• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kıskançlık bu nefret neden?

Çok kibar davranıyorsun. 4 yaş büyük olsa da sen görümcesin biraz görümcelik yap. Bazen ayna gibi olmak lazım ya bazı insanlar çirkeflikten anlıyor. O sana ne yapıyorsa aynısını sen de yap. Hoş şeyler değil ama madem kıskanıyor daha çok kıskandır kıyafet al gözüne sok falan... O bunu hakediyor. Sonra sen ona laf batır kıskandığını söyle. Niye ezdiriyorsun ki kendini. Çok yumuşak davranmışsın ben olsam saçını başını yolardım onun hatta kardeşime de kızın gerçek yüzünü gösterirdim. Kardeşini çürütür bu kız kurtar kardeşini bence.

Bana hak verip uzak durmamı tavsiye edip yol gösteren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Konuda direk görümce olarak geçtiğimi görüp de yersiz saldıranlara da tek sözüm olayları gelin görümce olarak değil iyi veya kötü insan olarak değerlendirmelerini rica ediyorum.Ayrica benim onu kıskançlıkla suçladığım yok tam tersine onun aleni bir şekilde kıskançlık yapmasına rağmen bunu davranışlarıyla belli etmesine rağmen uzaklaştığım takdirde hareketlerinden midemin bulandığını değil de onu kıskandığımı sağa sola yazması.Ayrica konuda bir çok yeri atlayarak anlattım daha önce çok istediğin bir iş mevzusu olmuştu torpil yüzünden alinmadim bunu öğrenince sesindeki mutluluğu ve anında watsapp durumuna "sen doğru dur eğri belasını bulur" yazması v.s Ki ben düşmanımın bile kötü duruma düşmesini istemezken o çok seviyorum dediği kocasının birtanecik kız kardeşiyim.Lutfen mantık çerçevesini aşmayınız

Çok kibar davranıyorsun. 4 yaş büyük olsa da sen görümcesin biraz görümcelik yap. Bazen ayna gibi olmak lazım ya bazı insanlar çirkeflikten anlıyor. O sana ne yapıyorsa aynısını sen de yap. Hoş şeyler değil ama madem kıskanıyor daha çok kıskandır kıyafet al gözüne sok falan... O bunu hakediyor. Sonra sen ona laf batır kıskandığını söyle. Niye ezdiriyorsun ki kendini. Çok yumuşak davranmışsın ben olsam saçını başını yolardım onun hatta kardeşime de kızın gerçek yüzünü gösterirdim. Kardeşini çürütür bu kız kurtar kardeşini bence.
Biz annemle bile son bir yıldır onun yüzünden ne kavgalar ettik annem hep orta yolu bulmaya çalıştığı için ben artık müsamaha göstermemesi için defalarca kavga ettik.Ama yok bakıyorum ki ben olaylara müdahale ettikçe enerjimden gidiyor annem üzülüyor kardeşim üzülüyor ben yıpranıyorum.Defalarca konuştum hatasını söyledim ama kendini savunma tarzı o kadar farklı ki olayları çarpıtmasini kendi lehine çevirmesini çok iyi biliyor yaptığı her şeyi inkar edip yalan söylüyor böyle bir insanla uzlaşmak imkansız

Biz annemle bile son bir yıldır onun yüzünden ne kavgalar ettik annem hep orta yolu bulmaya çalıştığı için ben artık müsamaha göstermemesi için defalarca kavga ettik.Ama yok bakıyorum ki ben olaylara müdahale ettikçe enerjimden gidiyor annem üzülüyor kardeşim üzülüyor ben yıpranıyorum.Defalarca konuştum hatasını söyledim ama kendini savunma tarzı o kadar farklı ki olayları çarpıtmasini kendi lehine çevirmesini çok iyi biliyor yaptığı her şeyi inkar edip yalan söylüyor böyle bir insanla uzlaşmak imkansız
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Böyle durumlarda biraz imansız olmak gerek. Stratejik davranın onu kendi tuzağına düşürün. Biraz fena olmak lazım.

