bu kıskançlık beni delirtiyo

fatseda

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
113
78
13
30
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim Kocam çok kıskanç beni kendi kardeşlerinden bile kıskanıyor önceden daha fazla kıskançtı Şu an birazcık da olsa düz ettiğimi düşünüyorum ama yine aşırı kıskançlıkları devam ediyor kadınlar olarak fikirlerinizi bekliyorum Gerçekten Bazen o kadar ciddi durumlara geliyoruz ki boşanmayı bile aklıma getirmiyor değilim kıskançlık diyorum ama cidden düşünemeyeceğin kadar Aşırı kıskançlık bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Hepinize çok teşekkür ediyorum

İyi de kendi kardeşinden kıskanmak takıntılı ve hastalıklı ruh hali değil mi?

Kendi kardesinden kiskanan adami sen tek basina tedavi edemezsin
Demeki adan hasta !

Hatta kendisi gibi saniyor muhtemelen herkesi

Kendi kardesinden kiskanan adami sen tek basina tedavi edemezsin
Demeki adan hasta !

Hatta kendisi gibi saniyor muhtemelen herkesi
Eşinin kardeşlerinden Bir tanesiyle çocukluktan beri samimiyetiniz var Teyze çocukları olduğumuz için onunla konuşmam diğerlerine göre daha Arkadaşça Bu da onu görünce sinirleniyor ve kıskanıyor bende aranızda sorun çıkmaması için onunla konuşmalarımı daha dikkat ediyorum ama yine de havadan nem kapıyor

Eşinizle kuzen misiniz?

İyi de kendi kardeşinden kıskanmak takıntılı ve hastalıklı ruh hali değil mi?
bilmiyorum yaa gecen yenge napiyon diye msj atti bende gorurse sorun cikartigini biliyorum diye msj sildim bana niye mdjlari siliyon diye cemkirdi bende senin huysuzlugun yuzunden diye bagirdim

bilmiyorum yaa gecen yenge napiyon diye msj atti bende gorurse sorun cikartigini biliyorum diye msj sildim bana niye mdjlari siliyon diye cemkirdi bende senin huysuzlugun yuzunden diye bagirdim

Bunda bilemeyecek ne var?
Kişi kendinden bilirmiş işi.
Ya kendisi yanlış işler yapıyor ya da ruh hastası.

çok zor, yaşamadım ama yaşayan tanıdıklarım oldu. kıskanılmak güzeldir eyvallah ama yemek tuzu gibi. bir kepçe tuz atınca yemek leşe dönüyor. onun da elinde değil, bir de bu açıdan bakın. boşanmak son alternatif. psikoloğa gidin diyeceğim ama bizim türk erkekleri için psikoloğa gitmek erkekliğe leke sürmek gibi. aslan oğlum kaplan oğlum diye erkek çocuk büyütenler de belki kıssadan bir hisse çıkarıp basit hareketlerin ilerde nelere mal olacağını görebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…