- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Doğru ama yakın bir tarihteydi nişanIyi de nisan kıyım dememiski.
özlüyor dur ama kendine güveni yoktur
Sen dalga geçiyo canimEski sevgilim bana ne demek istiyor 3 yıldır ayrıyız hayatında biri yok çünkü ben ona herşeyimi anlatıyorken oda mutlaka anlatırdı dayanamazdı ve anlıyorum sürekli whatsapta son görülmeleri her zaman bana attığı son mesajın saati. Bana artık dayanamadığını görüşmemizi söyledi daha sonra vazgeçti ve bugün bana ' Senin hayatını mahvetmekten korkuyorum benim hayatım yolunda değil sana hiç birşey veremem ölüyorum bitiyorum ama böyle olmak zorunda senin iyiliğin için ilerde benimle çok sıkıntı çekeceksin' dedi ben herşeye razıyım dedim ama defalarca beni sevdiğini söyleyerek allaha emanet ol dedi ağlamaktan gözlerim şişti onu unutamıyorum kavuşamama ihtimali beni bitiriyor Bu dediğinin başka bir anlamı varmıdır erkekler dolaylı yoldan bu gibi cümlelerle ne anlatıyor lanet olsun yaaa
Bende öyle düşünüyorum ama siyasi sorunları var bununda aşılamıcağını düşünmüyodum acaba bu yüzdenmi?bana böyle mesajlar çok tırt geliyor ya.
belkide ben duygusuzum bilmiyorum ama yok ben seni mutlu edemem falan ee iyi madem edemiyorsan görüşürüz o zaman mutlu eden birini bulurum deseydin...
ben olsam öyle derdim.
yani bu devirde kimin hayatı yolunda ki ? bence çocuk seni hayatında istemiyor olurda bir gün dönersem hee bak ben senden istemeye istemeye ayrıldım o zaman bla bla bla vardı diye bişi sallayacak..
yani benm fikrimce erkekler bu tarz mesajları yalan dolan.
beraber olmak isteyen adam herşeyi yoluna sokar hatta gel hayatımı düzene koyalım sende o düzenin bi parçası ol der.. böyle küçük emrah gibi sızlanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?