Hiç dert edilecek bi durum yok.
Sosyal medyada engelle gitsin telefondan mesajlara asla cevap verme bir atar iki atar.
Bayram seyran harici bi araya gelme kardeşinle dışarda ayrı görüş.
O sizin eve gelirse git kütüphane de çalış.
Sen de fazla pasifsin ve fazla takiyorsun.
Hassas bi insanım evet ama pasiflikten değil sadece onunla uğraşacak vaktim ve enerjimin kalmamış olması ben sınavıma odaklanmaya çalışıyorum sadece onunla uğraşıp enerjimi düşürmemeye uğraştıkça o da beni nasıl üzebileceğinin derdinde

Hassas bi insanım evet ama pasiflikten değil sadece onunla uğraşacak vaktim ve enerjimin kalmamış olması ben sınavıma odaklanmaya çalışıyorum sadece onunla uğraşıp enerjimi düşürmemeye uğraştıkça o da beni nasıl üzebileceğinin derdinde
Fırsat verme arkadaş doğru demiş. Kardeşinin eşi de olsa kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin. Ben bir insanı sevmiyorsam kardeşimin eşi de olsa kimse beni o kişiyle bir arada tutamaz. Tavrını koy evde. O buraya gelirse ben giderim, kardeşim beni görmek istediği zaman tek gelsin, o insanla beni aynı ortama sokmaya kimse zorlayamaz diyeceksin zor değil. Sinirlerini yıpratmana gerek yok biraz arsız ol. Telefon numarısını sil her yerden engelle. Ailen kardeşin üzülecekse de üzülsün ya. Çok üzülüyorlarsa madem haddini bildirsinler terbiyesize. Sen kaç senelik kardeşisin o kim oluyormuş?

Fırsat verme arkadaş doğru demiş. Kardeşinin eşi de olsa kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin. Ben bir insanı sevmiyorsam kardeşimin eşi de olsa kimse beni o kişiyle bir arada tutamaz. Tavrını koy evde. O buraya gelirse ben giderim, kardeşim beni görmek istediği zaman tek gelsin, o insanla beni aynı ortama sokmaya kimse zorlayamaz diyeceksin zor değil. Sinirlerini yıpratmana gerek yok biraz arsız ol. Telefon numarısını sil her yerden engelle. Ailen kardeşin üzülecekse de üzülsün ya. Çok üzülüyorlarsa madem haddini bildirsinler terbiyesize. Sen kaç senelik kardeşisin o kim oluyormuş?
Haklısınız benim ailem çok merhametli insanlardır bugune kadar hep üvey evlat olduğu için duygu sömürüsü yaptı sevilmediğini sevgi görmediğini söyledi hep ailem de hep kiyamadi bizden ayirmadi onu ama davranışlarıyla herkesten soğuttu kendini şimdi kimse ona bize gel falan demiyor kendi kendine geliyor birkaç saat oturup gidiyor herkes sadece nezaketen konuşuyor.

Haklısınız benim ailem çok merhametli insanlardır bugune kadar hep üvey evlat olduğu için duygu sömürüsü yaptı sevilmediğini sevgi görmediğini söyledi hep ailem de hep kiyamadi bizden ayirmadi onu ama davranışlarıyla herkesten soğuttu kendini şimdi kimse ona bize gel falan demiyor kendi kendine geliyor birkaç saat oturup gidiyor herkes sadece nezaketen konuşuyor.
Kardeşine söyle bence kardeşim gelip görmek istiyorsan tek gel. Yok yine de getiririm diyorsan o geldiği zaman beni evde bulamazsın. Bilgin olsun. Bu kadar canım o da hiç kırılmasın zorla mı yani sevmiyorsun hoşlanmıyorsun işte.

Bana hak verip uzak durmamı tavsiye edip yol gösteren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Konuda direk görümce olarak geçtiğimi görüp de yersiz saldıranlara da tek sözüm olayları gelin görümce olarak değil iyi veya kötü insan olarak değerlendirmelerini rica ediyorum.Ayrica benim onu kıskançlıkla suçladığım yok tam tersine onun aleni bir şekilde kıskançlık yapmasına rağmen bunu davranışlarıyla belli etmesine rağmen uzaklaştığım takdirde hareketlerinden midemin bulandığını değil de onu kıskandığımı sağa sola yazması.Ayrica konuda bir çok yeri atlayarak anlattım daha önce çok istediğin bir iş mevzusu olmuştu torpil yüzünden alinmadim bunu öğrenince sesindeki mutluluğu ve anında watsapp durumuna "sen doğru dur eğri belasını bulur" yazması v.s Ki ben düşmanımın bile kötü duruma düşmesini istemezken o çok seviyorum dediği kocasının birtanecik kız kardeşiyim.Lutfen mantık çerçevesini aşmayınız
Konu sahibi sen zaten hassas biri olduğun için bu kadar üzülüyorsun.
Işte bu nedenle her yerden sil engelle diyoruz bariz kötü biri çünkü.
Onun geleceği zamanlarda da çok evden durma mecbur gelecekse.

