Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hizimi alamamisim :/Yavas biraz lutfen
Nedense elimin ayarina takilmissiniz. Az bile dedim o kadina. Kimse kimsenin ne yasadigini bilemez. Kufur ettigim tek kelime*kltk*onuda az bile dedim. Yinede kusuruma bakmayin.Oha. Annenizin kardesinden hic geri kalmazsiniz bence.
Agzim bozuk falan degil. Baltalama yoktur. Yasanan bi olay vardir. Aklima geldikce nefret ediyorum. Kufur konusunda hakli olabilirsiniz belki af olaBir de kufur etmis, hem milletin konusunu baltaliyor hem de agzi bozuk
O kadin icin konustum sadece. Gorseniz veya tanisaniz karakter ve kisiligi bu tabirlere cuk oturuyo. Sizleri tenzih ederim.ayrıca 36 yaş kuru bir kadın ya da evde kalmış kadın yaşı değil bence![]()
ben daha 36 değilim deO kadin icin konustum sadece. Gorseniz veya tanisaniz karakter ve kisiligi bu tabirlere cuk oturuyo. Sizleri tenzih ederim.
Hayatimdaki hicbir insandan bu kadar nefret etmedim ben. Okullarin devam ettigi bi surecte kardeslerimi evden kovdu. Suan kardeslerimin psikolojisi yerle yeksan. Kina yaksinlar artik aileyi dagittik diye.ben daha 36 değilim de
anladım ama evi dağıttığına göre epey sizi mutsuz etmiş
annene de yazık yahu kadın resmen herkesi reddedip için kapanmış
zor işler..
Senin ağzın çok bozuk ya .yorumların çok saldırgan .kişiliğinde böyle heralde .sürekli çevreyle bir disişme hali .yazık sana .hayat zor olmalı senin için .ayruca bir kaç yorumuna denk geldim feci kıskanç ve fesatsın.Bunun bi benzerini biz yasamistik. . kisaca bende anlatiyim canim. Ne kadar tanidik gelecek goreceksin.
Annemin kiz kardesi var, 36yasinda. 3sene once bize geldi. Kendi ailesinin yaninda yasiyordu. Bi geldk pir geldi. Biz ne zaman gidecek diye beklerken resmen iş buldu calismaya basladi ve yerlesti bize. Bu sure icinde seninde yasadigin gibi 1sene falan canim cicim ayi . herseyi sorar bizden akil alir, dertlesir cart curt iste. O bize geldiginde ben yeni evlenmistim. Annemlerde kaliyodum bazen. Sonra bu 1seneden sonra (4kardesiz biz) bizimle ilgili tuhaf seyler anlattigini duyduk. Bize gelip aaaa,ne kadar guzel bi elbise cok yakismis,fizigin harika supersiniz diyip, anneme de bu kizlarin yolu yol degil diyomus. Sonra bu bizim giydigimiz elbiselerden almaya basladi hicde yakismiyodu. 10erkek kardesim,14 kiz kardesim,19ben, 20ablam.yaslarimiz buydu o bize geldiginde. Biz sporcu oldugumuz icin vucudumuz gercekten guzel ve duzgundur.
O ise 36yasina gelmis,evde kalmis,kuru bi kadindi.
Cok fesatti kisaca. Masada yemek yerdik, biz tabaklarimizi bitirirdik, o iki lokma alir şiştim der kalkardi sofradan, 1saat sonra falanda kilo alirsiniz boyle falan derdi. Yillardir boyle beslendik ve gayette iyidir kilomuz. Neyse.
Sonra bi gun ogrendik ki, benim ve eşim hakkinda ailesine agza alinmicak laflar etmis, kardeslerimle ilgili o. bunlar falan demis. Ablam ne zaman watsup resmini degistirse, elbiseli resim atsa ailesini arayip dolduruyomus bizi.
Bi gunde erkek kardesimin pipisine tekme atmis kaltak. Aklima geldikce nefret ediyorum.
Kendi evde kaldi guzel degil, bedenen de hicbirseyi yokk diye bizi hep kiskandi. Ama bu kiskancligini ortmek icin siz cok iyisiniz, disardaki butun kadinlardan guzelsiniz, sizin yerinizdr olsam giyerim elbisemi şöyle bi disari cikarim vs.
Bi gun yine annemi dolduruyo, bu kizlarin bu elbiseleri giyip nereye gidiyo ,kimin yanina gidiyo diye. Sonra bi baktim giymis kisa şortu, asagiya inmis resim cekiyo. Bu arada da ablam elbise giyer, oda arkadaslariyla disari cikarken. Ozel bi durum yok yani. Ben zaten eşimle disari cikarken giyerim elbiseyi. Kiz kardesim hic elbise giymez, kot yada uzun etek. Buna ragmen agza alinmicak laflar ediyodu. Sonra bi gun annemin yaninda bagira bagira siz gidersiniz bu evden ben gitmem dedi serefsiz..
Kardeslerimin odasina yerlesti zorla. Benim esyalarimi karistirirdi. Hicbirimiz yaptiklrinin altinda kalmadik o ayri ama sana dicem sudur. O kadin cok yakin bi tarihte aileni ve kardesini sana dusman edecek. Tecrubelerimi yabana atma.
Annemin kiz kardesi 4kardesi birbirine doldurmaya calisti ama bizim armizdaki bag sandigindan daha guclu oldugu icin ve onu zaten cozdugumuz icin tiye bile almadik bize gelip anlattigi seyleri.
Sana tavsiyem biran once ailenle ve kardesinle konus bu konuyu. Simdi konusmazsan 1sene sonra bi bakmissin ailen senden nefret etmis, seni basit bi kadin olarak gormus ve dislamis.
