- 20 Ocak 2010
- 47.045
- 174.101
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parasıyla yaptirsin yaptıran. Kimse için 5 saatimi kurabiyeye harcayamam. Kendim için bile uğraşmam o kadar. İsterse küssün. Çok da tın yani.
Zıkkımın kökünü yesin.Bu kez digerine kendin teklif ederek yaptin
Ama ben yaparmisin dedigim halde yapmak istemedin degersiz hissettim dedi.
Keske zıkkımın kökü deyip siz kapatsaydiniz telefonu yüzüne.Hic sevmem birseyi zorunlu olarak yapmayi ve ısrar edilmesini.Cok kolay bile olsa inadima yapmam boyle olduğunda..
Kirilmasi gereken sizsiniz bence o degil..
Hiç rahatsız olmayın.
Hayır dediğinizde size tavır koyan insanlara zaten fedakârlık etmeye değmez.
Çok zorlandım dediğinizde "tamam canım ben o kadar zor olduğunu bilmiyordum sen yorulma" deseydi başka.
Milelt herkesi kendi işini görsün diye yaratılmış mı sayıyor nedir. Otursun yapsın kendi kurabiyesini olmadı hazır alsın.
Ay zaten sürekli şunu bunu isteyenleri hic anlamam zatenben mesela bi yere giderken kek yaparım sevdikleri şeyleri yaparım ama bana yap dememiş olurlar içimden gelir veya ben teklif ederim açıp bir de böyle trip atacak yapamam kusura bakma derim gitsin parasıyla alsın
![]()
o kurabiyeleri kendime bile yapmam, değil ki arkadaşıma.. alınan alınsın valla shape, çok da tırt de geç..
Az yiyip kısa giyinsin bi zahmet
Senlik bir durum değil
Küsen yatağını ayrı sersin
( cevap deyim güzellemesi gibi oldu)
iki arkadaşımın samimiyet derecesi benim için aynıysa ben yapar ama kutlamada da şaka yollu "ay kızlar valla bir daha bu işe girmeyeceğim sırf sizi kendimden ayırmadığım için yaptım çok zahmetli" diye arada söyler geçerdim ki başka kimse teklif etmesin.
teklif gereksiz ama ben benim samimiyetime sığındığı için söylediğini düşünürdüm. bilmiyorum böyle üstüne basa basa açıklama yapmak benlik değil ikisi de aynı yakınlıkta arkadaşımsa.
bundan sonra yapmazsınız kimseye konu da kapanır herhalde bir daha teklif gelmez.
Az yiyip kısa giyinsin bi zahmet
Senlik bir durum değil
Küsen yatağını ayrı sersin
( cevap deyim güzellemesi gibi oldu)
Digerine yaptin bana yapmadin. Bu kiyaslamayi anlamadim ben. Acikladim kendisine. Dger vermek yada vermemekle baglanti kuramadim zaten.