Bunun bi benzerini biz yasamistik. . kisaca bende anlatiyim canim. Ne kadar tanidik gelecek goreceksin.
Annemin kiz kardesi var, 36yasinda. 3sene once bize geldi. Kendi ailesinin yaninda yasiyordu. Bi geldk pir geldi. Biz ne zaman gidecek diye beklerken resmen iş buldu calismaya basladi ve yerlesti bize. Bu sure icinde seninde yasadigin gibi 1sene falan canim cicim ayi . herseyi sorar bizden akil alir, dertlesir cart curt iste. O bize geldiginde ben yeni evlenmistim. Annemlerde kaliyodum bazen. Sonra bu 1seneden sonra (4kardesiz biz) bizimle ilgili tuhaf seyler anlattigini duyduk. Bize gelip aaaa,ne kadar guzel bi elbise cok yakismis,fizigin harika supersiniz diyip, anneme de bu kizlarin yolu yol degil diyomus. Sonra bu bizim giydigimiz elbiselerden almaya basladi hicde yakismiyodu. 10erkek kardesim,14 kiz kardesim,19ben, 20ablam.yaslarimiz buydu o bize geldiginde. Biz sporcu oldugumuz icin vucudumuz gercekten guzel ve duzgundur.
O ise 36yasina gelmis,evde kalmis,kuru bi kadindi.
Cok fesatti kisaca. Masada yemek yerdik, biz tabaklarimizi bitirirdik, o iki lokma alir şiştim der kalkardi sofradan, 1saat sonra falanda kilo alirsiniz boyle falan derdi. Yillardir boyle beslendik ve gayette iyidir kilomuz. Neyse.
Sonra bi gun ogrendik ki, benim ve eşim hakkinda ailesine agza alinmicak laflar etmis, kardeslerimle ilgili o. bunlar falan demis. Ablam ne zaman watsup resmini degistirse, elbiseli resim atsa ailesini arayip dolduruyomus bizi.
Bi gunde erkek kardesimin pipisine tekme atmis kaltak. Aklima geldikce nefret ediyorum.
Kendi evde kaldi guzel degil, bedenen de hicbirseyi yokk diye bizi hep kiskandi. Ama bu kiskancligini ortmek icin siz cok iyisiniz, disardaki butun kadinlardan guzelsiniz, sizin yerinizdr olsam giyerim elbisemi şöyle bi disari cikarim vs.
Bi gun yine annemi dolduruyo, bu kizlarin bu elbiseleri giyip nereye gidiyo ,kimin yanina gidiyo diye. Sonra bi baktim giymis kisa şortu, asagiya inmis resim cekiyo. Bu arada da ablam elbise giyer, oda arkadaslariyla disari cikarken. Ozel bi durum yok yani. Ben zaten eşimle disari cikarken giyerim elbiseyi. Kiz kardesim hic elbise giymez, kot yada uzun etek. Buna ragmen agza alinmicak laflar ediyodu. Sonra bi gun annemin yaninda bagira bagira siz gidersiniz bu evden ben gitmem dedi serefsiz..
Kardeslerimin odasina yerlesti zorla. Benim esyalarimi karistirirdi. Hicbirimiz yaptiklrinin altinda kalmadik o ayri ama sana dicem sudur. O kadin cok yakin bi tarihte aileni ve kardesini sana dusman edecek. Tecrubelerimi yabana atma.
Annemin kiz kardesi 4kardesi birbirine doldurmaya calisti ama bizim armizdaki bag sandigindan daha guclu oldugu icin ve onu zaten cozdugumuz icin tiye bile almadik bize gelip anlattigi seyleri.
Sana tavsiyem biran once ailenle ve kardesinle konus bu konuyu. Simdi konusmazsan 1sene sonra bi bakmissin ailen senden nefret etmis, seni basit bi kadin olarak gormus ve dislamis.
O kadinin sizin evden cikip kendi evine cikmasi lazim biran once
Annemin kizkardesine gelecek olursak. Annem hepimizi evden kovdu,
Ben kardeslerimin zor gunler yasadigini duyduktan sonra annemde kaldim bi sure evimi birakip. Ama sonuc hepimizi kovdu annem. Simdi babamla kaliyo kardeslerim, ben yenjden evime gectim, simdi annem tek basina yasiyor.
Kiz kardeside ailesine gitti ama bizi yikti oyle gitti.
Hicbirisine hakkimizi helal etmiyoruz. Gorusmuyoruzda.
Ve isin garibi de ne biliyo musun?
Ablami arayip kardeslerimin paraya ihtiyaci varmi diye sormus.*bu kadin sadece 1gun 5+5tl kardeslerime okul harcligi verdigi icin ikinci gun laf arasinda istedigi birsey olmayinca "yarin benden bok harclik alirsiniz" diyen bi kadindir.*
Dikkatli ol derim. Ezdirme kendini. Engeller heryerden yada arkadassan cikar arkadasligindan. Bunlardan ,bu gibi pisliklerden kurtulmak cok zor oluyor.