O kadinin sizin evden cikip kendi evine cikmasi lazim biran once
Annemin kizkardesine gelecek olursak. Annem hepimizi evden kovdu,
Ben kardeslerimin zor gunler yasadigini duyduktan sonra annemde kaldim bi sure evimi birakip. Ama sonuc hepimizi kovdu annem. Simdi babamla kaliyo kardeslerim, ben yenjden evime gectim, simdi annem tek basina yasiyor.
Kiz kardeside ailesine gitti ama bizi yikti oyle gitti.
Hicbirisine hakkimizi helal etmiyoruz. Gorusmuyoruzda.
Ve isin garibi de ne biliyo musun?
Ablami arayip kardeslerimin paraya ihtiyaci varmi diye sormus.*bu kadin sadece 1gun 5+5tl kardeslerime okul harcligi verdigi icin ikinci gun laf arasinda istedigi birsey olmayinca "yarin benden bok harclik alirsiniz" diyen bi kadindir.*
Dikkatli ol derim. Ezdirme kendini. Engeller heryerden yada arkadassan cikar arkadasligindan. Bunlardan ,bu gibi pisliklerden kurtulmak cok zor oluyor.
Garibim iyi ki evlenmiş ya demeyin öyle ..kuru kadın olmamış .ayrıca 36 yaş kuru bir kadın ya da evde kalmış kadın yaşı değil bence![]()
Galiba sen de o bahsedilen teyzesin! Bu ne şiddet ne celal??Senin ağzın çok bozuk ya .yorumların çok saldırgan .kişiliğinde böyle heralde .sürekli çevreyle bir disişme hali .yazık sana .hayat zor olmalı senin için .ayruca bir kaç yorumuna denk geldim feci kıskanç ve fesatsın.
Galiba sen de o bahsedilen teyzesin! Bu ne şiddet ne celal??
Evet oyumGaliba sen de o bahsedilen teyzesin! Bu ne şiddet ne celal??
Neden tanışayım anlamadım? O kişiyle tanış, umrum musun sandın? :)) bye.Evet oyum
bu sitede gerçekten akıllı kültürlü kadınlar var birde boyle acayip cahil tipler var ne ilginç .
Gel tanışalım istersen gör bak ben kimim .
Valla ne 36 yaşındayım nede kuruyum da .bu patates her konunun içine bir güzel ediyor.İnanin insanlarin ne dusundugu umrumda bile degil. Kiskanc bi kadinim, Kocami kiskanmam kadar normal birsey olamaz. Ki bu zaten kimseyide ilgilendirmez. Fesat misim, neye gore kime gore. ? Siz fesat olmayin arkadasim, 36yasinda evde kalmis kiz kurusu lafina takilmana sasridim, sizlere yazmadim halbuki. Hayatimda bi tek o kadina kullandim kelimeyi. Hayatimda ilk defa bu kadar nefret ettim bi insandan. Agzimi bozarim bozmam, yasadiklarimizi bilmeden yargilayan elleriniz dert gormesin.. Kismseye kendimi kanitlicak degilimcok rahatsiz olduysaniz soyleyin muneye bu kiz fesat diye engellesin bari. Allah'im ya. İki kelimede fesat ilan edildim.
Haha korktu hatun .Neden tanışayım anlamadım? O kişiyle tanış, umrum musun sandın? :)) bye.
Arkadasim bu sitede tek bisiyle bile munakasam olmamis bu gune kadar, beni simdi kufurbaz ilan etme cabana hayran kaldim. Rahat ol kufur etmicem.Valla ne 36 yaşındayım nede kuruyum da .bu patates her konunun içine bir güzel ediyor.
Haha korktu hatun .
Kim olduğunu merak ettin ya o bakımdan dedim.!!umrunum ki yorumuma saldırdın.gel gör kuru muyum yaş mıyım
Patatatesim sinirlenme yoksa küfür yerim bende .
Küfür yazan sensin .her yorumun küfürlü saldırgan problemli .dikkatimi çekti sadece .Arkadasim bu sitede tek bisiyle bile munakasam olmamis bu gune kadar, beni simdi kufurbaz ilan etme cabana hayran kaldim. Rahat ol kufur etmicem.
Aslinda kufur etmeyide sevmem ama konu cok derin, elimden kacmis. Af olsun dedim ama masallah yasindan midir nedir pek bi savundun o kadini. Benim icin fesat diyen bi kadinla alıntı bile yapamam. Hadi al voltani, muhattap olma ,alintida yapma.
Evlenmeden her dediğine boyun eğiyordu ama o neden evlendikten sonra değişmeye başladı ben onun düşüncesine kızmıyorum duruma göre strateji kullanmaya çalışmasına kiziyorumKatilmiyorum bu noktada size.
Herkes farkli dusunebilir, illa " esim isterse dikat ederim" demez herkes.
Yengende oyle demeyenlerden demekki.
Kimin haddini bildiriyosun sen? Akilli ol, olmayacaksan da cik git bu konudan. Seni ilgilendiren bi konu yoksada susacaksin. Takip etme arkadasim, dikkatinide cek ustumden. Rahatsiz oluyosan konusmazsin. Cok rahatsiz oluyosan yoneticiler var. Yaz mesajini anlat derdiniKüfür yazan sensin .her yorumun küfürlü saldırgan problemli .dikkatimi çekti sadece .
Benim savunucak bir şeyim yok .kişisel birsey değil savunduğum .benim hayatımı nerden biliyorsun sen ?
Fesatlan ne diyeyim .hayat sana zor .
Hayır ben anlanıyorum bu ağzına geleni sayıyor banlanmıyor ben bunun gibi kere haddini bildirince ban alıyorum ya.