Bu kiyaslama dogru mu

Ay zaten sürekli şunu bunu isteyenleri hic anlamam zaten :110: ben mesela bi yere giderken kek yaparım sevdikleri şeyleri yaparım ama bana yap dememiş olurlar içimden gelir veya ben teklif ederim açıp bir de böyle trip atacak yapamam kusura bakma derim gitsin parasıyla alsın :işsiz:

Bozulursa bozulsun ya
Bencil insanlar
Otursun kendisi yapsın
Çalışan kadınsın sonuçta
Açıklamışsın durumu
Ben olsam olsun arkadasım derim düşünemedim kusura bakma hatta mahçup olurum

Bence bunca lafın üstüne yapmayın.

Akşam 8de başladım gece 1de bitti dediğinizde "yaa o kadar mı zahmetliymiş zaten çalışıyosun kıyamam boşver " demesi gerekirdi. Yerinizde olsam yapmazdım bunun için gücenen de az ötede gücensin bi zahmet.

e senin diğerine kendiliğinden teklif ettiğini biliyor.
sende onun oğlunun doğum günü olduğunu biliyorsun ama aynı teklifi yapmamışsın.
sebebinin ne olduğunun çokta önemi yok arayıp sorması bile olmamış bence.

Ne yani rica edildi teklif edildi diye kabul mü etmeniz lazımmış. Benim bildiğim emir verilince secme sanşı bırakılmıyor insanlara. Yapar msn diyince evet ya da hayır deme özgürlüğün var. Bende bu konuda gıcık oluyorum ya kabul etmeyince hemen surat yapıyorlar nedir bu anlamış değilim

Bu kez digerine kendin teklif ederek yaptin
Ama ben yaparmisin dedigim halde yapmak istemedin degersiz hissettim dedi.
Zıkkımın kökünü yesin.
Ay bana fenalık geldi burada bu akşam :KK53:
Söylemişsiniz ya zaten bu kadar zor olacağını bilmeden yaptım diye, kafa çalışmıyor herhalde? Beleşçiler ya.

Keske zıkkımın kökü deyip siz kapatsaydiniz telefonu yüzüne.Hic sevmem birseyi zorunlu olarak yapmayi ve ısrar edilmesini.Cok kolay bile olsa inadima yapmam boyle olduğunda..
Kirilmasi gereken sizsiniz bence o degil..

Yani ben acaba digerine yaptim simdi buna yapmamak icin birseyler soyledim hani hakli olabilir mi diye bir an tereddut ettim. Konuyu da bu sebeple actim ama yok benle ilgisi yok.

Hiç rahatsız olmayın.
Hayır dediğinizde size tavır koyan insanlara zaten fedakârlık etmeye değmez.
Çok zorlandım dediğinizde "tamam canım ben o kadar zor olduğunu bilmiyordum sen yorulma" deseydi başka.

Milelt herkesi kendi işini görsün diye yaratılmış mı sayıyor nedir. Otursun yapsın kendi kurabiyesini olmadı hazır alsın.

Digerine yaptin bana yapmadin. Bu kiyaslamayi anlamadim ben. Acikladim kendisine. Dger vermek yada vermemekle baglanti kuramadim zaten.

Ay zaten sürekli şunu bunu isteyenleri hic anlamam zaten :110: ben mesela bi yere giderken kek yaparım sevdikleri şeyleri yaparım ama bana yap dememiş olurlar içimden gelir veya ben teklif ederim açıp bir de böyle trip atacak yapamam kusura bakma derim gitsin parasıyla alsın :işsiz:

Bunlar icinden gelir yaparsin istemesini zaten normal bulmadim. Bunu verilen degere baglamasina kiziyorum ben. O zaman bende teklif etmesine kirilayim, kurabiyecimiyim ben diye.

Arkadaşınız sizden kurabiye yapmanız için yalvarmanızı beklemiş. Siz güzel şekilde izah etmişsiniz. Onunda anlayışlı olup tamam haklısın demesi gerekirdi. Hem trip atmış hemde önce teklif etmediniz diye ikinci tribi atmış. Etkilemek istemem ama ben soğuyorum böyle tiplerden.

Kızıma 6 aylık kınasından yapmıştım hatta kaç kişi yapmıştık be saatler aldı çok çok zaman alan ben zahmetli bir iş.Baştan bilsem ben bile kendim yapmazdım.Tarifini alıp kendi de deneyebilir yani size küsmesi hiçte haklı değil.

o kurabiyeleri kendime bile yapmam, değil ki arkadaşıma.. alınan alınsın valla shape, çok da tırt de geç..

Oyle de sevdigim biri normalde, hem tepkisine anlam veremedim kiziyorum kendisine hem de degersiz hissettirmek istemedigim halde oyle hissettigi icin uzuldum.

iki arkadaşımın samimiyet derecesi benim için aynıysa ben yapar ama kutlamada da şaka yollu "ay kızlar valla bir daha bu işe girmeyeceğim sırf sizi kendimden ayırmadığım için yaptım çok zahmetli" diye arada söyler geçerdim ki başka kimse teklif etmesin.

teklif gereksiz ama ben benim samimiyetime sığındığı için söylediğini düşünürdüm. bilmiyorum böyle üstüne basa basa açıklama yapmak benlik değil ikisi de aynı yakınlıkta arkadaşımsa.

bundan sonra yapmazsınız kimseye konu da kapanır herhalde bir daha teklif gelmez.

iki arkadaşımın samimiyet derecesi benim için aynıysa ben yapar ama kutlamada da şaka yollu "ay kızlar valla bir daha bu işe girmeyeceğim sırf sizi kendimden ayırmadığım için yaptım çok zahmetli" diye arada söyler geçerdim ki başka kimse teklif etmesin.

teklif gereksiz ama ben benim samimiyetime sığındığı için söylediğini düşünürdüm. bilmiyorum böyle üstüne basa basa açıklama yapmak benlik değil ikisi de aynı yakınlıkta arkadaşımsa.

bundan sonra yapmazsınız kimseye konu da kapanır herhalde bir daha teklif gelmez.

Yani galiba bende icten ice samimiyetimize guvenmese istemezdi diye dusunuyorum, konuyu acarken sinirliydim ama yatistikca da uzulmeye basladim.

Digerine yaptin bana yapmadin. Bu kiyaslamayi anlamadim ben. Acikladim kendisine. Dger vermek yada vermemekle baglanti kuramadim zaten.

Bu bir yarış değil.
Ayşeyi çayla ağırlarım ama fatma ya kahve yaparım. Bu benim keyfime kalmış.
Sanki iki hatunlu erkek gibi davranmış size. Onı benden çok seviyorsun

A şahsına yaptığımız her şeyi B şahsına da yapacaksak gözümüzü açamayız.
Hiç oralı olmayın bence.

Sanırım arkadaşınız sizden teklif beklemiş, gelmeyince de kendisi sormuş. "Benim de aklımdaydı zaten, seve seve yaparım" gibi bir şey duymayı bekliyormuş ama beklemediği bir cevap alınca ne diyeceğini bilememiş, düşüncesini istemeden açık etmiş. Muhtemelen önceki durumda arkadaş kıskançlığı gibi bir durum olmuş.

Siz haklısınız net bir şekilde, parasını verip yaptırabilir ama beleşçi gibi gelmedi bana emeğiniz ona da geçsin istemiş bir şekilde. O da düşününce hak verecektir, insanlık hali işte bazen mantıksız hareketler yapabiliyoruz. Geçip gidecek bir mevzu, siz kıracak bir şey yapmamışsınız, o arkadaşını paylaşamamış, bu yüzden de haksızlık yapmış.

Back
X