- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
turizim yani bas garsonesınızın meslegı nedir
anlaım süreklı erkeklerle kalan eslerde görülüyor bu kıskanclıklar ..acaba meslekten mı dicektım de öyle durumda yok...turizim yani bas garson
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim Kocam çok kıskanç beni kendi kardeşlerinden bile kıskanıyor önceden daha fazla kıskançtı Şu an birazcık da olsa düz ettiğimi düşünüyorum ama yine aşırı kıskançlıkları devam ediyor kadınlar olarak fikirlerinizi bekliyorum Gerçekten Bazen o kadar ciddi durumlara geliyoruz ki boşanmayı bile aklıma getirmiyor değilim kıskançlık diyorum ama cidden düşünemeyeceğin kadar Aşırı kıskançlık bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Hepinize çok teşekkür ediyorum
Kuzeninizle neden evlendiniz ?mrktan soruyorum gercekten severekmi?
Canım o zamanla hallolur. Babamla annemde kacmıs zamanında babam balkona bile cıkartmıyormus annemi. Arkadası gelirmis annem görmeden gidermiş. Seneler sonra bakıyorum annem gayet rahat takılıo su an.Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim Kocam çok kıskanç beni kendi kardeşlerinden bile kıskanıyor önceden daha fazla kıskançtı Şu an birazcık da olsa düz ettiğimi düşünüyorum ama yine aşırı kıskançlıkları devam ediyor kadınlar olarak fikirlerinizi bekliyorum Gerçekten Bazen o kadar ciddi durumlara geliyoruz ki boşanmayı bile aklıma getirmiyor değilim kıskançlık diyorum ama cidden düşünemeyeceğin kadar Aşırı kıskançlık bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Hepinize çok teşekkür ediyorum
evet canim severekKuzeninizle neden evlendiniz ?mrktan soruyorum gercekten severekmi?
tşkler canim cok sertsinYa bu konuya söylenecek çok şey var da uzatmayacağım. 1. dereceden kuzen evlenmişsiniz sorunlu biriyle. Adam kardeşlerini bile kendine rakip görüyor, ne de olsa " nikah düşüyor!" Kocanız sapık zihniyetlilerden. Baştan aşağı yanlışlıklar yumağı. Boşanın bu adamdan.
uvey annemin yiyeni ablasinin oglu yani diyer kuzenimle daha samimiyiz demedim arkadas gibiyiz evlenmeden once cok samimiydik oda bunu biliyordu o yuzden kaskanclik yapiyo yada bilmiyorum takintiliUvey kuzen ne demek?
Bir de , kardeşlerinden biriyle kuzeniz onunla daha samimiyiz gibi bir sey mi yazmissiniz ben mi yanlis anladim.
Digerleriyle de kuzen olmuyor musunuz bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?