İyi de kendi kardeşinden kıskanmak takıntılı ve hastalıklı ruh hali değil mi?Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim Kocam çok kıskanç beni kendi kardeşlerinden bile kıskanıyor önceden daha fazla kıskançtı Şu an birazcık da olsa düz ettiğimi düşünüyorum ama yine aşırı kıskançlıkları devam ediyor kadınlar olarak fikirlerinizi bekliyorum Gerçekten Bazen o kadar ciddi durumlara geliyoruz ki boşanmayı bile aklıma getirmiyor değilim kıskançlık diyorum ama cidden düşünemeyeceğin kadar Aşırı kıskançlık bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Hepinize çok teşekkür ediyorum
Eşinin kardeşlerinden Bir tanesiyle çocukluktan beri samimiyetiniz var Teyze çocukları olduğumuz için onunla konuşmam diğerlerine göre daha Arkadaşça Bu da onu görünce sinirleniyor ve kıskanıyor bende aranızda sorun çıkmaması için onunla konuşmalarımı daha dikkat ediyorum ama yine de havadan nem kapıyorKendi kardesinden kiskanan adami sen tek basina tedavi edemezsin
Demeki adan hasta !
Hatta kendisi gibi saniyor muhtemelen herkesi
Eşinizle kuzen misiniz?Eşinin kardeşlerinden Bir tanesiyle çocukluktan beri samimiyetiniz var Teyze çocukları olduğumuz için onunla konuşmam diğerlerine göre daha Arkadaşça Bu da onu görünce sinirleniyor ve kıskanıyor bende aranızda sorun çıkmaması için onunla konuşmalarımı daha dikkat ediyorum ama yine de havadan nem kapıyor
bilmiyorum yaa gecen yenge napiyon diye msj atti bende gorurse sorun cikartigini biliyorum diye msj sildim bana niye mdjlari siliyon diye cemkirdi bende senin huysuzlugun yuzunden diye bagirdimİyi de kendi kardeşinden kıskanmak takıntılı ve hastalıklı ruh hali değil mi?
evetEşinizle kuzen misiniz?
Bence bu cevap acikliyor herseyi
bilmiyorum yaa gecen yenge napiyon diye msj atti bende gorurse sorun cikartigini biliyorum diye msj sildim bana niye mdjlari siliyon diye cemkirdi bende senin huysuzlugun yuzunden diye bagirdim
aslinda badka turlu sikinti yok bi kiskanclik var asiri tşkler iyi dilekler icinHepten sıkıntılı bir evlilik olmuş.
Allah'ım kolaylık versin inşallah.
uvey kuzen amaBence bu cevap acikliyor herseyi
bende takinti gibi birsey diye dusunuyorumBu kıskançlık değil hastalık kıskançlık böyle olmaz
5 yillik evlilikte olan seyin adi kiskanclik degildir hastaliktir esinizi psikiyatriste yonlendirin
bunu asla kabul etmezz5 yillik evlilikte olan seyin adi kiskanclik degildir hastaliktir esinizi psikiyatriste yonlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?