bu kıskançlık beni delirtiyo

Bir şey yapmamışsınız anladığım kadarıyla durduk yere bu kıskançlığa sarmış.Ne yapabilirsiniz ki herkesle iletişiminizi mi keseceksiniz?Bence de psikiyatr eşinizin sıkıntılarını çözer

turizim yani bas garson
anlaım süreklı erkeklerle kalan eslerde görülüyor bu kıskanclıklar ..acaba meslekten mı dicektım de öyle durumda yok...

tek çözum tedavi görmesı emın ol cok yararını görursun

Kiskancllik bbendede var esimde de bi ara yuruyemiyorduk yolda kiskanmaktan ama simdi dozu hafifledi. Eskisi gibi degiliz. peki siz calisiyorumusunz??

Kıskançlık garip de kayın neden yenge ne yapıyorsun diye mesaj atıyor

Yani eşim kıskanç değil ama kaynım kuzen ise bana yenge demez ya da benimle mesafesi fazla olur "napıyon" demez gibi gelir

Bir durum varsa açar söyler hani gelelim gidelim gibi onun dışında görümcem bile bana öyle mesaj atmaz da garip geldi

Kıskançlık kötü ama hic kiskanmamasi da kötü inan.benim esim hic kiskanmaz.eve gelen kaynima benim banyo havlumu kullandirip sonra sessizce makinaya attim fark edip.oda kullanabilirsin kardesim kullandi sadece demisti.eve koyden cocukluk arkadasi gelmisti gece kalacakmis ertesi gun esim erken ise gidecek biz adamla evde kalacaktik.kabul etmedim diye beni bosanmakla tehdit etmisti.bende hemen boşa ne rahatsin bu bana fazla demistim.betetin beteri var emin ol

silenler mesajları ortada bir şey var zanneder, yarası olan gocunur hesabı. kuzen olmasının etkisi olabilir kıskanmak için

Ben de cok kiskancim. Hep bu guvensizliklerden dolayi. Cok kotu. Kiskanc olan taraf olmakta cok zor. Biz de kiskanmaktan bikip, gitmek istiyoruz zaten defalarca

Aşkı Memnu gıbı dızılerı ızleyen toplumda boyle paranoyalar cok normal

Uvey kuzen ne demek?
Bir de , kardeşlerinden biriyle kuzeniz onunla daha samimiyiz gibi bir sey mi yazmissiniz ben mi yanlis anladim.
Digerleriyle de kuzen olmuyor musunuz bu durumda?

Kıskançlığında bir şerefi var, o ne öyle kardeşi kıskanmak bu düpedüz ayıp hastalık

Canım o zamanla hallolur. Babamla annemde kacmıs zamanında babam balkona bile cıkartmıyormus annemi. Arkadası gelirmis annem görmeden gidermiş. Seneler sonra bakıyorum annem gayet rahat takılıo su an.

Ya bu konuya söylenecek çok şey var da uzatmayacağım. 1. dereceden kuzen evlenmişsiniz sorunlu biriyle. Adam kardeşlerini bile kendine rakip görüyor, ne de olsa " nikah düşüyor!" Kocanız sapık zihniyetlilerden. Baştan aşağı yanlışlıklar yumağı. Boşanın bu adamdan.

tşkler canim cok sertsin

Uvey kuzen ne demek?
Bir de , kardeşlerinden biriyle kuzeniz onunla daha samimiyiz gibi bir sey mi yazmissiniz ben mi yanlis anladim.
Digerleriyle de kuzen olmuyor musunuz bu durumda?
uvey annemin yiyeni ablasinin oglu yani diyer kuzenimle daha samimiyiz demedim arkadas gibiyiz evlenmeden once cok samimiydik oda bunu biliyordu o yuzden kaskanclik yapiyo yada bilmiyorum takintili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…