Demek bircok bu tarz piskopat varmis..pess.. Bizim BI yakin tanidigimizda Boyle..aile icinde birbirimizi ve onu bildigimiz icin dusmanlik sokamaz..suphe sokuyor ancak..ama onu tanimayan insanlari cok guzel elinde oynatabiliyor ..

kardesin kendinden büyük biriylemi evlendi.
bana ablan yaparsa bende yaparım lafı artniyetli gelmedi ama yinede sinir ediyorsa

görmezden gel kudursun.karısma hiç işlerine. kendinle ilgili olan seylerden az haberi olsun

Anne babasız büyümüşse babası nasıl giyimine karışabiliyor?

Tıka kulaklarını kardeşinle mutlularsa

Merhaba kızlar erkek kardeşim yaklaşık 2 yıldır evli ve internetten tanıştığı biri ile evlendi.Gunumuz sanal ilişkileri olur ya öyle başladı birkaç ay konuştuktan sonra beni ekledi derken annemle konuşmaya başladı ve ailenin icine girdi.Her neyse kardeşim onu yüzyüze görmeye gittiğinde beğenmedi sonrasında noldu bilmiyorum ama çok iyi biriydi çok masumdu diyerek evlenme teklif etmiş sonrası tabi henüz ise başlamamıştı o zamanlar müstakbel gelinimiz ben hep destek olurdum üzülme olur ben inanıyorum diye derken kısmet nasip bu ya bizim yaşadığımız ile taini cıktı ve evlendiler.Ben hiçbir zaman ona görümce gibi davranmadım benim kızkardeşim olmadığı için onu kızkardeş kefesine koydum.Onun da beni aynı şekilde sevdiğini düşündüğünü düşünüyodum.Annesiz ve babasız büyüdüğü için biz ona kışın evlere siginan yaralı kuş misali sahip çıktık.Surekli size şunu bunu yapcam evlenince şöyle böyle olacak diye kaç ay boyunca bizi ayakta uyutmuş meğer köprüyü geçene kadarmış her şey.Daha evlenmeden 1 sene nişanlılık ve sevgililik döneminde bizim evimizde kaldı ben zaten uzaktaydım ona evdeki odamı vermiştim erkek kardeşim de uzaktaydı.Ona karşı ilk kırgınlığım düğüne bir hafta kala erkek kardeşimle fotoğraf atmistim instagramda telefonda erkek kardeşimle kavga ettiğini duydum sesi hoparlördeydi ve konu ben olunca ne kadar kin nefret dolu konuşmasına şahit oldum çok üzüldüm.Erkek kardeşim açık saçık giyinen kadınlardan hiç hoşlanmaz evlenmeden biliyodu bile bile kabul etti fakat ben çok fazla olmasa da açığım ailem kıyafetim konusunda hiçbir zaman karışmadı bana gelin hanımın da ailesi biraz mutaasıp bi aile evlenmeden kızardı hep açık giyinmesine babası.Kardesimle bir yere gittiğinde beni davet ederdi ben de giderdim sonra hep kıyafetimle ilgili doldururmuş o giyerse ben de giyerim diye kavga edermiş ve daha ne konuşmalarına şahit oldum benimle ilgili bir çok problem yaşadık fakat ben artık çok yoruldum mezunum ve iş sahibi olmak için didiniyorum herkes bu merhalelerden geçiyor kendisi de geçmesine rağmen şu anda sosyal.medyayı sırf bana laf sokmak için kullanıyor sürekli iş fotoğrafları altında laf sokucu sozler o kadar değişik bir karakteri var ki konuşmaya gelmez asla kendini eleştirmez eleştiriye kapalı ve işine gelmediği şeyleri söylediği şeyleri ben söylemedim der yani kısacası tartışmaya konuşmaya bile gelecek biri değil.Ben de ister istemez soğudum ve onunla aynı ortamda bulunmak işkence gibi geliyo çünkü her iki cümlesinden biri işiyle ilgili ve artık bu söylemlerinden midem bulandigi icin uzak durmaya çalışıyorum bu sefer de kıskandığımı ima edecek şeyler yaziyo.Ben ne kıyafet alırsam birebir aynısını bulup aliyo ve ben görünce de aldıktan sonra senin de aynısından vardı diye hatirladim diyor.Her şekilde taklit ediyo ama işine gelmeyince kıskanan ben oluyorum.Bu sene evde olduğum.icin ders çalışmamı engelleyecek her türlü şeyi yaptı bazen o kadar bunalıyorum ki hemen bitsin bu çile artık ailemi bile gozden çıkardım başımı alıp uzaklara gitmek istiyorum.Simdi siz söyleyin napabilirim her yolu denedim fakat hiçbir şey çözüm olmadı bütün güzel enerjimi çalıyor kendi içinde bulamadığı huzuru başkalarından çalarak tamamlamaya çalışmakla nereye kadar.
Ayrıca dipnot:kendisi benden 4 yaş büyük
İşin zor valla.Tabiki de onu hiçbir şekilde umursama.Yokmus gibi davran.Mesela bir şey konuştuğunda duymuyormuş gibi davran telefonunla uğraş.sosyal medya hesaplarından silsene böyle gereksiz birini hatta engelle ki ne giydiğini falan görmesin:KK49:

