararsizliktan ziyade bos yer olduguna karar verdim en iyisini yapmisim diyorum simdi :) hayatin senin elinde...

Sen dalga geçiyo canim

Bende öyle düşünüyorum ama siyasi sorunları var bununda aşılamıcağını düşünmüyodum acaba bu yüzdenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…