Merhaba kızlar erkek kardeşim yaklaşık 2 yıldır evli ve internetten tanıştığı biri ile evlendi.Gunumuz sanal ilişkileri olur ya öyle başladı birkaç ay konuştuktan sonra beni ekledi derken annemle konuşmaya başladı ve ailenin icine girdi.Her neyse kardeşim onu yüzyüze görmeye gittiğinde beğenmedi sonrasında noldu bilmiyorum ama çok iyi biriydi çok masumdu diyerek evlenme teklif etmiş sonrası tabi henüz ise başlamamıştı o zamanlar müstakbel gelinimiz ben hep destek olurdum üzülme olur ben inanıyorum diye derken kısmet nasip bu ya bizim yaşadığımız ile taini cıktı ve evlendiler.Ben hiçbir zaman ona görümce gibi davranmadım benim kızkardeşim olmadığı için onu kızkardeş kefesine koydum.Onun da beni aynı şekilde sevdiğini düşündüğünü düşünüyodum.Annesiz ve babasız büyüdüğü için biz ona kışın evlere siginan yaralı kuş misali sahip çıktık.Surekli size şunu bunu yapcam evlenince şöyle böyle olacak diye kaç ay boyunca bizi ayakta uyutmuş meğer köprüyü geçene kadarmış her şey.Daha evlenmeden 1 sene nişanlılık ve sevgililik döneminde bizim evimizde kaldı ben zaten uzaktaydım ona evdeki odamı vermiştim erkek kardeşim de uzaktaydı.Ona karşı ilk kırgınlığım düğüne bir hafta kala erkek kardeşimle fotoğraf atmistim instagramda telefonda erkek kardeşimle kavga ettiğini duydum sesi hoparlördeydi ve konu ben olunca ne kadar kin nefret dolu konuşmasına şahit oldum çok üzüldüm.Erkek kardeşim açık saçık giyinen kadınlardan hiç hoşlanmaz evlenmeden biliyodu bile bile kabul etti fakat ben çok fazla olmasa da açığım ailem kıyafetim konusunda hiçbir zaman karışmadı bana gelin hanımın da ailesi biraz mutaasıp bi aile evlenmeden kızardı hep açık giyinmesine babası.Kardesimle bir yere gittiğinde beni davet ederdi ben de giderdim sonra hep kıyafetimle ilgili doldururmuş o giyerse ben de giyerim diye kavga edermiş ve daha ne konuşmalarına şahit oldum benimle ilgili bir çok problem yaşadık fakat ben artık çok yoruldum mezunum ve iş sahibi olmak için didiniyorum herkes bu merhalelerden geçiyor kendisi de geçmesine rağmen şu anda sosyal.medyayı sırf bana laf sokmak için kullanıyor sürekli iş fotoğrafları altında laf sokucu sozler o kadar değişik bir karakteri var ki konuşmaya gelmez asla kendini eleştirmez eleştiriye kapalı ve işine gelmediği şeyleri söylediği şeyleri ben söylemedim der yani kısacası tartışmaya konuşmaya bile gelecek biri değil.Ben de ister istemez soğudum ve onunla aynı ortamda bulunmak işkence gibi geliyo çünkü her iki cümlesinden biri işiyle ilgili ve artık bu söylemlerinden midem bulandigi icin uzak durmaya çalışıyorum bu sefer de kıskandığımı ima edecek şeyler yaziyo.Ben ne kıyafet alırsam birebir aynısını bulup aliyo ve ben görünce de aldıktan sonra senin de aynısından vardı diye hatirladim diyor.Her şekilde taklit ediyo ama işine gelmeyince kıskanan ben oluyorum.Bu sene evde olduğum.icin ders çalışmamı engelleyecek her türlü şeyi yaptı bazen o kadar bunalıyorum ki hemen bitsin bu çile artık ailemi bile gozden çıkardım başımı alıp uzaklara gitmek istiyorum.Simdi siz söyleyin napabilirim her yolu denedim fakat hiçbir şey çözüm olmadı bütün güzel enerjimi çalıyor kendi içinde bulamadığı huzuru başkalarından çalarak tamamlamaya çalışmakla nereye kadar.

:KK73:
Bu arada seni o kadar kıskanıyor ki resmen çatır çatır çatlıyor

:KK73:
Bu arada seni o kadar kıskanıyor ki resmen çatır çatır çatlıyor
Maalesef ki sosyal medyayla sınırlı değil yakınız ve üzerimde gördüğü şeyi ikinci görüşmede almış oluyo ve ona bunu ima edecek bir şey dediğimde aa senin de vardı dimi aldıktan sonra farkettim diyo o alınca da ben kendi kıyafetimden soğuyorum giymek istemiyorum sonuçta bir çok ortak yere gidiyoruz akraba v.s birbirimizin kıyafetini giydigimizi dusunecekler

Anne babasız büyümüşse babası nasıl giyimine karışabiliyor?

Tıka kulaklarını kardeşinle mutlularsa
O bebekken olmuş bu olay yani o evde büyümüş ailesinin dışardan bakışta özden bi farkı yok ki sadece eksiklik sevgi gormeyisinde neden o kadar konu varken aile mevzusuna bu kadar takıldı herkes anlamiyorum.Mutaasip bi aile ve onun da o şekilde yetişmesi için baskıyla da olsa evlenene kadar bunu gerceklestirmisler

kardesin kendinden büyük biriylemi evlendi.
bana ablan yaparsa bende yaparım lafı artniyetli gelmedi ama yinede sinir ediyorsa

görmezden gel kudursun.karısma hiç işlerine. kendinle ilgili olan seylerden az haberi olsun
Bak şimdi tatlım mesajların hepsini okumadın sanırım şunu açıklayayım konu onun beni emsal göstermesi değil tamam benim acımdan kırıcı çünkü benim acımdan baktığınız zaman kardeşimi bana da baskı yapmaya zorlamasına varıyor iş
Ama evlenmeden 1 sene bizimle yaşadı her şeyi gördü kardeşimin kıskanç olduğunu izin vermediği zaman yarı yoldan ağlayarak eve gelip kıyafet değiştirmelerini hatırlıyorum zamanında deseydi ki bak senin kardeşin de böyle neden bana böyle davranıyosun amenna ama benim kızdığım nokta bu ve bir çok konuda köprüyü geçene kadar her şeyi kabul etmesi düğüne kadar masum rolleri yapması

Tam ferhumdeymis.Kopruye geçene kadar masum rolü yapmasi çok çiğ bir hareket.Allah yardımcınız olsun. Ama çok pasif kalmayın abin de dahil.Haddini bilsin.Cok da üstünde düşünme.Bir akilliya bir deli düşüyor nedense.Hepimizin basında böyle seyler

Back
X